Vlastní tričko se Shirtinator

Včera jsem si na blogu u Genevry přečetla o možnosti vytvoř si vlastní tričko na stránce Shirtinator, na které probíhá akce tričko pro bloggera. Drze jsem jim napsala a říkala si, že za zeptání nic nedám. Hned druhý den jsem našla v mailu odpověď, že se jim můj blogísek líbí a můžu svytvořit vlastní tričko! Hned jsem se do toho pustila. Se stránkou mám již předchozí dobré zkušenosti, kdysi jsem tam nechávala pár triček v dávné minulosti vyrábět. Pamatuji, jak se objevily na trhu možnosti vytvořit si vlastní tričko s potiskem nebo tričko s obrázkem, vlastní fotkou a podobně. Byl to obrovský hit a boom a ani mě se nevyhnul, protože není lepší dárek, než tričko s fotkou, kde váš kamarád, kamarádka nebo drahá polovička vypadá příšerně :D

Otevřela jsem si tedy stránku a hned se pustila do vybírání trička. Navigace po stránce je krásně přehledná, takže jsem hned věděla, kam kliknout, abych se proklikala k holčičím oblečkům. Co mě mile potěšilo, byly vypsané rozměry a obrázkový návod pod samotným vytvářecím programem, takže jsem se mohla ujistit, že jednak vybírám správnou velikost a taky postupuji tak, jak mám (protože víte, jaké jsem pako).


Dneska je poměrně vedro a celý den se peču, tak jsem si vybrala krásné tílko. Na výběr je celá spousta typů triček ve všech barvičkách, na které jen můžete pomyslet. V mé zvolené variantě bylo na výběr z 6 barev. Váhala jsem mezi úplně všemi, mezi top 3 se dostala i starorůžová, ale nakonec jsem si řekla, že bílá se bude nejlépe hodit k mému plánovanému návrhu.


Navigace je jednoduchá, obrázková a přehledná. Nic se mi nesekalo a náhledy se načítaly okamžitě, čemuž musím aplaudovat ve stoje, protože to není úplnou samozřejmostí. Shirtinator ale působí už nějaký ten pátek a má to všechno vymakané.

Po výběru modelu trička přišla na řadu přední strana. Můžete si s ní libovolně vyhrát, přidat text, obrázek z nabídky nebo vlastní obrázek či fotku. Mám ve zvyku všechno nevkusně přeplácat, takže jsem se tentokrát rozhodla, že v jednoduchosti je krása a své vlastní tričko nechám opravdu jednoduché. Zvolila jsem text - na výběr je z řady fontů, což mě ohromně bavilo, barvu a dokonce jsem mohla vybrat i několika typů potisku. Počkejte si na finální výtvor, na obrázku je zatím pracovní verze.


Přední stranu jsem nechala jednoduchou jen s textem. Shirtinator ale nabízí možnost potisku i zadní strany! Neodolala jsem a vytvořila si vlastní tričko s fotkou alespoň na zadní straně. Nahrála jsem vlastní obrázek a znovu se zaradovala, protože program na tisk triček umí pracovat se souborem .gif, ve kterém jsem měla průhledné pozadí, aby nekolidovaly různé bílé. Další opravdu pozitivní bod pro náročné uživatele :)


Pak už nezbývalo nic jiného, než vyplnit údaje a odeslat objednávku. Všechno jednoduché jak facka, hotové do několika minut. Věřím ale, že se na stránce Shirtinator dá strávit poměrně dost času, protože vytvářet si vlastní tričko je hrozně návykové a zábavné. Teď už budu napjatě vyhlížet pošťáka, až mi tričko doručí, sama jsem moc zvědavá, jaké nakonec bude. 

Pokud hledáte originální dárek, pak je Shirtinator přesně pro vás. Navíc mají zrovna letní slevu 20%! Jak říkám, není nic lepšího, než tisk na tričko s vlastním návrhem (nejlépe nějaké inkriminované fotky jako dárek, pokud jste taky takoví škodolibci jako vaše Primadonnka). 

Máte zkušenosti s tvorbou vlastních triček? Znáte Shirtinator?


Komentáře

  1. Tak to je super. Já jim taky psala s tím, že za zeptání nic nedám a vyšlo to. Těším se na tvé tričko, jak bude vypadat v reálu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip! :) Jsem zvědavá, jestli všechno klapne, zatím byla komunikace moc milá, tak uvidíme. Jsem zvědavá na naše trička :)

      Vymazat
  2. Na Shirtinator som počula samú chváľu a určite si oditaľ niečo objednám, len si viem predstaviť, ako dlho by som tam vedela vydržať, tak keď budem mať viac času :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to návykové, člověk si může vyhrát s barvičkami a vším ostatním :)

      Vymazat
  3. To je skvělý... :-) asi si taky nějaké vytvořím.. :-) Takové lákadla..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, když já jsem si naposledy zkoušela vytvořit vlastní tričko (ani nevím jestli přímo na této stránce), měli na výběr jen z jednoho typu pánských triček a když mi přišlo, tak mi i přes to vůbec nesedělo. Koukám, že časy se rychle mění a měla bych to zkusit znovu! :D
    Možná jim taky zkusím napsat. Hezký článek. :)
    Nakoukni ke mě na blog. Probíhá má první giveaway a byla bych ráda, kdyby se ti něco zalíbilo a zúčastnila ses. :)
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pamatuju na ty začátky, teď je to naprosto luxusní výběr, doporučuju se mrknout, fakt to stojí za to :) A děkuji za pozvání na GA!

      Vymazat
  5. Taky jsem na ně už několikrát koukala, ale ještě jsem neměla ten správnej nápad, co na triko dát :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥