Vůničky: Lolita Lempicka - Lolita Lempicka



Krásný den všem! Dnes bych ráda představila jednu z mých oblíbených vůní, ke které jsem přišla teprve nedávno. Je to parfémovaná voda Lolita Lempicka s názvem (pokud jsem to pochopila správně) prostě Lolita Lempicka :D Tak to mají alespoň v českých e-shopech. V zahraničních tomu říkají The First Fragrance

K této voňavce (nebo tedy parfémované vodě, jak se tomu říká správně) jsem přišla jako slepý k houslím - dostala jsem ji jako dárek k nákupu. A jaký skvělý dárek to je!

Dočetla jsem se, že Lolita Lempicka poprvé uvedla tuto vůni na trh roku 1997 (možná proto "the first frangrace" - aha! Deduktivní myšlení :D).

Vůně: voní svěže, sladce a lehce, přitom ale výrazně. První čuchnutí mi evokuje sladce vonící květinářství. Po chvíli, když se vůně usadí, vzniká kořeněná lehce citrusová vůně. Ne ale jako osvěžovače vzduchu, to ani omylem. Spíš je to vůně koření, kardamonu a sušeného pomeranče - jako na svařák. Vůně je mi opravdu příjemná. A vydrží!


Flakonek je krásný (dle mého vkusu): modré sklo se zlatými detaily v podobě jablka.

Kdo si není jistý, může nejprve vyzkoušet tester - miniflakonek/odstřik s objemem 1 ml nebo 5ml. (Třeba tady z parfums.cz

Originální parfémovanou vodu Lolita Lempicka Lolita Lempicka si můžete pořídit v řadě různých velikostí - 30 ml, 50 ml a 100 ml. Musím říct, že především ty menší velikosti budou super do kabelky na každodenní nošení, nebo na cestování. Cena za 100 ml se pohybuje kolem 700,-.

Chtěla jsem sem dát i video, ale nevímproč mi to nejde, tak doufám, že zájemce přesměruje kliknutí na obrázek ;)



Jak se vám líbí dizajn vůně? Máte zkušenosti se značkou Lolita Lempicka? Kupujete nové vůně přes internet, nebo je vždy chodíte očuchávat do obchodu?






Obrázky tady a tady

Komentáře