Fíková nádhera & spol. z Berkeley Square

Zdroj
Víte, jaký eshop mám taky ráda? Fashion Days! Když začínali, tak jsem sjížděla stránku denně, aby mi náhodou něco neuniklo. Potom začaly měnit dizajn a způsob těch akcí a na mě to bylo nějaké moc nepřehledné, tak jsem tam už dlouho nebyla. Pár kousků od nich ale mám a nosím je ráda. Teda, vždycky to byl takový risk, často jsem něco objednala, přišlo mi to domů, vyzkoušela jsem a poslala zase zpátky. Ale co se mi vždycky hodně líbilo byla kosmetika Berkeley Square a především fíková řada.

Berkeley Square je britská kosmetická značka s dlouhou tradicí. Své výrobky netestuje na zvířatech a ani nepoužívá živočišné složky (kromě včelího vosku v balzámech). Dobré, ne?

Zdroj
Berkeley Square mě zaujala na první pohled svými krásnými alá retro obaly. Navíc, fík? To jsem v kosmetice moc často neviděla, takže volba byla jasná. Jako úplně první produkt jsem vyzkoušela krém na ruce Fig &Cherry. Na tu omamnou těžkou sladkou vůni vzpomínám dodnes. Balení má 125 ml a je o něco větší, než běžné minikrémy krémy na ruce, takže i déle vydrží. Pacinky jsem měla krásně jemné, hydratované a vyživené. V zimě to byl můj nejoblíbenější krém na ruce ever, měla jsem jich několik a nikdy jsem nebyla spokojenější. Packy mi po krému dlouho sladce voněly, takže jsem v té době vypadala dost podivně, protože jsem si prostě musela k těm rukám pořád čuchat (a vypadala jsem u toho hodně spokojeně :D).

Zdroj


Kromě fík + třešeň krému jsem vyzkoušela taky Lime & Clarysage neboli limetka a šalvěj. Účinek byl stejný, ruce jsem měla hezky vyživené, ale vůně mě tolik neuchvátila. Přišla mi taková mdlá a nijaká, takže jsem se rychle zase vrátila ke svému oblíbenému fíkovému.

Berkeley Square dělají (nebo alespoň dříve dělali) taky krásné dárkové sady. Kamarádce jsem jednou pořídila právě z FD tenhle krásný set tří krémíčků. Všechny krémy byly skvělé a voňavé, jako dárek naprosto ideální, ale krabička mi přišla tak pomačkaná, že to byla skoro ostuda tím někoho obdarovat (což je i jeden z důvodů, proč už FD tolik nefandím. Když neumějí zabalit zboží, ztrácejí u mě respekt).  
Druhou dárkovou nádheru, kterou jsem obdarovala samu sebe, byla třpytivá sada krému a balzámu na rty. Krabičku, která je plechová, mám schovanou dodnes a schovávám v ní poklady. Co se týče těchto dvou produktů, tak mě nijak nezaujaly. Už si na ně ani moc nevzpomínám, ale mám pocit, že oboje bylo třpytkaté a hlavně balzám mi nebyl nijak moc příjemný.

Kde kosmetiku koupit? Nu, to je docela oříšek. Čas od času něco mají na ZOOTu, ale nejlepší bude zabruslit do vod internetu a hledat, objednávat z ciziny, číhat na slevy a podobně. Bez slev mi totiž přijde kosmetika dražší, ale se slevou je to pohádka. Mrzí mě, že jsem nevyzkoušela víc produktů. Určitě by mě zajímaly také vůně (hlavně ta fíková!).


Co říkáte na kosmetiku Berkeley Square? 
Znáte? Vyzkoušeli byste jí?


Komentáře

  1. Na kosmetice Berkeley Square mám, dá se říct, závislost. Bohužel v Čechách není ke koupi, anglický eshop nedodává do Čech...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥