Vybarvi se: Žlutá


Středeční vybarvování se ponese ve sluníčkové ŽLUTÉ barvičce. Žlutá je pro mě barva brčka (ano, brčka), protože jako malé jsme se sestřenkou u babičky vždycky sosaly ranní kakao brčkama a já měla červené a ona žluté. Žluté jsou taky banány, které mám ráda, a piškoty. A kdo se diví, o čem to tu mluvím, protože do projektu vybarvi se naskočil teprve teď, tak šupky dupky hupky mrknout na ORANŽOVÝ článek, kde je všechno vysvětleno.
Zdroj

Žlutou, abych byla upřímná, protože upřímnosti není nikdy dost, taky moc nemusím. Oblečení mě žluté primárně neláká, žlutá mému typu pleti nesedí a ani mě nijak nepřitahuje. Se žlutými pastelkami se blbě píše, protože jsou v šeru špatně vidět a vůbec prostě, žluté nerozumím. Navíc se žlutá s modrou rozpíjejí na zelenou a to mě kdysi ve škole na výtvarce tak strašně štvalo, že ani nevíte jak! (No jen si to představte - malujete domeček, modré nebíčko a žluté sluníčko a ty pošahané vodovky se vám rozpijou a nebíčko i sluníčko se slije do ZELENÉHO trávníku na celé čtvrtce!!!)

Klid, holka, klid. Jdeme radši na dnešní makeup tutoš.

Ještě, než se dáme do zhrození se nad dnešním nepokořeným tutoriálem, musím nahlas položit otázku, která se honí hlavou jak mě, tak určitě i vám. Jak může být někdo, kdo se neumí namalovat, beauty bloggerkou? :D Nu, zatím docela v klidu :D Myslím, že kdybych uměla překrásně vymalovávat obličej, tak se dám na povolání "makeup artist", ale protože neumím, tak to tom jen teoretizuji na blogu :D Dostatečně připraveni se vyděsit nad žlutým tutoriálem? Protože ten dopadl ze všech nejhůř!

Vysvětlím vám, jak k téhle katastrofě došlo...
Tak předně - nepřijdou vám ty oči v tutoriálu nějaké moc podlouhlé? To asi musí být docela těžké výběrko na oko-modelku, já bych zaručeně neprošla. Jak jsem teda postupovala?

1. Na prvním obrázku se nanese podkladová bílá. To zvládnu!
2. Druhý obrázek se ta bílá hezky rozetře. To snad taky zvládnu.
Zdroj tutoriál
3. Na třetím obrázku namalujeme žlutou. To sotva zvládnu, samozřejmě úplně jinak a jinde, než na tutoši. Pokud vám přijde, že jsem tam dala ještě oranžovou, tak to je stín od oboční kosti (jestli se to tak jmenuje) a fotošop :D
4. Na čtvrtém obrázku namalujeme linku - to zatím taky zvládám!
5. Na pátém obrázku si načrtneme linku nad víčkem nahoře. To zvládám stěží, protože jsem ji měla udělat výš a delší.
6. Na posledním obrázku dobarvíme linku. A tu se stala katastrofa. Začala jsem malovat a MRKLA JSEM a celé víčko se mi rozpatlalo...

Rozhodovala jsem se, jestli to celé neodlíčit a nezkusit znovu, ale znám se, dopadlo by to ještě hůř. Takže abyste věděli, tenhle tutoriál je taky pěkně k ničemu, když není blbuvzdorný. A další věc, až do čtvrtého obrázku mi to přišlo docela relativně dobré, ale s takhle dvojitou linkou (zvlášť v mém provedení :D) bych se asi styděla vyjít mezi lidi.

Žlutý TAG 
Tvůj oblíbený žlutý produkt? 
Žluté pěnové špunty do uší z lékárny, bez nich bych se nevyspala :D

Žlutý wishlist? 
Když už bych si měla vybrat něco žlutého, tak by to byly malé kachničky a kuřátka, protože to mi přijde jako nejroztomilejší žlutá věc na světě. Kachničky jsou naprosto boží a chtěla bych mít plný pokoj žlutých plyšových kachniček, takže asi tak nějaký wishlist :D

Na jakém produktu nesnášíš žlutou barvu? 
Pracuji na své duševní vyrovnanosti a vnitřním klidu a míru, takže slovo "nesnášíš" bych nejradši ze svého života vyškrtla. Žlutá za to nemůže. A tím jsem takhle elegantně opsala jednoduchou odpověď, že vůbec nevím :D

Jaké barvy kombinuješ se žlutou? 
Všechny možné! Klidně i modrou a fialovou, to pak vytváří samé divočiny :)

První co tě napadne, když se řekne žlutá? 
Rebarborový koláč :D

Obsahuje tvůj šatník žlutou barvu?
Ale jó, sem tam něco žlutého se najde :)


Za mě je to pro dnešek všechno :) Jak se vám líbí sluníčková barvička?





Žluťásci vybarvovací

Komentáře

  1. Linky sú na mňa aj v úplne základom formáte stále vysoký level. Tie s pevným hrotom už ako tak namaľovať viem, ale stále si musím kresliť pomocnú čiaru pomocou tieňov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejčastěji nosím jen spodní a nude look a tekuté horní linky mi přijdou jako největší divočina, takže je natrénované rozhodně nemám :)

      Vymazat
  2. Super čtení, málokdy se u blogů zasměji nahlas, ale u tebe jsem se opět pobavila. A tvůj nápad s tutoriály se mi fakt moc líbí, protože si myslím, že stejně dopadá 80% z nás "normálních" neprofesionálek. A to je na tom to skvělé, že jdeš s kůží na trh a neděláš to na 20 pokusů, dokud se to nepovede. Mně to taky trvalo několik let, než jsem se to, co už umím, naučila (linky atd.). Oko - modelka, taky dobrý výraz :))) Kdo ví, jak to dělají. Taky se tu navztekám, než se mi povede vyfotit nalíčené oko, ale já mám na to fígl "udělám 100 fotek, jedna bude snad dobrá".

    OdpovědětVymazat
  3. :D:D:D:D
    / promiň, nemůžu přestat. Líbí se mi to celý, i to co není povedený. Kachničky jsou super, chtěla bych mít vanu plnou kačenek a plavat mezi nima.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Musím súhlasiť s babami vyššie! :D Tiež veľmi rada čítam tvoje farebné články:))
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě hrozně těší, že vás to, holky, baví :)

      Vymazat
  5. Pěkné :) Těším se, až se k vám v sobotu a v neděli připojím :)

    MONČA / soutěžíme ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Po 4. obrázek se lepšíš. :-D :-D Bez špuntů do uší bych se nevyspala ani já. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥