Wanted: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick


Včera jsem měla sen o tom, jak si jdu koupit Redrum, Unicorn Blood a Celebrity Skin. Co to je, říkáte si? Tekuté rtěnky od Jeffree Star Cosmetics. Jeffree Star je, dle mého výzkumu, asi zpěvák? Zřejmě i trochu herec. Řekněme tedy umělec, který jednoznačně nespadá do škatulky "ordinérní".

Extravagantní různobarevné rtěnky (které si do školy nebo do práce asi určitě nevezmeme) jsou docela hitem na instagramu, pinterestu a dalších sociálních sítích. Protože vypadají dobře (alespoň na fotkách). Průkopnickou a zřejmě jednou z kultovních značek extravagantní kosmetiky je Lime Crime, od které se však příznivci začínají distancovat kvůli údajné korupci a zneužití osobních údajů zákazníků třetí stranou. Tuhle informaci nemám ověřenou, ale na každém šprochu, pravdy trochu... 

Podle mého "výzkumu" sluší modrá rtěnka především ženám, které mají tmavé vlasy, oči i odstín pleti (jako třeba Rihanna). Osobně se mi "divoký" makeup a rtěnky líbí (pokud jsou dobře nalíčené), zkušenosti s nimi ale nemám (když nepočítám karnevaly na táborech a ŠVP). Nevím, jestli bych si troufla na modrou, ale taková červená nebo nude barva se mi docela
zamlouvají.

K dostání je momentálně 6 barevných odstínů. Rudá Redrum, růžová Prom Night, světle hnědá/béžová/okrová Celebrity Skin, tmavě hnědá s nádechem tmavě rudé Unicorn Blood, modrofialová I'm Royalty a jako žhavá novinka matně černá Weirdo.

Kdo právě jásá a nadšeně hledá eshop, bude zklamán, rtěnky nejsou momentálně k dostání. Měly by se v e-shopu znovu objevit v dubnu. Černá rtěnka bude omezená na 2 kusy na zákazníka (protože je asi tak speciální?). Kdo nejásá, ale
nevěřícně si ťuká na čelo, ten to může brát jako rozšíření obzorů.



Mou nevyřešenou otázkou je "Kam bych tuhle modrou rtěnku nosila?". Do kavárny na pokec s kamarádkou? Na párty? Na nákup? Na vernisáž? Co myslíte? Kam byste s výraznou a nevšední rtěnkou vyrazili? V ČR je to s odlišností trochu problém, cokoli, co se trochu vymyká nějakému standardu dost rychle odsuzujeme a zavrhujeme. Je to škoda, mohli bychom se kochat pohledem na barevný průvod duhových kreací.


Co mě přesvědčilo o tom, že by mohlo jít o dobrou tekutou rtěnku, je video youtuberky Graveyard Girl. Zdá se, že rtěnky docela dlouho zasychají (dvě minuty!), ale při kissing testu nezanechávají stopu ;) Doufám, že se mi podaří někdy nějakou vyzkoušet (asi si počkám na trochu umírněnější odstín). Dobrá rtěnka, která drží i při konzumaci potravin a pití, je docela náročná na hledání.







Používáte tekuté rtěnky? Které jsou nejlepší?

Co říkáte na takhle divoké barvy? 








Obrázky tady, tady, tady, tady

Komentáře

  1. Tady ty rtěnky zbožňuji, máš pravdu na instagramu a všude se objevují fotky a jsou skvělé.. Jenže kde se dají v ČR sehnat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČR jsem je zatím k sehnání neviděla, musí se podle mě objednávat přímo od Jeffreeho :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥