Drbárna: Perličky z Vinted 3. díl

Dlouho jsme neměli perličky z Vinted! Přijde mi, že od posledních perliček se na Vinted moc podivných diskuzí neodehrálo, což ale také může být tím, že nemám moc času prolézat každé sebedivnější fórum. Ale nebojte, něco se našlo, takže pro zasmání a podivení mám pro vás dneska pár podivuhodností právě z oblíbeného Vinted fóra, však už to znáte :)

Čemu se ale poslední dobou podivuji je drzost nebo spíš nevědomost uživatelek. Nejlepší Vinted uživatelky jsou ty, které vám napíšou o slevu a srdečně vám nabídnou, že od vás koupí produkt za 100 korun i s poštovným (i když ho nabízíte za tři stovky). Přeci jim musí být jasné, že jim to nemůže projít :D Ve fóru je mi zase líto všech slečen, které zakládají jakákoli témata typu "Mohu je nosit?". Proč si ty věci teda kupují? Copak jim tolik záleží na názoru ostatních? To mají tak nízké sebevědomí, že potřebují schválení od anonymní pipkovské komunity? Osobně se fóra bojím, protože se tam na sebe vrhají zuřivé holky plné agrese a nenávisti, s dotazem, jestli mi něco sluší, bych si tam asi netroufla. A jdeme na ty podivné diskuze (link na fórum vždy v názvu, pokud ještě funguje :).

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli vám taky ,,chrochtá,, váš pes. Mám německého špice a pořád tak pochrochtává třeba když čuchá nebo se jen prochází vydává takové pazvuky. :D  Říkáme pořád, že jsme si pořídili selátko. :)

Primadonnka říká: Tohle je hrozně roztomilé! Představuju si toho hafánka, jak si tak spokojeně pochrochtává :D


Když se na Vinted probírá vše, tak bychom mohli podiskutovat i tohle :D prý to má být jedna z klíčových postav, tak mě to zajímá, nečetl někdo o tom něco?

Primadonnka říká: :D :D :D Já teda viděla přesně nula dílů Ulice, takže netuším ani o čem to je, ale věřím, že pro někoho je to jistě denní dávka emocí.


Ahoj, kdo si sem přišel rýpnout, ať prosím opusí toto téma, děkuji. Abych se vyhla nějakému nedorozumění.... nejsem další naivní holka zblblá z 50 odstínů všeho možného, jen ne BDSM.... ale mám skutečný DS vztah (Pán 38, já 18 let) a mám za úkol najít mladou dívku, která by třeba chtěla zaučit od staršího zkušeného muže, ale nezkušenost není podmínkou.....Dlouho jsem přemýšlela, jestli mám tady zakládat téma, ale na stránkách tomu určených se většinou vyskytují hlavně různá podivná individua (přecejenom více než tu) a prostě se mi za ten rok hledání zatím nepoštěstilo, tak buďte prosím schovívaví. Ty by jsi měla být mladá, sympatická, s chutí experimentovat a zažít něco nového. Není podmínkou, aby jsi byla přímo subinkou, ale určitá míra poslušnosti je potřeba...... To, co zažiješ je na Tobě (Pokud pouze běžné praktiky (sex, orální sex, atd...) bez BDSM, není problém) a jinak všechno samozřejmě v rámci souhlasu a bezpečnosti. Jižní Morava, Vysočina, (a vlastně kdekoliv, pokud jsi ochotná přijet sem za námi Úsměv ) Další informace prosím do zpráv, nebo mě můžeš kontaktovat na e-mailu mala.potvurka1997@ email.cz. ....Jo....a kdyby někdo chtěl rejpnout, že mám profil 20 minut......tak jsem si ho založila pouze pro tento účel.. Děkuji za každou odpověď a za posouvání

Primadonnka říká: Ach bože... Podle gusta, znáte to, na Vinted se to ale těmihle diskuzemi jen hemží, člověk by si měl dávat pozor.


Dámy, jaké je podle vás nejhnusnější české město a proč? Kam byste v ČR nikdy nejely na dovolenou? A překvapilo vás někdy některé město, které jste navštívily a které nebylo tak hnusné, jak všichni tvrdili? Jsem zvědavá

Primadonnka říká: Vždycky si říkám, proč lidé chtějí diskutovat na internetu o sebemenších blbostech, když je tolik jiných věcí, co by mohli dělat? (třeba psát a číst blogy, to je úplně o něčem jiném :D)


Ahoj holky, teď si prosím nejdu o výsměch ale o radu. V botaskách mi smrdí nohy..nebo spíš..stačí si je jednou zasmradit a už se toho puchu nezbavím. Vyprání moc nepomůže :XX Prosím pomoc!

Primadonnka říká: :D :D :D Nejlepší název fóra!


Z dnešních perliček je to všechno. Sledujete fórum na Vinted?



Komentáře

  1. Asi jsem poslední, kdo o Vinted ještě ani neškobrtnul, ale jak vidím, člověk se tam nenudí :D

    Janina

    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O nic nepřicházíš, jen o zásadní informace na fórech :D

      Vymazat
  2. Jde vidět, že o nic nepřicházím. :-D Jen aby se za chvíli z Vinted nestala BDSM seznamka. Některé témata opravdu nechápu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřicházíš opravdu o nic :D Taky někdy nechápu, proto schovávám a dělám z toho články :D

      Vymazat
    2. Jo jo, raději si přečtu tvůj článek než diskusi na vinted. :-D

      Vymazat
  3. No lol, tak to mě dostalo.. :D Díky Bohu vintedem nejsem posedla a ni tam čas netrávím, protože ty diskuze to je fakt kapitola sama o sobě a nejlepší je, když tam napíšeš svůj názor a najednou se na tebe vrhne stádo "chytrých holek" jako rádio, aby ti dali najevo, že jsi totálně blbá kráva..:D Některé věci tam fakt nejsou na úrovni a hloupá témata na fóru jsou fakt ztráta času, ale na druhou stranu jsem tam teď prodala za tento týden věci dohromady za 1 000, což je hrozně fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Nedávno jsem se tam chtěla poradit o jednom problému a dozvěděla jsem se (namísto rad), že jsem blbá kráva co o tom nic neví a co si to dovoluju se vůbec ptát :D

      Vymazat
    2. Dominika: Amen! a navíc v poslední době už se tam taky tolik neprodává jako dřív, takže vited budu rušit... taky z toho důvodu, že tam něco napíšu a hned jsem uplná kráva... raději jsem si založila etsy.

      Vymazat
  4. :D :D :D Proboha! :D Na Vinted jsem ještě nikdy nezavítala, ale koukám, že se tam asi budu muset mrknout. Tohle jsou fakt perly. :D Pobavilo mě to! :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na prodej oblečků je to super, najdou se tam opravdu poklady. Ale to fórum je prostě zlo :D

      Vymazat
    2. hele radši ani nechod protože jednou sem byla tak nasraná co tam se vyskytuje za existence, že sem tu noc ani nemohla spát! Co se týče nakupování extravagantnějšíáho oblečení než se prodává v čeckých obchodech, raději už kupuji různě po e-shopech, etsy, e-bay, nebo jedu na jih Evropy, kde úroveň oblékání je podstatně vyšší, např. ulice Egnatia v Thessaloniki plná krámů se zajímavým oblečení, teda aspoň pro mě, mě se líbí neonové barvy.

      Vymazat
  5. Tento článek mě naprosto dosta!! :D Je originální a vtipný, jedním slovem parádní :3 a přiměl mě navíc tvůj blog pravidelně sledovat :3 Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  6. Nožky Smraďošky :D :D Já když tam někdy jdu, tak mám akorát nervy na pochodu :D

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
  7. Celé vinted mě přijde jako že někdo tam napíše něco o tom že má deprese, tak já mu poradím mojí dobrou zkušenost s homeopatií a hned se do mě pustěj vyznavačky alopatie že jsem blbá a že prej homeopatie je placebo, nebo tam kohokoli začnou sprostě urážet. Taky nechápu holky s nízym sebevědomím, co se ohlížej na okolí jestli tohle můžu nosit nebo ne, já například kybych se uživatelů vinted na tohle zeptala, tak asi 90% mi řekne, že vypadám jak strašák a že můj styl je out, tak v tom případě se na okolí vůbec neohlížím, protože co by se stalo? stala by se ze mě šedá myš jenom proto abych nebyla perzekuovaná oficiální propagandou. Spousta for je tam o antikoncepci, takže se ani nedivím, že tam pomalu každý je i na antidepresivech... Pěkně začarovaný kruh, gratuluji.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥