Unboxing: Dubnový Lookfantastic beauty box

DM box jsem nevyhrála, říkám si, tak si udělám radost a pořídím si nějaký jiný box s překvapením. Ladybox nám skončil, tak co teď?  Přiznám se, že klikám na reklamy, protože vždycky ukazují to, co vyhledávám, takže mi to nedá a podívám se. Přesně takhle jsem se dostala k Lookfantastic bjůty boxu. Přečetla jsem si na něj několik recenzí a prohlédla si předchozí boxy. Nebylo to zase až tak boží, ale říkala jsem si, že to zkusím. Přesvědčily mě o tom dvě věci: 1. nemusím se stát předplatitelem, můžu si koupit jen jednu verzi. 2. poštovné všude zdarma. Box stojí 15 liber, vyšel mě na 577,41 korunek. Což je docela dobré, vezmeme-li v úvahu právě to hrozné poštovné, které sem do Čech stojí vždycky dost. Bjůtybox slibuje hodnotu obsahuje alespoň £45 a minimálně 6 produktů, tak jsem se nechala přesvědčit a objednala si ho. Balíček byl odeslaný 10.4. 2015, na poště jsem si ho vyzvedla 24.4. 2015, tedy po 14 dnech. Těšila jsem se na něj jak na Vánoce. Tak jak dopadlo rozbalování a jaké jsou mé první dojmy?

Bjůty box mi přišel v krabici (nečekané) s potisky. Krabice měla takové to odtrhávátko, jako mají třeba čokolády, prostě takové TO, jak se to za to zatáhne, ono to odtrhne kus papíru a tradá. Chápete? :D Mluvím o tom proto, že mám tahle odtrhávátka ráda :D 


Z velké krabice na mě vykukovala menší look fantastic krabička, ve které se ukrývaly ony záhadné produkty z dubnové edice. Už jdu na vás!


Mám ráda krabičky. Kdybych byla kočka, tak v nich žiju. Líbí se mi i ten elegantní potisk, říkající Discover something beautiful. Tyhle krabičky pak využívám na skladování pokladů. Poklady z bjůtyboxu byly zabalené v papíře, abych byla ještě víc napjatá, než se k nim dostanu!


A už je tu máme! Rozbalím papír a jako první na mě vykoukne krabičky s vitamíny? A nějaká malá lahvička? Hm, třeba se ty opravdové poklady ukrývají až na dně...

Vyndám všechno ven a pocítím první vlnu zklamání. Takové nic za tolik peněz a takovou dobu čekání? Upřímně jsem v tu chvíli tak smutná, že se mi chce celý balíček poslat zase pěkně zpátky. Ale co, jdu se podívat na letáček, třeba se mi to nakonec zalíbí.


Jako první beru do ruky mýdlo. Korres Calendula Soap - cena £5.50. Verzi Calendula (měsíček) na stránkách nemají, tak dávám odkaz na "milk". Tohle je první produkt plné velikosti. Maličké mýdlo. Menší, než mýdlíčka z L'occitane (natož pak obyč fáčka z tesca). Velikost jako hotelové mýdlo - 40g. Nejdřív jsem byla zmatená tou řečtinou a na chvíli jsem si myslela, že by to třeba mohl být tuhý šampon, ale ne. Je to prostě jen tuhé mýdlo.


Druhá věc, ze které mám ale opravdu radost (a je to asi taky jedná věc, která mě z balíčku potěšila). Inika Certified Organic Eyeliner v barvě Black Caviar - cena £13.50. Tužka na oči z přírodních surovin s označením vegan a není testovaná na zvířatech. Neobsahuje parabeny ani žádné další umělotiny. Tohle je druhý produkt plné verze. Nejdřív jsem myslela, že je to zase cestovní varianta, protože tužka je mnohem menší, než krabička, ale není. Vypadá hezky a elegantně. Ale je to jediná dekorativka z celého balíčku. Upřímně, tenhle boxík jsem si kupovala hlavně kvůli dekorativkám, na které jinak třeba nenarazím. Škoda, že jich tam není víc.


"Do každého balíčku jsme přidali něco od těchto značek," na mě tak vyšel vzorek Alterna Bamboo Style Boho Waves Tousled Texture Mix (25 ml). Cena za plnou velikost 125 ml je £23, cena za 25 ml je tak asi 4,6 liber (ale já neumím rozpočítávat ty ceny, takže to berte s rezervou). Tahle vodička má vlasy nastylovat do "zrovna jdu z pláže" účesu. Uvidíme, co to s mými vlásky udělá, boho vlny se mi dělají někdy normálně, tak to vyzkoušíme.


No a teď ty tabletky, jsou to vitamíny na 30 dní jako doplněk stravy pro ty, co drží diety. Tohle mou feministickou dušičku trochu pobuřuje. To předpokládají, že všechny holky, co se zajímají o kosmetiku, jsou zároveň anorektičky a drží diety? Ale ok, nejsou to asi špatné vitamíny, je tam zinek a vitamíny C, B, K, D. Tohle je taky plná verze. Diet Forza - Multivitamins for dieters, 30 kapslí - cena £7.49. Tohle mě trochu naštvalo, protože to není kosmetika. CHCI KOSMETIKU, ne tablety s vitamíny! A je to plná verze. Takže plné verze jsem měla malé mýdlo, vitamíny a tužku na oči. Bjůty box, co šetří na obsahu. Hanba!


Další miniverze je ústní voda CB12 Mint Menthol Mouthwash (50ml). Cena za 250 ml je £9.99. Cena "cestovní verze", které má 50 ml je na Amazonu £7.25, což mi přijde docela sprosté na to, že za trochu víc lze pořídit velkou verzi. Nu, dejme tomu, že ta malá odpovídá dvou librám. Ale prostě, ústní voda? Meh.


Poslední cestovní verze, kterou jsem v balíčku našla, je Balance Me Revitalising Hand and Body Wash (100 ml). Cena za 300 ml je £12.50, děleno třemi je to tedy kolem 4 liber. Tohle je tedy zase mýdlo?


Tak ještě repete na závěr. Dubnový Lookfantastic beauty box obsahoval:

Plné verze (3x)
Korres Calendula Soap - cena £5.50
Inika Certified Organic Eyeliner v barvě Black Caviar - cena £13.50

Miniverze


Kriticky jsem napočítala cenu balíčku na 37,09 liber. Cena za plné verze dohromady je 26,49.  No a těch zbylích 18,51 bude schovaných ve třech Kdybych počítala plnou verzi ústní vody, kterou mají na Amazonu, tak je to 42,34. Balíček má mít hodnotu £45.

Připadám si jako remcající nespokojený králíček, ale musíte uznat, že je to docela zklamání. Dvakrát mýdlo, jednou vitamíny, ústní voda, stylingový přípravek na vlasy a tužka na oči. A to jsem ještě neříkala, že od toho černého krepáku to bylo celé zašpiněné. Prostě maximální zklamání. 


Tak to by bylo dnešní rozbalování Lookfantastic bjůty boxu. Říkala jsem si, že "look fantastic" je přeci něco, co chci, ale teď už vím, že ne-e. Příště už si ho neobjednám. Jak se tak projížděla minulé edice, tak mám pocit, že se kvalita zhoršuje a dávají tam produkty, které nejsou drahé, jsou malé a nijak jim to neubere ze skladových zásob, které si lidé objednávají. Jsem zklamaná.

Co vy a beauty boxy? Které jsou vaše nej? 
Máte zkušenosti s Lookfantastic?


Komentáře

  1. Ajajajajaj, strašně jsem se těšila co se z té krabice vyvrbí, už jen proto, že jsem o tomto boxu nikdy neslyšela. Zběsila jsem nescrollovala, ale hezky četla a prohlížela a konec... achjo. Tužka vypadá skvěle, ta věc na boho vlny se na léto též bude hodit, ale ten zbytek... je to jak český ladybox, tam bylo taky prd. Furt sprcháče, mýdla, zubní pasty... :D Zlatej dm box čoveče... tam sice člověk nemá záruku dekorativky, protože v drogérce se podává vše od jídla, pití, přes plínky nebo prací prášky, ale za ty peníze bych čekala víc než předraženou tužku na oči a luxusní hotelové mýdélko. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se mnou souhlasíš, bála jsem se, že jsem jen rozmazlená a nespokojená. Tužka je fakt skvělá, z té mám radost, boho vlny na mé vlasy nefungují, mýdla pěkně voní, to je docela dobré, ústní vodu jsem zatím nezkoušela a vitamíny, to se bude hodit na podzim v období chřipek. Ale taky tam mohlo být tolik jiných věcí :-/ Dm box zatím vychází nejlíp, snad ho příště ukořistím :)

      Vymazat
  2. tak o tomto boxíku počujem prvýkrát a asi by som tiež bola sklamaná za takú cenu, páč sa mi, ale to mydlo korres, ale aj to len preto, že som na ich produkty čítala dobré recenzie :D
    a dúfam že DM box na budúce u nás na SR ukoristím aj ja :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem ho někde v reklamě a nechala se na lákat i dobrými recenzemi na blozích, ale už nikdy víc :D

      Vymazat
  3. Aspoň budeš čistá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omg, blogger, že potřebuje zjistit, jestli nejsem robot a že mám vybrat mezi obrázky sushi a nepustilo mě to dál, dokud jsem k sushi nezaklikla i jarní závitky WTF

      Vymazat
  4. Naprosto chápu tvé zklamání, taky bych s tímto balíčkem byla celkem nespokojená. Ačkoliv řecká mýdla miluju, a tak aspoň tohle by mi společně s tužkou udělalo radost! Každopádně vitaminy? Mám stejný problém jako ty a to feministické myšlení, které mi v té dietovací stránce života dělá velkou zeď. Prostě to všechny holky musí držet dietu aby byly krásné nebo co? :D Doufám, že při objednávání jiných balíčků už budeš mít štěstí :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, to mýdlo voní krásně a určitě bude skvělé :) Jsem ráda, že soucítíš s mým feministickým myšlením, dík! :)

      Vymazat
  5. Mas muj obdiv, ze investujes do neceho a nevis do ceho :))) ale jinak hezky napsane :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥