Jarní libůstky & výhra

Asi deset minut poté, co jsem včera odjela z domova, mi zvoní telefon, tam neznámé číslo. Samozřejmě jsem hovor nestihla a volala pak zpátky. K mému překvapení to byl PPL pán, že mi něco veze, ale nedozvonil se u nás. Nakonec byl pán hodný a slíbil, že mi přiveze balíček po deváté večer, cestou z práce. Přiznávám, že jsem byla zvědavá, co mi to přijde. Čekám pár věcí, ale žádnou jsem neobjednávala přes PPL, takže záááááhada.


PPL pán tedy přijel a předal mi balíček. Nadšeně jsem ho hned začala rozebírat a dolovat a co nevidím! Je to výhra na blogu Růžový chroust! Usmálo se na mě štěstí bjůtyblogovacího začátečníka a vyhrála jsem soutěž u Bebe o originální balíček od Dr. Popova k pročištění organismu. Jupíííí!!!

Měla jsem tak velikánskou radost, když mi Bebe psala, že jsem vyhrála! Tomu byste ani nevěřili, jakou! Nikdy totiž nic nevyhrávám :D Vyhrála jsem všeho všudy v životě dvě věci. Jednou CDčko od Pepsi s klipem We will rock you (což je tak sto let zpátky), a pak jednou boty, což teda byla super výhra, to musím říct. A do třetice všeho dobrého čistící balíček! Juchééj!


V balíčku jsem našla krásnou zeleno-jarní krabičku (protože tohle všechno bylo ještě zabalené do větší krabice), která obsahovala výherní dopis (při jehož čtení jsem se cítila důležitě a povzneseně), a sadu k šestitýdenní kůře na pročištění organismu. Sada obsahuje čistící bylinkový čaj, psyllium. aloe vera gel a návod, jak by měla kůra probíhat. Zrovna tu mám před sebou první šálek čistícího čaje a jsem zvědavá, co se mnou tahle kůra udělá. Nedávno jsem se u Velikonočního příspěvku rozčilovala, že už se nedodržují jarní tradice a půst. Jaro je totiž obdobím, kdy se probouzí příroda a stejně tak i náš organismus, který je zatížený po náročné zimě. Je to perfektní čas k očistám a detoxikaci. Přiznávám, že jsem nikdy žádný detox ještě neabsolvovala, nedržím ani žádné diety. Vyhýbám se nechutným jídlům, ale to je asi tak všechno. Takže jsem maximálně zvědavá, jak na mne bude tato kůra působit. Všechno si budu zapisovat, moje deníčkové příspěvky už znáte, a po skončení kůry vám napíšu, jak to celé probíhalo.

EDIT: Z toho celého nadšení jsem zapomněla na nejdůležitější věc - PODĚKOVAT! Děkuji milé Bebe za soutěž a za krásnou výhru a děkuji také Bylinkářství Dr. Popova za úžasný a krásný balíček, který mi udělá dobře jak na těle, tak na duši. 


Přes týden bylo tak krásné počasí! Všichni se vyletnili, chodili v šatičkách (to by asi mělo být "chodily", jakože ženy, ale proč ne, svoboda v oblékání pro všechny! :D), vytáhli jarní boty a usmívali se (relativně) jeden na druhého, protože sluníčko a teplo je prostě krásné. A dneska od rána prší a je zase kosa. V takových dnech je nejdůležitější najít svoje slunce v duši a mými pomocníky jsou dneska Celtic Woman. Tak si je tu k tomu čtení můžete taky pustit, třeba vás osluníčkují stejně jako mě :).

Ještě bych vám chtěla ukázat, jak si užívám jaro. S kávičkou v práci, kvetoucímu kytičkami a zelenou travičkou je svět hned veselejší. Kamarádka měla narozeniny, takže je i trochu toho životního veselí a oslavování. Obrázek v pravém horním roku je dárek, který jsem jí koupila v Nanu Nana (nejlepší obchod s blbůstkama!). Je to vlastně obyčejná sklenice na zavařování s bytelným víčkem, které má díru a brčko a slouží jako trendy/retro/něco sklenice na pití. Vzpomínám si, jak mi jako malé dávala babička v létě přes skleničku se šťávou vždycky takový čepeček, aby to toho nelítaly vosy. Snažím se přijít na to, jaké by mohla mít tato sklenice praktické využití v reálném životě :D 


Pac a pusu a užívejte si jarní dny (za každého počasí :)


Komentáře

  1. Jůůů, mám hroznou radost, že dáreček doputoval kam měl a ještě potěšil! :-))

    Ta sklenička s brčkem mi připomněla, jak jsme si v první třídě nosili pití do školy v takové té vyšší sklence od kečupu. Protože jaksi nebyla plastoflašky, že... Sakryš to je doba :-D

    A poslední obrázek mi připomněl, že bych si jako docela dala kafe... Tak jdu kuchtit :-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Bebe! Už to tu všechno papám a cítím se hned detoxikovaná :D
      Skleničky od kečupu si pamatuju! To byly doby :)

      Vymazat
  2. trendy/retro/něco :D :D ale vyzerá to naozaj super.. videla som tento pohár už na tisíckach blogov.. neviem si však predstaviť, že by som pila zo zaváraninového pohára :D inak super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si neumím představit, na co bych ho používala, ale jako dekorace nebo dáreček je to hezké. I když myslím, že je jednodušší si ho vyrobit doma, než kupovat :)

      Vymazat
  3. Gratuluji ti k výhře, je opravdu nádherná :) Je skvělé, že blogerky dělají giveaway, ale na druhou stranu nemám ráda holky, které blogy vůbec nečtou a přihlašují se jen, aby vyhrály :( To samozřejmě není tvůj případ a jsem ráda, že jsi se výhrou pochlubila, jde vidět, že si jí vážíš!! :) :)
    Mimochodem máš hezký blog a byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (pokud samozřejmě chceš :))
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Překvapilo mě, že jsem tak krátce po založení blogu hned něco vyhrála, zároveň si říkám, že to bylo znamení, že to moje psaní třeba bude k něčemu dobré :) Taky bych časem ráda začala dělat GA, "nečtenářkám" se bohužel vyhnout nedá...
      Děkuji za pozvání na blog, ráda se stanu tvou čtenářkou (když se i ty staneš mojí ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥