Kamarádi z chemické vlasovky 2: Pantene be silikonu


Před nedávnem proběhla blogosférou vlna článků o Pantene Pro-V Aqua Light vlasové péči, která je bez silikonů. Já tuto vlasovku používala už dávno. Najít totiž (chemický) šampon, se kterým bych byla spokojená, bylo naprosté utrpení. Nakonec jsem skončila u péče Fanola, o které jsem psala nedávno a kterou v drogérce neseženete, a právě u téhle "light" Pantene bezsilikónové péče. Mou nákupní neřestí je to, že mě zlákávají hezké obaly. Když se mi obal líbí, je mi jedno pomalu, co produkt dělá, tedy naprosto opačně, než by tomu mělo být. Ale je to tak, jsem povrchní Primadonnka.


Díky bjůty blogování jsem se začala zajímat víc o složení produktů a protože jsem posedlá svými vlasy, tak jsem začala hledat i v jiných vodách. O to víc mě potěšilo, když jsem si všimla, že jsem už podvědomně šla po "odlehčeném" šampoku a bez silikonů! Pantene Aqua Light je bezsilikonový šampon a je to na něm znát. Vlasy jsou po něm načechranější, jakoby čistší a vzdušnější. Šampon moc hezky voní a celým svým dizajnem mi přijde takový čisťoučký. Pokud chodíte nakupovat šamponky do drogérie, neměli byste tenhle minout. Objem, lehkost a dobré umytí jsou zaručeny.


K šamponu jsem si pořídila i kondicionér. Šampony vždy kupuji k tomu, aby vlasy zbavily nečistot. A kondicionéry pro snadné rozčesávání a péči? Vlastně nevím, vždycky jsem byla naučená, že kondicionér se musí, i když si všímám, že ho tolik nepotřebuji. Každopádně, pokud jste jako já naučení, že je nutné mít kondicionér, tak přihoďte do košíčku i tenhle. Taky jsem vždy kupovala péči ze stejné řady, taky ani nevím proč.


Kondicionér je jemný a krémový, nevoní tolik, jako šampon, ale je příjemný a nezatěžuje vlasy, čímž myslím, že z nich neudělá splihlou helmu, jako to některé kondicionéry a masky pěkně umí. Aqua Light je naprosto skvělá péče, pokud máte jemné vlasy, které každý sebetěžší šampon zatíží a udělá z nich splihlíka. Za mě tedy ano oboum dvou produktům, pokud nejste nároční na složení a nevadí vám chemie.

Znáte Pantene Aqua Light? Jaké šampony z drogerky používáte?


Komentáře

  1. Akorát jsem tuto dvojici fotila, že taky napíšu článek. Tak fotky zase schovávám a napíšu o nich později. Mám je doma, používám je a už jiný šampon nechci. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Promiň :D Mám je nafocené už dlouho, ale zrovna přes léto se s nimi na blozích roztrhl pytel, tak jsem čekala do teď, až rozruch trochu opadne. Ale jsou super, byla jsem překvapená, jaké dělají hezké vlasy :)

      Vymazat
  2. Už jsem na ně v obchodě koukala a tímhle článkem jsi mě navíc zlákala ke koupi. Zatím mám šamponů dost takže se snažím mírnit a nekupovat ale... Momentálně za šampon používám Herbal Essencess.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herbal Essencess jsem měla taky moc ráda, dělaly mi krásné vlasy. Tyhle jsou trochu "šetrnější", určitě poznáš rozdíl, vlasy jsou takové nadýchanější a "volnější" :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥