Argan Oil: Noční sérum s arganovým olejem


Vždycky se mi líbí, když bloggerky píší, že si jejich čtenáři něco žádali, protože to vypadá hrozně profesionálně a mocně. U mě si toho ještě teda nijak moc nežádáte (krom nepovedených tutoriálů, ale to se taky "nepovede" vždycky :D), ale na tento Arganový olej jste se opravdu ptali. Olejík jsem vyhrála u Míši a sama jsem byla zvědavá, jaké bude mít účinky.

Jaké tedy toto sérum Argan Oil - Night Repair Serum asi je? Produkt jsem vůbec neznala, takže jsem se jako první krok dala do gůglování. A narazila jsem na samé překvapivě dobré a pozitivní recenze. Recenze se shodovaly v tom, že za málo peněz hodně muziky, což je něco, co socka se vznešeným jménem Primadonna vždycky uvítá :D

Sérum Estée Lauder - Zdroj
Dozvěděla jsem se, že cena séra se pohybuje kolem 1 libry a existuje i spousta dalších produktů od této značky. Pořád mi nejde ale pochopit, co přesně je ta značka. Argan Oil? Asi :D Každopádně v recenzích si lidé pochvalovali i přípravky na vlasy. Takže jsem se s nadšením pustila do večerního "opravování" svého obličeje. Jenomže to nebylo všechno, co jsem ještě vygůglila...

Kromě recenzí na tento produkt na mě vykouklo i sérum od Estée Lauder Advanced Night Repair. Které vypadá ale úplně stejně, jako tohle jednolibrové. Co myslíte? Vzpomínám, jak nám v Egyptě stánkoví obchodníci vnucovali Vuittonky se slovy "original copy", tohle mi přijde jako dost podobný případ :D Ale víte jak, darovanému koni na zuby nekoukej (mě by teda nenapadlo koukat na zuby jakémukoli koni), takže s chutí do toho!


Sérum má 30 ml a vydrželo mi měsíc a kousíček při skoro každodenním používání. Používá se na noc a obsahuje marocký arganový olej.


Použití? Na vyčištěnou pleť a dekolt aplikovat pár kapek, které vmasážujeme do pokožky. Krabička slibuje intenzivní hydratační účinky, sérum má pomoct "opravit" a omladit pleť, která pak má být hladká a zdravá.


Sérum samotné má perleťové odlesky. Trochu mě to nejprve zarazilo, protože perleťové vodičky mám spojené s benzínem. Vzpomínám si, jak jsem vždycky (vlastně i teď to dělám) obdivovala celou škálu barev v loužích, do kterých vytekl z auta olej, benzín a podobně. Nu, není to žádná příroda, to je jasné. Uvidíme, jaké budou výsledné efekty.


Voní jemně, téměř neznatelně. Trochu jsem se bála, že v něm bude cítit ten arganový olej, který je strašně skvělý, ale vůbec mi nevoní a je mi po něm těžko, když ho papkám. Ale není cítit vůbec nic, jen taková jemná vůně, která je příjemná. 

A samotné sérum? Vlastně vůbec nevím! Musím říct, že jsem ho potřebovala poměrně hodně, abych neměla ráno vysušenou pleť (hydratace naprosto žádná). Na noc mám ráda hutnější a výživnější krémy, nebo mastnější oleje, abych měla pleť ráno pěkně nasosanou. Séra jsem si musela dávat snad dvojnásobek, co krému, takže v tomhle bodě zklamání. Nepozorovala jsem ani žádné výrazné omlazující účinky (ale já mám babyface, takže po mě pořád všude chtějí občanky a v obchoďácích by mě nejradši vyhlašovali v amplionech, že jsem se ztratila mamince, i když už jsem velká holka vystudovaná :D). Říkala jsem si, že se mi třeba neudělá žádný pupínek, čemuž sérum taky nezabránilo. Takže vlastně vůbec nevím.

Jak bych to tedy shrnula? Myslím, že sama si sérum asi znovu nepořídím (protože teď mě láká spíš ten originál od Estée Lauder). Hydratace žádná, účinky jsem nezpozorovala. Je ale fajn, že třeba nepálilo kolem očí (zkoušela jsem jak používat svůj oční krém, tak i toto sérum na celý obličej i oční okolí a pohodička). Takže nevím, fakt nevím. Sklenička je ale hezká, přišlo mi to takové luxusní (a aby ne, když je originál docela povedená předloha), ale jinak fakt nevím. Budete si to muset nějak shrnout sami, protože ze mě konečný verdikt asi nedostanete :D

Máte rádi séra na noc? Která jsou nejlepší?


Komentáře

  1. Naprosto souhlasím s tvým závěrem, nekoupila bych si ho, ale lahvička krásná :) Asi bych si do ní přelila nějaký olej, protože mám některé s fakt blbým kapáním. Jinak moc nevěřím produktům s arganovým olejem tohoto typu, proč na sebe dávat něco, kde je pár kaper AO, a kdoví jestli, když si můžu rovnou dávat (a taky že dávám) čistý arganový olej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc kapátka nemusím, přijde mi, že v nich zůstává zbytečně moc oleje nebo krému, radši odlévám do dlaničky. Ale lahvičku nějak využiju, líbí se mi :) Čisté oleje jsou nejlepší, to máš úplnou pravdu :)

      Vymazat
  2. Tvé články jsou úplně super. :-D Vidíš a já měla za to, že je to přípravek na vlasy. :-D Myslela jsem si, že všechno co obsahuje arganový olej bude dokonalé, ale už vím, že tomu tak není. Jinak obal vypadá opravdu hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé komentáře jsou taky super! :D Taky jsem myslela, že je původně na vlasy, ale psali, ať si to dám na obličej :D

      Vymazat
  3. Tak to je škoda, že ti nezapůsobilo. Já mám ten samý podobný akorát na vlasy a ten je fakt super. :))) Možná že je to vážně napodobenina séra od Esteé Lauder. Kdo ví. No nevím zda by sis ho koupila v ČR toto sérum ,když je z Anglie. Možná tak napodobeninu kdo ví. Ach jo tento na pleť jsem si chtěla koupit také, ale tak teda nebudu, ikdyž je pravda že třeba ne každému nemusí vyhovovat.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jejich přípravky na vlasy jsem právě četla dobré recenze, i teda na to sérum. Určitě není špatné, ale fakt nevím, jestli je dobré. Třeba by ti vyhovovalo, já jsem spíš sušenka a potřebuju hodně hydratace.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥