Vybarvi se: Hnědá


Další vybarvovací den je tadyyy! Kdo neví, co to je, tak rychle šup přečíst ORANŽOVÝ článek. A vy, co mé barevné pokusy sledujete už od pondělí se můžete dát rovnou do čtení dnešní další barvičky, kterou je HNĚDÁ.

Jedna z mých oblíbených činností je gůglování úplně všeho, takže jsem si hodila do vyhledávače tu naší dnešní barvičku a mimo jiné se mi povedlo najít tuhle písničku, která má (alespoň podle mě) tak podivný a legrační klip, až se u toho smíchy za bříško popadám.


Takže hnědá... Hnědou mám spojenou se dvěma esenciálními potravinami svého života - káva a čokoláda. A taky země a půda, bez které bychom byli všichni pěkně nahraní. Takže, miláčkové, myslete ekologicky, ať si tu naší planetku Zemi ještě chvíli zachováme zdravou a funkční!

"Proboha, tak ona není jen FEMINISTKA, ona je i EKOTERORISTKA!", honí se teď hlavou čtenářům. Nu, co naplat, někdo to na sebe vzít musí ;)

Hnědou mám ráda u oblečení, doplňků i makeupu. Hned po černé a modré jsou odstíny hnědé docela výrazně součástí mého šatníku. Mám ráda béžovou a hnědou jsem se učila mít ráda docela dlouho, abych byla upřímná. Na outfitovém obrázku je kombinace, kterou nosím docela ráda. Takže až uvidíte někoho v tomhle oblečení, tak jsem to pravděpodobně já ;)

Všímáte si taky, že ob den mám ty barvičky střídavě ráda a střídavě ne? Musím se tomu smát, protože to tak přesně vychází :D

Ty boty na obrázku jsou ještě skoro úplně nové, koupila jsem je v jarních výprodejích, když jsem zjistila, že nemám žádné boty do deště bez kožíšku (protože všechny hrozně rychle ošoupu a vyhodím, ale zapomenu si pořídit nové, což zjistím až ve chvíli, kdy bych si je potřebovala vzít. Takže pokud uvidíte někoho v létě chodit v botech s kožíškem, tak jsem to tady já, protože se mi zrovna rozbily sandálky :D). No ale, zpátky k botám. Byla jsem z nich nejdřív hrozně nadšená, protože jsou krásné. Jenomže pak jsem v nich byla o něco dýl a zjistila jsem, že to jsou nejmíň pohodlné boty na světě. Doplnila jsem je vložkou a stejně jsem myslela, že je snad vyhodím, nedalo se v nich vydržet ani minutu. Pak mi ale někdo poradil naprosto skvělou věc - vzít indulonu/mazání na boty, namazat a roztlouct kladivem (samozřejmě přes hadříky). Tak jsem si jednou k telce vzala milé boty na klín, obložila se krémy na boty, indulonou a kladivem a skoro dvě hoďky jsem různě bušila do bot a promačkávala ztvrdlá místa a masírovala je. Botky povolily a jsou to největší zlatíčka do deště na světě. Jen doufám, že mi vydrží alespoň tři sezóny!


Hnědou mám zastoupenou i u laků. Mám tmavě hnědý lak, který jsem si pořídila už dávno a už ho tolik nemiluju. Pořád se mi ještě líbí takový ten trend, kdy je třeba jeden nehet nalakovaný jinou barvou, takže tuhle hnědou kombinuji se smetanově bílou nebo s béžovou. Béžový lak zbožňuju, ráda ho nosím s matujícím top coatem.


Ták, určitě už se všichni těšíte na dnešní pokořování tutoriálu (které - v porovnání třeba se včerejší ŽLUTOU - dopadlo mnohem líp :D). Nalevo je originál tutoriál, napravo moje malování.

Přiznám se, že tutoš, který má víc, jak 2 kroky, mi přijde hrozně dlouhý. A tenhle jich má osm!!! Ale zvládla jsem to. Chcete popsat kroky?
1. Nejdřív uděláme třpytivě světlý podklad.
2. Horní část namalujeme tmavší hnědou.
3. Hnědou pak protáhneme i pod víčko.
4. Vyfotíme si oko se špachtličkou na uši.
5. Vyfotíme si oko se štětcem.
6. Namalujeme linku.
7. Vyfotíme si oko s tužkou na oči. Nebo namalujeme spodní linku, dle potřeby.
8. Vyfotíme si oko se řasenkou.

Hlavně ty okolní potřeby jsou nejdůležitější, bez štětečků a špachtliček by to nebyl žádný tutoriál! Většinou mám ráda, když na fotkách vidím, kam co kterým štětečkem naneseme, ale u tohoto mi to přišlo takové už přehnané. Osobně bych končila u mé fotky č. 5, bez té linky bych se klidně obešla. Jinak je to ale docela hezký tutoriál.

Zdroj tutoriál
Hnědý TAG

Tvůj oblíbený hnědý produkt?
Tak to musí být jednoznačně čokoláda :D

Zdroj
Hnědý wishlist?
NEKONEČNÁ ZÁSOBA ČOKOLÁDY MAHAHA
Ne vážně, kdybych měla chtít nějakou hnědou věc, tak je to ta výherní čokoláda do továrny Willyho Wonky :D
A další hnědá věc, kterou bych ale fakt hodně chtěla, je tenhle neskutečný spací pytel :D Umíte si představit s tím jet na tábor? :D

Produkt na, kterém hnědou barvu nesneseš?
Asi by mi přišla podivná třeba hnědá zubní pasta.

Vlastníš hnědý lak?
Anooo! Ale už je starý a uschlý a ani se jím už moc nelakuju. Koupila jsem si ho před lety, kdy mě během podzimu popadla nálada, že potřebuju mít nutně hnědé nechty, ani nevím proč.

Jaké barvy kombinuješ s hnědou?
Nejčastěji černou, bílou a béžovou, ale když mám odvážnou náladu, tak i žlutou, růžovou nebo modrou.

Líčíš se často nude hnědými stíny? 
Když řeknu ano, tak tomu nikdo nebude věřit, protože z těch tutoriálu to vypadá, jako že jsem měla malovátka poprvé v ruce :D Kdybyste ale viděli, jak jsem se namalovala, když jsem měla poprvé maminčiny stíny v ruce! Půjčila mi někdy v jedenácti takové duo stínů modrá a světle růžová, takže jsem se s radostí dala do práce, až jsem si namalovala výstavního monokla :D Každopádně ale ano, nude mám ze všech líčení asi nejradši, protože je takové decentní na každodenní líčení :)

Pro dnešek hotovo, šmudlíci. Jak se vám dnešní vybarvování líbilo? Máte rádi hnědou? Je tu někdo, kdo nemá rád kafíčko a čokoládu? A je tu někdo, kdo nemá rád Willyho Wonku?





Kdo ještě jede vybarvovací výzvu?

Komentáře

  1. Skvělý článek :-) A dnešní líčení je super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No né, na konci týdne z tebe bude makeup guru! :D Povedený článek a líčení supr! A do Willyho továrny chci též!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, taky miluju čokoládu a kafe, mám na obojím závislost, divím se, že jsem si na to při psaní článku nevzpomněla, ale při čtení tvého se cpu milkou a zapíjím kafem. Tutoriál byl super, vyfotíme se s čistítkem do ucha mě rozesmálo nahlas, máš super nápady a tutoriál se ti moc povedl!!! :))))

    OdpovědětVymazat
  4. Jé tak tutorial se i moc povedl! Jsi šikovná :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Nooo liceni uz ti jde, povedlo se ti to. Ja hnedou miluji jen jako ocni stin, protoze mi slusi nejvic.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nooo, tak já myslím, že tohle líčení se ti opravdu povedlo, líbí se mi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥