Letní HAUUUL

Po dvouměsíční nakupovací stopce všeho pro radost (fakt, nekecám) jsem se včera ve vedrech vydala na nákup všeho, co mi přišlo pod ruku. Musím říct, že stejně tak, jako vydržím "extrémní" nenakupování, tak pak i extrémně nakupuju jak nezřízená :D Ale zase si můžu dát na nějakou dobu pokoj :) 

V dnešním haulovacím článku bych vám ráda ukázala, jak jsem dováděla v obchodech a co všechno jsem si domů přinesla.

Netradičně začnu nejdřív oblečením. Už několik let mám ve wishlistu šaty a sukně, které jsou dlouhé, lehké a průsvitné se spodničkou. Všichni je nosí, ale v obchodech už nejsou (trochu jsem to před těmi třemi roky nestihla koupit). Včera jsem si udělala výlet do Mohita a čekala tam na mě úplně přesně TA sukně z mých snů a ještě ve slevě! Poslední kousek v mé velikosti ♥ Osuuuud. Musím říct, že jsem ze současné nabídky obchodů s oblečením spíš rozpačitá, protože jsou to buď vysloveně hadry za 500 nebo šílené tropické vzory ve střihu alá pytel. I tak si ale vždycky naberu do kabinky tak sto kousků a všechny je pak zase vrátím. Mezi těmi kousky jsem si vyzkoušela i tuniku s řasením, to už je taky poměrně starý trend. Musím říct, že na mých slovanských bocích vypadají třásně srandovně a když tak objevím oblečení, ve kterém vypadám hubeně, tak si ho hned musím vzít. A tahle kombinace, věřte nevěřte, vypadala krásně i spolu. Takže tak :)


Abych těch sukniček neměla málo, tak jsem skočila i do Stradivariusu (Stradivaria?), který miluju, ale v Čechách se mi nelíbí. Zamilovala jsem se do nej ve Španělsku, kde ho mají na každém rohu a oblečení jsem si tam nakoupila v zimě ve slevách. Každopádně jsem si tam ale vybrala dvě sukýnky, obyč černou, na kterou se chytá všechen prach a špína a má vpředu kapsy, které nejsou vidět, ale vypadám v ní jako kočka :) A lososovou, které retro filtr trochu sebral na intenzitě barvy, ale která mi taky hrozně sluší a vypadám v ní jako královna všech kytiček ;)


Z usilovného stopkování a spotřebovávání mi došla skoro všechny pečující kosmetika a pomalu jsem se ani neměla čím umýt a namazat. Tak jsem to vzala se slevovými kuponky přes Rochera a odnesla si samé voňavé poklady. Už dlouho jsem pokukovala po nepěnivém šamponu (vzadu vlevo), který mě ale hrozně zajímá. Ze slečny, které jsem se hned chopila u vchodu a nutila jí, aby mi všechno vysvětlovala a ukazovala, jsem se snažila vypáčit i nějaký názor na tenhle šampony, ale nedostala jsem z ní nic, ještě to asi nikdo nezkoušel :D Takže to zbyde na mě :) Uprostřed trůní Vánoční limitka hruška v karamelu 750 ml, kterou jsem koupila s megaslevou. Dneska už je chladněji, takže se těším na nějaký kořeněnější sprcháček. Krabička napravo vzadu je parfémová voda Quelques Notes d'amour, která voní nádherně kytičkově a sladce, ale přitom tak jemně... Zamilovala jsem se do ní na první počuch. Dva fialové krémy vpředu jsou z péče o nožičky, protože po tom celodenním pobíhání v sandálcích s platformou si péči opravdu zaslouží. Jsou s vůní levandule. Levanduli miluju, mám jí nasušenou pověšenou všude po bytečku, ale v kosmetice mi nějak nesedí. Není totiž jednoduché její vůni zachytit tak, aby byla příjemná. Ale tyhle dva krémy jsou úžasné, baví mě k nim jen čuchat, jaké jsou voňavé. Aby toho nebylo málo, přihodila jsem k nákupu ještě rtěnku, klasickou červenou, která patří k výbavě každé holčičky. 


Aby toho umývání a mazání nebylo málo, tak jsem se stavila i v DMku a viditelně jsem měla nějakou zelenou náladu, protože jsem si koupila samé zelené věci :D Doplnila jsem intimní gel Lactacyd, limitku peeling od Balei a tělovou emulzi od Alverde, která voní ze všech nejlépe. Do košíčku jsem přihodila i pilník na nehty, protože jsem hrozný škůdce a všechny moje mají ulámaná ta plastová držátka.


Důvod mých nákupů byl ale úplně jiný, především jsem si totiž šla vyzvednou DMbox, který se mi podařilo KONEČNĚ vyhrát! Zítra vám prozradím, co jsem v něm všechno našla :)


Co říkáte na moje nákupy? Co byste si vybrali?


Komentáře

  1. Klobouk dolů. Já si můžu dávat stopek kolik chci a stejně je nedodržím. :-D Sukýnky se mi moc líbí, taky plánuji nějaké koupit. Yves Rocher je super. Mám ráda jejich kosmetiku, ale nepěnivý šampon mě moc neláká, tak se těším až ho vyzkoušíš a napíšeš nám své první dojmy. Dm box ti tiše závidím. Já měla štěstí jen na jeden a byla jsem moc spokojená. Jsem zvědavá, co tedy ukrývá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapilo mě, jak silnou mám vůli :D Taky jsem moc spokojená, zítra bude článek :)

      Vymazat
  2. Parádní nákupy :)
    Ani jsem nevěděla, že se dá ještě sehnat ta Vánoční limitka.
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  3. Yves Rocher je super a fakt doslova čumím, že si tam ulovila vánoční limitku, haha :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee YR uz se tesim na tve dojmy. Sukne jsou pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kúpila si si moooc pekné veci a značku YR zbožňujem ♥♥♥♥♥
    Mala som od nich sprchový gél s peelingom a nemôžem si ho vynachváliť. :) Zároveň teba a tvoje čítateľky pozývam na kozmetickú GIVEAWAY o 3 kozmetické balíčky ;) Dúfam, že sa zúčastníš.
    http://everydaywithlola.blogspot.sk/2015/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥