Vybarvi se: Burgundy


Zdroj
Druhý den vybarvování tady a s ním i nová barvička - BURGUNDY. Burgundy je takový hodně vznešený princeznovský název pro vínovou, že? Když jsem hledala burgundy po internetu, tak na mě vykouknul tento páneček v překrásném burgundy saku, takže na úvod začneme tímhle fešákem :D

Musím se teď hrozně stydět, protože jsem vůbec nepoděkovala Hevi! Bez ní a jejího skvělého nápadu by žádné vybarvování nebylo. Pokud chcete vidět, jak vypadá pravé vybarvování, tak šup kuk k ní na blog :)

Nalijme si tedy čistého vína burgundy a pojďme se na tu vínovou podívat pěkně z blízka. Co pro mě burgundy barva znamená? Vlastně nevím, vybavuje se mi teď nevímproč film Stmívání a Upíří deníky dohromady, takže zřejmě je pro mě burgundy barva upírů (pravděpodobně té krve kolem?). Žádný speciální vztah k vínové barvě nemám. 

Dneska se nejprve podíváme na TAG. Tohle vybarvování má hodně TAGových otázek, které víceméně pokryjí všechno, co byste ode mě bývali chtěli vědět :)

Burgundy TAG
1. Máš tuhle barvu ráda?
Docela jo, mám ji určitě radši, než jiné odstíny červené. Z červené paletky je vínová pravděpodobně moje nejoblíbenější.

2. Co tě první napadne, když se řekne burgundy?
Můj pas :D A tím myslím cestovní pas! Ona je to totiž jedna z mála vínových věcí, které vlastním. Takže díky, Česká republiko! Kdybychom neměli vínové pasy, tak se nemůžu vybarvovat :D

3. Piješ červené víno?
Výjimečně a když už, tak sladké (třeba Portské nebo Madeiru). Ale já alkohol moc nepiju vůbec. Nejradši mám teď z vín asi růžové, případně bílé. Ale úplně nejradší mám Vineu :D Nebo burčák, ten můžu červený i bílý :) Nepřijde vám, že píšu nějak moc smajlíků? Měla bych klidnit hormon, tohle není žádný chat, ale naprosto profesionální blog. (LOL)

4. V jakém ročním období nejraději nosíš tuhle barvu?
Pravděpodobně v zimě a to v podobě červeného svařáku v bříšku.

5. Nosíš burgundy rtěnky?
Ta otázka by možná měla znít "Nosíš rtěnky?", protože pak by bylo jasné, že zase až tak moc ne. Miluju rtěnky, přijdou mi krásné (a já si s nimi přijdu krásná), ale nenosím je často, protože jim moc nevěřím a bojím se, že mě zradí (což mi teď připomnělo reklamu na Rexonu, protože Rexona vás nezradí! Rexona by měla vyrábět i rtěnky, pak bych se cítila v bezpečí :D). Mám asi tisíc pravidel, podle kterých nosím makeup, podle toho kam jdu, co tam budu dělat, jestli budu jíst/pít/pusinkovat se a podobně. Rtěnky nosím do divadel, ale jen tak na pokec s kamarády nebo do práce skoro vůbec (protože pořád jím, mluvím, piju atd. a rtěnky moc nevydrží). Takže ne, nenosím burgundy rtěnky :D Ale líbí se mi. Kdybych byla upíří královna, nebo goth zpěvačka, tak nic jiného ani nenosím.
Zdroj

6. Jaké barvy kombinuješ s vínovou?
Žlutou a hnědou, protože do svařáku se hodí žlutý citron a hnědá skořice a třtinový cukr :D

7. Tvůj oblíbený vínový produkt?
Možná budete překvapeni, ale svařáááák :D

8. Burgundy wishlist?
Možná, že kdybych byla mořská panna, tak by se mi líbily vlasy s burgundy ombré. Jinak nevím.

9. Moje otázka: Kdy naposledy jsi viděla rudě burgundy?
Dřív jsem se hodně často vztekala a vybuchovala, teď už se snažím krotit své emoce na uzdě a nenaštvávat se kvůli každé pitomině. Ale je jedna věc, která mě zaručeně dokáže vytočit, až vidím rudě burgundy - kupování legitek! Vždycky se střetnu s blbem :D Momentálně se rozčiluju s tutoriály, ty mi dávají pořádné kapky :D A v neposlední řadě se nejčastěji zlobím sama na sebe: Znáte tu situaci, kdy máte sotva pár minut do odchodu z bytu, makeup máte hotový, ale ještě máte pocit, že by to chtělo dotáhnout linku nebo vylepšit rtěnku? A tím posledním tahem to úplně celé zkazíte, přetáhnete, rozmažete...? Tak to se mi stalo včera a myslela jsem, že se uvztekám :D

Nooo a teď je čas na tutoriálek :) Fotošop mi sežral barvičky, takže je to spíš takové do fialové než přímo burgundy, ale neva neva. Tomu dnešnímu taky říkám monoklová :)

Zdroj tutoriál
Postup tutoriálu
1. Připravíme nahaté oko
2. Doprostřed naneseme burgundyovou barvičku
3. Směrem k vnějšímu koutku naneseme hnědou
4. Do vnějšího koutku přidáme černou 
5. Vystínujeme (myslím teda)
6. Přidáme linku
7. Namalujeme/nalepíme řasy
Dobré, že? Tenhle tutoriál je docela zvládnutelný, i když se mi osobně moc nelíbí. 

Přijde mi, že čím víc se zabývám psaním o kosmetice a jejím zkoumáním, tím míň se mi pak chce malovat. V neděli jsme jeli s kamarády na výlet a já se dokonce nenamalovala vůbec a to už je vrchol všeho (hlavně mé lenosti, malování mi zabere půl hodiny a když se nemaluju, můžu si přispat. A ještě dostávám dětské menu, protože vypadám tak na dvanáct :D).

Rozluštění včerejší hádanky - byl to detail z boku mintové zubní nitě! :D 

Hádanka pro burgundy den - co je věc na fotografii? :)






Kdo se dál vybarvuje?
Hevi – The Word of makeup
Radka K.
Lucie LSG
Klára Škodová – House of Skodulka
Nikola Michalčíková – Niky´s Book
Sandra J. – Life with Sandra
Lucie Katrňáková
Michaela Hercíková – Chci být fit a šik
Bdreams
Adéla Zamrzelová – Life Babylove
Propadlo do života blog
Lucie Faltusová – LucisBlog
Oh, Thanks I Am a Woman
Nikola – Sweet Lollipop queen
Hope Less
Zuzana Mesik – PinkShaark
Izabell Matyó
Kateřina Výmolová
Life of Martha
Adéla Zamrzlová

Komentáře

  1. Na toho pána jsem taky narazila. A hned mě napadlo, že ji najdu u tebe v článku.. :D :D :D Jinak já děkuji, že jsi se zapojila, máš úžasné články.. :-) a vážně se s tebe v tom líčení stává profík.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Začnu hádankou, že by svařák? :))) Neee, dělám si srandu, dneska mi to přijde jako svíčka. No dobře, radí mi tu dcera. Jinak dnes se ti tutoriál dost povedl a máš sakra nějaké pěkné obočí! :) Ten týpek na první fotce je hroznej, včera to bylo hezčejší :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, nemůžu smíchy, ta nit by mně nenapadla :D
    A dnešní hádanka? Je to hrneček?

    OdpovědětVymazat
  4. podľa mňa tiež hrnček na tanieriku, alebo sviečka tiež na nejakom keramickom tanieriku :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Moc jsem se při čtení článku pobavila! :)
    Myslím si, že je to svíčka, ale jistá si nejsem no :D

    OdpovědětVymazat
  6. Přemýšlím jestli to neni svíčka nebo noha od stolu :-D .. Ráda čtu tvé články, máš celkem bohatou slovní zásobu. Kolikrát si říkám, jak si k tomuhle došla..

    OdpovědětVymazat
  7. Ty ombré vlasy by se mi dost líbily. Já tuto barvičku moc nepoužívám a ani ji nenosím. Líčení máš už moc hezké. :-) Obal od zubní nitě by mě nenapadl a na poslední fotce je.... hmmmm.... Taky jsem myslela, že nějaký hrníček na talířku, ale spíše více souhlasím s komentářem výše, že by to mohla být i nějaká noha od konferenčního stolku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. :D :D :D Tvůj TAG mě pobavil :) a hádanka , nějaký nápoj nebo svíčka :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥