Proti celulitidě: Saloos Celulinie

Dneska bych ráda popsala svou zkušenost s olejíkem od Saloos - Celulinie. Objevila jsem ho vlastně náhodou při čmuchání kolem Saloos sekce v DMku a řekla si, že ho vyzkouším. Saloos mám vážně ráda a všemožné olejíčky jakbysmet, tak proč ne, že? 

Na internetu se dá lahvička 50 ml (takovou mám já) sehnat pod stovku, už si přesně nepamatuji, kolik stál olejík v DMku, ale určitě to bylo víc.

Na obalu se píše, že je olejík vhodný při celulitidě, protože zvyšuje pevnost a pružnost pokožky. "Pravidelnou masáží problematických partií zamezuje tvorbě celulitidy." To zní dobře, že? (Akorátže moje problematické partie jsou hlavně matematika, haha vtip :D)

Pokud vás zajímá složení, tak je tam spousta za studena lisovaných olejů: slunečnicový, mandlový, meruňkový, sezamový, makadamiový. Taky kapka grepu, citronu a pomeranče, díky kterým olejík naprosto skvěle voní. Jako sladké lízo nebo bonpary. Nebo citronové calipo :D

Používala jsem olej vždycky dvakrát do týdne po vykoupání, lahvička vydrží něco přes měsíc při tomto dávkování. Vstřebává se krásně, to musím uznat. A ta vůně! Na dálku z vás voní citrón.

Zatím říkám samá pozitiva, že? Tak teď jedno negativum. Na mě prostě neúčinkoval. Možná to bylo tím, že jsem odbývala masážování, nebo že to chce víc času (a pohybu), ale neviděla jsem snad žádné znatelné výsledky. Ono taky jednorázová péče je docela naprd, to si přiznejme, chce to konstantní vytrvalost, kterou jsem v té době ještě neměla. 

Shrnutí: skvělá značka, bezkonkurenční složení, lze sehnat za příjemnou cenu, nádherná vůně, příjemné na použití. Výsledky nic moc, ale žádná mastička není kouzelná a nedělá zázraky, všechno je to o doplňujících masážích, pohybu, pitném režimu a tak (prostě ten olejík nějak omluvit musím :D). Určitě si ho pořídím někdy znovu, ta citronová vůně mi začíná chybět.


Znáte olej Celulinie od Saloos? 
Jaké jsou vaše oblíbemé Saloos výrobky? 
Máte rádi citrusovou vůni?





Obrázek tady.

Komentáře

  1. Protože na celulitidu žádné krémy atd nepomáhají omg :D Pomáhá leda tak cvičit, pít, v případě, že nedodržuješ pitný režim a nejíst sračky! Všechny přípravky na celulitidu tohoto typu patří do koše! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, některé pomáhají ;) Třeba Kávový zábal co jsem zkoušela minulý měsíc. Navíc tenhle olej od Saloos voní tak krásně, že to ani nevadí :)

      Vymazat
  2. Oleje som si veľmi obľúbila, ale skôr pre hydratačné účinky ako pre nejaké anitcelulitídne schopnosti, na tieto veci som už prestala veriť, nepoužívam nič špeciálny a cítim sa lepšie, slobodnejie a tuším aj celulitída ustúpila, pravidelne sa natieram buď olejom alebo telovým mliekom vždy po sprche, ale nepoužívam nič extra. Saloos oleje chcem rozhodne skúsiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos jsou skvělé, nádherně voní, tenhle voněl jak sladké citronové lízátko :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥