Vybarvi se: Černá/šedá

Zdroj
Drahoušci moji oblíbení, předposlední den vybarvování je tady! To nám to utíká, že? Dneska je na programu černá/šedá. Pro mě tahle barevná kombinace nemá žádný specifický význam. Mám černou a šedou ráda v oblékání, přijde mi, že i když jdu do obchodu s cílem "tentokrát si vezmu nějakou barvičku", stejně nakonec odcházím s černou klasikou, protože ty černé věci prostě mají nejlepší střihy. Černá mi přijde elegantní a společenská. Není divu, že se do černé oblékáme ke slavnostním příležitostem, je to totiž (přes svou "depresivitu") vysoce slušivá barva. Mi přijde mnohem depresivnější třeba zářivě růžová :D Co se týče šedé, té jsem přišla na chuť mnohem později, přišla mi taková nijaká, nevýrazná nula nic, takový zmetek mezi bílou a černou. Teď ji mám ráda, ale mám ji spojenou hlavně s podzimem. Nikdy nemůžu pochopit ty řečičky o tom, jak lidé milují podzim (hned vysvětlím). Vždycky, když mi někdo začne vyprávět, že miluje podzim, tak mi popisuje takové to krásné babí léto, zářijové sluníčkové dny (takže léto). Jednou jsme seděli s kamarády nad kávičkou a dostali jsme se k podzimu. Byl zrovna klasický podzimní den - hnusně, zataženo, mlha, vlhko, ble. Někdo z kamarádů řekl památnou větu "miluju podzim, je to nejhezčí roční období. Teda ne takový, jaký je dneska." Tak buď všechno, nebo nic, ne? 

Jdeme rovnou na turotiál. Dnešní mám zase docela ráda, protože měl málo kroků. Co na něj říkáte? :)

Zdroj tutoriálu

Při vybírání jsem ještě narazila na tenhle, který mi přišel naprosto skvělý, hlavně kvůli tomu oku na obrázku 4 :D Ten by mi asi šel - vezmeme fixku a počmáráme si s ní celé oko.

Zdroj
Černo-šedý tag
1. Máš tyhle barvy ráda?
Naprosto a velice, jsou to barvy, které nosím nejčastěji. Neřekla bych, že to jsou moje nejoblíbenější barvy, nikdy bych neoznačila černou za svou nejoblíbenější, ale v oblečení a líčení je mám ráda. 

2. Myslíš, že černá je barva smutku?
Mě černá nedělá smutnou, ale hubenou, takže pro mě je to spíš barva radosti :D

3. Ty a černý nebo šedý lak?
Ano, ano, šedý nosím ráda, myslím, že jem kdysi měla i černý lak, ale nikdy jsem ho nenosila. 

4. Nosíš často černé oblečení?
Hrozně často, většinou je alespoň část mého oblečení černá, snažím se nechodit celá v černém a doplňovat černé kousky nějakými barevnými.

5. Tvůj oblíbený černý/šedý produkt?
Ponožky! Ponožky jsou asi moje nejoblíbenější součást oblečení.

6. Jaké barvy kombinuješ s černou/šedou?
Celou škálu duhy :)

7. Tvůj černý/šedý wishlist?
Už mám tolik černých věcí, že radši nic :D

8. Moje otázka: Jsi černá ovce?
Co myslíte? :D Vždycky jsem tak trochu vyčnívala, někdy v dobrém, někdy ve zlém, i když jsem se o to nijak nesnažila. Černé ovce za to nemůžou, už se tak narodily :)

Rozluštění neonové hádanky - je to ptáček zpěváček z Pylones, takového toho obchůdku s krásnými zbytečnostmi. Vůbec netuším, na co by mohl tenhle ptáček sloužit, možná jako těžítko nebo něco podobného. Reaguje na pohyb (otravným) zpíváním. A je to jediná neonová věc, která mám.

Dnešní hádanka černošedého vybarvování, určitě jí uhodnete snadno :)






Královny temnoty
Hevi – The Word of makeup
Radka K.
Lucie LSG
Klára Škodová – House of Skodulka
Nikola Michalčíková – Niky´s Book
Sandra J. – Life with Sandra
Lucie Katrňáková
Michaela Hercíková – Chci být fit a šik
Bdreams
Adéla Zamrzlová – Life Babylove
Propadlo do života blog
Lucie Faltusová – LucisBlog
Oh, Thanks I Am a Woman
Nikola – Sweet Lollipop queen
Hope Less
Zuzana Mesik – PinkShaark
Izabell Matyó
Kateřina Výmolová
Life of Martha
Zuzz Make-Up

Komentáře

  1. Zase jsi mě pobavila! A tentokrát je to kulatý kartáč na vlasy!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek :) Jen ty tutoriály nejsou už vtipné, protože ti fakt jdou. Máš to moc krásné, možná bych jen udělala silnější linku, ale jinak to vystínované oko pomalu hezčí než originál. Nakonec ještě budeš tutoriály tvořit :)))
    Hádanka? Tak když Lucka už dala kartáč, zkusím druhou variantu, která mě napadla - natáčka. (Zrovna jsem na takové koukala v Tetě, tady je těžko poznat, jestli to bude kartáč nebo natáčka, když neuvádíš ani měřítko :DDD )

    OdpovědětVymazat
  3. To oko na obrázku 4 je super :D a vážne sa ti líčenie neskutočne vydarilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ohledně posledního obrázku se přidávám k Lucce a myslím si taky, že je to kulatý kartáč na vlasy. :-) Líčení máš moc hezké a líbí se mi i ten druhý tutorial. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. :D Achjo, mám to podobně. Vždycky jdu nakupovat s cílem ulovit něco barevného a nakonec odcházím s něčím černým.:D To líčení je super.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok.:-)Líčenie je super, tiež som skušala také podla toho obrázku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to líčení. no prostě wau, klobouk dolů. s tebe se vážně stává profík!!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥