Vybarvi se: Zlatá


Tak, drahoušci, máme tu neděli a poslední vybarvovací den. Taky máte takovou nostalgickou náladu, jako já, že už naše barvení končí? Co bude potom? Existuje vůbec blogový život po vybarvi se? :D Budete se se mnou ještě vůbec kamarádit? Tak, konec fňukání a jdeme na dnešní barvičku, kterou není žádná jiná, než ZLATÁ cílová :)

(Kdo neví, co je vybarvi se, mrk na ORANŽOVÝ článek)

Všimli jste si, že od pátku jedeme medailové pozice? Bronzová, stříbrná a dneska samozřejmě zlatá. Tak to vypadá, že jsme všichni vyhráli, kdo jsme tenhle projekt sledovali od pondělka :)

Včera jsme měli stříbrnou, kterou mám ráda, a dneska máme zlatou, kterou moc nemusím. Mám asi jediný světle zlatotřpytivý stín na paletce, který ani moc nemaluje (však uvidíte) a nijak zlatou nevyhledávám. Sem tam pár šperků mám a nějaký ten zip na kabelce mám taky zlatý, ale jinak nic moc. Proto i dnešní outfit vypadá tak, jak vypadá. Když už si vezmu zlatou, tak je to pro mě výrazný prvek, takže ji kombinuji s černou. Tohle je můj oblíbený podzimně-zimní outfit. Miluju svetry a ty oversized nosím s tímhle skvělý páskem. K tomu punčošky s kamínky, podpatky a jde se juchat. 

Právě mi došlo, že miluju zimní oblečení, ale letní počasí. To nejde moc ruku v ruce :D

Těšíte se na dnešní tutoriál? Zase vás zklamu, nic hrozného to není :D Sice to vůbec nevypadá jako obrázek vlevo, natož zlatě, ale asi by to mohlo být použitelné v reálném životě. Příště si rovnou vyberu něco víc nesmyslného, abyste se víc pobavili :) Nu ale, jak jsem postupovala?  
1. Připravíme nahaté oko.
2. Nalíčíme černou smouky linku.
3. Naneseme nějakou světlou třpytivou.
4. Naneseme zlatou (kterou nemám moc výraznou, takže to není moc poznat).
5. Nalepíme řasy (v mém případě je namalujeme) a můžeme vyrazit do světa.

Zdroj tutoriál

Zlatý TAG

Tvůj oblíbený zlatý produkt?
Mám takové zlaté srdíčko na krk po prababičce, které nosím vždycky, když potřebuji nějaký talismánek pro štěstí. Co se mejkapů týče, tak nic zlatého vlastně moc nemám. Přijdu si na zlatou ještě moc mladá :D Nosím zlatou třeba víc, když jsem po létě opálená, nebo jen takové stíny se zlatavým třpytkatým nádechem, ale vyloženě po zlaté neprahnu.
Zdroj

Zlatý wishlist?
Zlaté vlasy děda Vševěda! 
Docela bych si chtěla vyzkoušet nějaké ultra podivné dizajnové boty typu tyhle pozlacené od Alexandra McQueena. Ale domů bych je nechtěla. Nebo bych je mohla nosit k telce jako s tou modrou rtěnkou. Pak by se asi návštěvy dost divily, kdybych takhle chodila otevírat dveře :D

Máš ráda zlatou na doplňkách?
Ale jo, docela jo. Sem tam něco zlatého mám, ať už to jsou šperky, nebo třeba kabelku se zlatými zipy, ke které se taky snažím ladit zlaté doplňky.

První zlatá medaile na kterou si vzpomeneš?
Zlatá medaile? O tom jsem v žiiivotě neslyšela, já znám jenom Fidorkové :D Fakt netuším, mě sporty zase až tak moc neberou a na józe se medaile za hezké čakry nedostávají, takže... :D

Tvé největší zlato v životě?
Typuju, že na tuhle otázku všichni odpovědí něco jako "manžel, přátel, rodina, kamarádi" atd. A je to naprosto správná odpověď! Lidé se zlatým srdcem jsou totiž tak vzácní, že když už nějakého znáte, musíte si ho vážit a hýčkat ho, tak jako on hýčká vás, protože je vaše zlato a vy to jeho :)

Jaké barvy kombinuješ se zlatou?
Trapně asi jenom černou, pokud jde o oblečení, případně taky bílou. Ale ke zlatým doplňkům se nebojím si vzít prakticky cokoli.


A máme dobarveno, fňuky fňuk :( Jak se vám celé barvení líbilo? Co se vám líbilo nejvíc a co zase nejmíň? Kterou barvičku byste zvládli levou zadní a kterou byste nedali ani ve snu?





Kdo se ještě vybarvuje?

Komentáře

  1. Škoda, že posledný deň, farby boli zaujímavé :) Donedávna som mala striebornú oveľa radšej ako zlatú, ale teraz už nosím viac aj zlaté šperky a chcela by som skúsiť aj zlaté líčenie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zlaté líčení mrkni k ostatním holkám, těm se povedlo úžasně, na léto ho začnu nosit taky :)

      Vymazat
  2. Zase jsem se nasmála, Ty tak skvěle píšeš! A líčení ti jde! Moc pěkné :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem se naposledy zasmála a i u tvého článku jsem skoro uronila slzu dojetí, že nám ten týden končí. Když to shrnu, byly to zapeklitě těžké barvy, ale bylo zajímavé se nad každou zamyslet. Asi teď častěji zkusím tu bronzovou - pochopila jsem nakonec, že bronzová je v podstatě měděná :D Ta zlatá taky není špatná, já už na ní mám i ten věk :))) Zatímco na stříbrnou se cítím stará :) A jinak to mám jako ty, miluji zimní oblečení, to zachumlávání se do šátků a všeho, a k tomu letní počasí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shrnula jsi to krásně, přesně a výstižně. Taky roním slzu a těším se na třetí kolo. Přijde mi to, jako kdyby byl dneska poslední den tábora a všechny jsme jely domů... I se zlatými medailemi :)

      Vymazat
  4. Skvělý článek :-) a líčení ti opravdu jde, věřím že ve třetím kole budeš mistr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve třetím kole by mohla být barvičkou i "průhledná", ta by mi šla nejlíp :D

      Vymazat
    2. Škoda, že tu není tlačítko "to se mi líbí" :-D :-D

      Vymazat
  5. U mě jedině zlaté doplňky, ale líčení si do zlata moc nedělám, příjde mi, že mi vůbec nesedí, ale třeba časem jo. Barevný týden určitě musel být těžký a oceňuju to. Skvělý nápad :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  6. Zlata je velmi pekna barvicka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě teda nalep ty umělé řasy a bude to skoro jako v tutorialu. :-) Nebo ta nedokonalost může být i tím, že modelka má všude pootevřené oči, ty je máš zavřené. :-D Ale ne, já myslím, že se ti články na tohle téma velmi povedly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nalepování řas asi až příště, to je tak level tisíc :D

      Vymazat
  8. Jsem ráda, že jsem se s vámi mohla zapojit do tohoto projektu, je to skvělé :)

    Monča

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥