Spotřebováno: květen 2015


Spotřebováno je snad nejfrekventovanější měsíční článek mezi bloggerkami, takže se samozřejmě nemůžu nechat zahanbit a s radostí vám ukážu svou vlastní sbírku odpadků, které jsem slavnostně po celý měsíc nevyhazovala :D Rovnou jsem si na květen naordinovala svou první kosmetickou stopku, abych toho vypotřebovala co nejvíc. A světe div se! Hrozně se mi to zalíbilo. Je to totiž hodně ekonomicky úsporné. A povedlo se mi vypotřebovat poměrně dost věcí, které mám sice ráda, ale kterým bych i tak byla ráda nevěrná s nějakými novými produkty, protože ráda zkouším všechno možného. A protože je dneska krásné sluníčko, tak si dáme MIKU (to dává smysl, že?).


Tak jdeme na to. Pusťte si k tomu Miku, dejte si kafčo, nohy nahorů a jdeme se mrknout na ty Primadonniny odpadky :D


První sekce odpadků jsou krémy.
V první řadě jsou moje tři oblíbené čokoládové mazací produkty. Zleva tělové máslo Sephora, Balea Bodybutter Kakao a Bio kokosová péče čoko koko od Saloos. Už jsem o všech třech psala v jednom ze svých prvních článků a to Čokoládové obsese. Všechny tři jsou skvělé a všechny tři si určitě znovu pořídím. Čoko máslo od Sephory mám už několikáté, stejně jako čoko koko od Saloosu.

Druhá řada zleva: Balea Bodycreme Cocos, který už mám také několikátý a řeč o něm ještě určitě bude. Za malý peníz spousta voňavého kokosového krému, prostě skvělá věc. Další je pak Body Milk Essential Nourishment Dry Skin od Dove. Recenzi chystám, není špatný, ale asi se bez něj obejdu. Asi je poznat, že na mazání těla mám radši kelímky, protože se do nich dobře dostává (a po vypotřebování se dají ještě použít). Nu a jako poslední se v rohu choulí Skořicový balzám proti celulitidě Herbamedicus o kterém taky ještě bude řeč, takže pilně sledujte můj blog a dozvíte se víc :)



Druhá sekce odpadků jsou lidské umývací prostředky :D
Zleva malá bílá lahvička je Balance Me Revitalising Hand and Body Wash, který jsem našla v dubnovém LookFantastic Beauty boxu. Recenze bude, na vyzkoušení zajímavý, ale znovu se po něm pídit nebudu. Uprostřed je Lactacyd emulze na holčičí partie, kterou mám ráda a různě obměňuji (dle ceny v akciii). Možná, že tenhle měsíc vyzkouším něco nového, uvidíme. Řadu ukončuje božský Alverde peeling s kousky kokosu a lotosu. Recenze ještě bude a pořídím určitě znovu, protože to bylo úžasné a voňavě peelingování.

Horní řadu zleva začíná peeling na celulošku od Eveline Diamond washing peeling massage - Slim Extreme 4D a vedle něj pak Slim Extreme 3D Intensively slimming + firming serum taky od Eveline (takže to není jen umývací sekce, no dobře). Přečíst jste si o nich mohli už v tomto výzkumném článku. Už jsem o nich psala, že jsou skvělé a opravdu účinkují, ale musím říct, že zase až takový mindrák ze svých nechutných pomerančovokůrových nožek nemám, takže nevím, jestli si je pořídím znovu. Asi si spíš vystačím s kávovým peelingem a masážním kartáčem na celulošku. Poslední z umývací série vypotřebovaných věcí je Dermacol Aroma Ritual sprchový gel s vůní belgické čokolády a pomeranče, který naprosto zbožňuju, můžu ho v létě v zimě a už jsem o něm psala v čokoškovo-obsesivním článku. Pořídím si ho zas a znovu, to je jasné.


Třetí sekce jsou produkty na tvářinku.
Nejste už trošku unavení? :D Jestli vás to potěší, tak teď jsme v polovině! Nějak se stalo, že mi prostě všechno najednou došlo :D

Tak tedy, v popředí mám dvě masky na obličej - slupovací Balea masku a detox masku Rival de Loop z Rossmanna. Čas od času si tyhle masky koupím, ale zas tak uchvácená z nich nejsem. Slupovací Balea maska je docela príma, na pleti je příjemná, ale trvá milion let, než zaschne! Ale je fajn, že nestahuje obličej. Recenze bude možná. Rival de Loop maska mi nesedla vůbec, strašně pálila a nemohla jsem ji snést, takže hrůza a už se jí vyhýbám obloukem. Zelenobílá krabička Vaseline je vazelína z Anglie s aloe vera, která nádherně voní a předčí všechny kouzelné kelímky (i svou cenou, stojí kolem jedné libry). Bohužel už mi taky došla.

Zleva je pak cestovní verze ústní vody CB12 Mint Menthol Mouthwash taky z dubnového LookFantastic Beauty boxu. Nijak mě nenadchla, v pusině zanechávala takovou divnou pachuť a vůbec byla blé, takže už jí znovu nechci. Uprostřed je Garnier Essentials hydratační pleťový krém. Miluju tyhle krémy, dělají mi na pleti hrozně dobře a střídám různé vůně a typy podle nálady, ročního období a podobně. Tenhle byl s výtažky z medu. Poslední v řadě je pleťový olej divoká růže od Alverde, který jsem objevila nedávno a zamilovala jsem se do něj, takže si ho určitě znovu pořídím. Recenze bude taky časem.

V úplně poslední řadě jsou pak Balea čistící pásky na nos a T-zónu, tedy čelo a bradu. Recenze bude asi taky. Dřív jsem používala podobné od Nivei, ale ty nějak strašně zdražily, tak jsem vyzkoušela tyhle a přijdou mi o něco méně účinné. Každopádně už si nepořídím asi ani jedny.


Čtvrtá sekce jsou sprejovací věci.
Zleva tu mám Adidas Shoe Refresh sprej do bot, který jsem stopro našla v nějakém nožním stojanu a měla za to, že je to teda uni vůně, ale vonělo to jako velice intenzivní pánský deodorant. Ani nevím, jestli to mělo nějaký efekt, dlouhodobě to boty neprovonělo (byla jsem vždycky ráda, že už to vyčichlo), mělo je to desinfikovat (trošku) a ta vůně mi nebyla příjemná, znovu už ho nechci. Druhá věc je Professionell Optiglein čistič na brýle a monitory a všechno možné. Teď jsem zrovna četla článek o tom, jak se dostala do Čech fake kopie tohoto produktu, která obsahuje žíravinu a leptá prsty, takže radši pryč ruce od toho! Každopádně, od někoho jsem tento čistič na brýle dostala, sama bych si ho nekoupila hlavně proto, že uvedená cena je 900 korun. Za tu cenu bych očekávala, že mě bude pomalu nosit na rukou, ale byl to takový prostě obyč čistič, nic závratného. A do třetice sprejovacích věcí jsem vypotřebovala deodorant od Adidasu Fresh Escape, který mi strašně smrděl. Oranžové věci zas tak dobře většinou nevoní a tohle jen potvrzovalo moje podivné barvičkové pravidlo. Jinak mám tahle Adidas vonítka ráda, ale v růžovém!


Sekce pátá je dekorativní kosmetika.
Úplně vpředu si trůní můj úplně první pudr (respektive jeho druhá vlna) od Miss Sporty So Matte. Tenhle pudr jsem si pořídila poprvé, když jsem se začala prvně malovat, určitě před víc, jak deseti lety, pak jsem si ho pořídila znovu, protože byl levný :D Teď už jedu jiné pudry a k tomuhle už se asi nevrátím. Ale byl dobrý, o tom žádná. Měl i takovou tu líčící hubičku a zrcátko (opravdické, ne jen nějaký lesklý papírek), takže do kabelky a na cestování ideální. Mám k němu hlavně sentimentální vzpomínky :)

Zadní řadu zleva začíná moje nejoblíbenější řasenka Volume Million Lashes od L’Oréal Paris, o které jsem psala ve svém úplně první článku o řasenkách. Je už úplně ošoupaná a vyschlá, ale pořád jsem se s ní nemohla rozloučit, protože má snad nejlepší kartáček ze všech. Takže jsem udělala to, že jsem ten kartáček ulomila a schovala si ho na případné rozčesávání slepených řas, které vykouzlí jiné řasenky :D

Další v řadě jsou dvě řasenky od Max FactorEye Brightening Tonal Black Volumising Mascara a fialová False Lash Effect Fusion. O obou jsem taky psala v prvním řasenkovém článku. Eye Brightening řasenka nebyla nic moc, žádný efekt jsem moc nezaznamenala, takže už si jí nepořídím. Kdežto False Lash Effect Fusion mám už několikátou, ještě s tou od L'Oréalu jsou moje nejoblíbenější, fakt mají skvělé kartáčky a dělají božské řasy. Sice zkouším i jiné řasenky, ale nakonec pak vždycky jdu pro tyhle dvě.

Poslední brouk z dekorativní sekce jsou tekuté linky od Essence, ty tvoří společně s tím pudrem mé první seznamování s dekorativkou. Měla jsem, stejně jako pudr, dvoje a zas tak skvělé nebyly, drobily se a moc dlouho nevydržely (což teda, mi nevydrží na očích tekuté linky skoro žádné). Znovu si je nepořídím, ale je mi je líto vyhodit, protože na ně mám príma vzpomínky :)


Poslední (hurááááá) šestá sekce je takový mišmaš věcí na vlasy a jedné vůně.
Zleva tužidlo pro vlny Taft 3 Weather Curl Mousse od Schwarzkopf s vysmátou Heidi Klum. Tužidlo je fakt super, vlny docela dobře udrží, určitě si ho všichni kupte :D  Další vlasový kámoš do party je olejík Gliss Kur taky od Schwarzkopf, který krásně voněl a přišlo mi, že ho mají vlásky docela rádi. Nemastil, což bylo príma, takže se dal použít i na mokré vlasy po umytí nebo na suché, prostě kdykoli. Ale protože přecházím na přírodu, tak už si ho nekoupím, ale jen kvůli tomu, jinak jsem s ním byla moc spokojená.

Úplně poslední věcí z dnešního spotřebováno je voňavka Versace Woman, kterou jsem objevila teprve před rokem a už mám druhou a miluju jí strašněmoc! Pokud jí znáte a na fotce vám přijde, že mé lahvičce něco chybí, tak je to pravda, chybí tam růžové kamínky, které jsem vyzobala a nalepila si je jako dekoraci :D (takže dva v jednom!) Až budu psát recenzi, tak nafotím tu novou včetně kamínků. Je to skvělá sladká božská holčičí vůně, která se dá sehnat za dobrý peníz, kombinace, kterou mám u kosmetiky ráda :)

UF, tak to bylo moje květnové spotřebováno! Upřímně doufám, že v dalších měsících už takovou spotřebu mít nebudu, přeci jen to na květen zrovna vyšlo tak, že mi spousta produktů došla po měsících používání. Kdo dočetl až do konce má můj neskonalý obdiv :D


Znáte některé z mých spotřebovaných "odpadků"? 
Co jste tento měsíc dopotřebovali a stýská se vám po tom?
A jak si užíváte ty tropy posledních dnů? :)




Komentáře

  1. Ten Gliss Kur olejíček mi také vyhovoval, byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma to Balea kakaové maslo a je super :) no kokosový krém si určite kúpim keď miniem to maslo :) giveaway s YR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi do něj, na léto je jako stvořený :)

      Vymazat
  3. Teeeda, to je ale věcí. Budu si muset vzít příklad. Já mám vždy jen pár produktů. :-) Ty deodoranty od adidas mám moc ráda. Mám doma růžový a zelený obal a voní moc hezky. Aspoň vím, že tento nejdříve v drogerce ovonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna mi to tak vyšlo, že jsem všechny dopotřebovala, v červnu nebudu mít asi nic :D Zelený jsem nezkoušela, jdu vždy po těch růžových :)

      Vymazat
  4. Tyjo tolik věcí spotřebovaných :-) já ty linky od essence mám doma a mě docela vyhovují, ikdyž výdrž by taky mohla být o něco delší a tu voňavku od Versace jsem taky měla doma úžasně voní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív mi linky stačily, ale teď mám radši jedny od Gabriella Salvete, co mi vydrží mnohem a mají i pro mě lepší aplikátor. Nu a ta voňavka... ♥

      Vymazat
  5. Tobě to teda jde :-) Já pudr od MS nemám moc ráda, mě flekatí.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi naštěstí neflekatil, ale taky už mám radši jiné :)

      Vymazat
  6. Jé krásné věci! Zaujala mně ta vůně Versace, hned zítra jí půjdu do Sephory vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
  7. lactacyd je zlo! Voní mi klučičí versace a vůbec nevím jak voní holčičí, omg já vlastně ani nevím, jak voníš, jsem úplně čuchový ignorant (pokud nemá někdo moc výraznou/specifickou voňavku, takže jedna kámoška jak voní, to vím a taky samozřejmě vím, jak voní můj milý, i když už to moc nevnímám, ale úplně si pamatuju jak z toho byla zezačátku unešená :D Ale to asi ze sebe lidi musí být unešení, protože on mě vždycky ňufal, že voním a já vůbec nepoužívám voňavky protože mě to nebaví :D Tak asi cítěl šampón nebo mám supr kůži, who knows, proč to tady vůbecc vypisuju jako imbecilek? Abyses mě zase mohla ptát! JSI TO TY????? :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak ten mika mi stačil akorát na dočtení a dopsání komentáře. ÚPLNĚ NA SEKUNDU PŘESNĚ. Dost boží výběr, že!

      Vymazat
    2. Ach jo :D Holčičí voní hezky, sladce, po kytičkách - a takhle voním i já (a nejčastěji po pivoňkách :).

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥