Rudé drápky s KIKO

Znáte značku KIKO MILANO? Pokud ne, tak je to italská kosmetická značka, několik jejich zkrášlovacích produktů jsem si přivezla už před lety z dovči ve Španělsku. Mezi mými překrásami od KIKO je taky červený lak na nehty, o kterém bude dnešní recenze. Už na začátek bych chtěla říct, že pokud se s KIKO kosmetikou někdy setkáte (a zvlášť budou-li mít slevy), berte po hrstech. Je to naprosto skvělá věc, hlavně jejich dekorativka, která drží, nerozpíjí se, nerozmazává se... Je kvalitní a je krásná. Tak, jdeme na ten lak.


Červený lak podle mě patří k výbavě každé slečny, dámy a paní. Mezi svými červenými laky mám různé značky a odstíny, KIKO patří k mým nejoblíbenějším. I po letech zasychá s bleskovou rychlostí. Nanáším vždy ve dvou vrstvách a lak mi vydrží při normálním režimu týden (včetně mytí nádobí & spol.).


Lak má objem 11 ml, což vydrží docela dlouho při průměrném lakování. Už ho mám určitě tak dva tři roky, lak nijak netuhne a nevysychá, na nehtech je stále rychloschnoucí, to musím znovu zdůraznit (protože mě to samotnou překvapuje). Často nenanáším spodní a svrchní lak (když jsem ve spěchu). S podkladovým lakem se o něco lépe odlakovává. Nehty po KIKO nail lacquer nejsou obarvené, což je taky príma, ale je potřeba ho vždycky důkladně odlakovat. Má docela výdrž a může se bránit sundavání z nehtů. 


Docela mě baví i tyhle otevírací příbalové letáčky, ze kterých se přesně dozvím ingredience a jiné pokyny. Nu, ingrediencí je tam spousta... I přes tu celou chemickou laboratoř lak nehty nevysušuje, nelámou se po něm, nejsou zničené. Je prostě príma. U výrobce se dočteme, že lak neobsahuje toluen, camphor, DBP a formaldehyd. Barevná pigmentace laku je plná a výrazná, nehty zpevňuje a díky speciálním složkám je lak i po dlouhou dobu na nehtech jako nový.


Štětinka na nanášení je úzká, v poslední době mě docela baví trochu širší, se kterými se lak nanáší rychleji, ale v tomto případě to nevadí. Manipuluje se s ní dobře, i takový nešika, jako jsem já, který si opatlá vždy celé prsty i okolí kolem mě si s tímhle lakem hravě poradí. Nebo si spíš lak hravě poradí se mnou. 



Můj lak je v odstínu 240 Apple Red, jablíčkově červená. Realističtější je spíš druhá nalakovaná fotka, jedná se o tmavší červenou. Zlá královna ze sněhurky by se za něj nemusela stydět. Líbí se mi jeho sytá tmavě červená barva, která mi dodává pocit důležitosti a elegantnosti. Červené drápky jsou taky dost sexy (z mužského pohledu, jak jsem se tuhle dozvěděla), takže červená je jasná volba. 


Znáte kosmetiku KIKO MILANO? 
Máte rády červené laky na nehty?


Komentáře

  1. Překrásná barva! Vypadá na nehtech skvěle :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju, maluju KIKO! :))
    Mám stejný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vazne nadherny odstin. Kiko obcod mame tu v Uk, takze ho asi brzo navstivim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je tam chodit, když mají slevy nebo výprodeje :D

      Vymazat
  4. Juuu, to je ale krásná barvička. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. kiko poznám, ale nič som od nich neskúšala, no lak vyzerá naozaj skvelo! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiku znám, ale zkušenost s ní nemám :/ Každopádně tento lak vypadá úžasně! Hlavně ta barva :)

    Aussie Review

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥