Podzimní soutěžení - UKONČENO

Tak a začal nám podzim. Kdo pečlivě čte všechny moje žblebty už dávno ví, že nejvíc miluji léto, horko, parno... Tedy všechno, jen NE podzim. Mám z toho takovou ďábelskou a dekadentní náladu. A tak si ten podzim zpříjemníme takovou dekadentně ďábelskou soutěží. Udělala jsem nálet do Tety a pod ruku mi padly tyhle tři podzimně (nebo depresivně, pokud jste já :D) laděné produkty. Hadí řasenka Scandal Eyes & černý/tmavošedý stín od Rimmelu a zelený třpytkatý lak Miss Sporty, který dolaďuje celý ten hadí dekadentní imidž. Předem musím upozornit na stav obalů Rimmel stínů - víčko je poškrábané. Drogérky se neumějí ke kosmetice chovat. Ale to vám určitě nezabrání v radostném líčení smoky eyes :)


Jak vidíte, mám všechno dvakrát, takže výherci budou dva! Jednoho vylosuje Random, druhého vyberu já. Co musíte udělat?

1. Sledovat můj blog přes GFC a na Facebooku!
Do komentáře mi napište, pod jakým jménem mě sledujete.

2. Můžete mě sledovat taky na Google+, Twitteru, Bloglovin a Bloggerkách.
Nepovinné, ale udělá radost :) A zvyšuje vaši šanci, pokud vás nevylosuje Random!

3. Napište mi, proč bych měla vybrat zrovna vás!
Jednoho výherce vylosuje Random, druhého vyberu já ze všech komentářů. Napište mi, proč byste zrovna vy měli vyhrát. Originalita a vtipnost se cení :)

Každý může přidat jen JEDEN komentář. Podmínkou je také doručovací adresa v ČR nebo SR.

Soutěž poběží do 10.10. do 10:00 a.m. Vítěze vyhlásím pod tímto článkem a na sociálních sítích. Pokud mi napíšete email, ozvu se vám, pokud ne, budete se mi muset do 3 dnů ozvat sami. Pokud se mi do tří dnů neozvou vylosovaní, losuji náhradníka.

Hodně štěstí všem :)






VYHLÁŠENÍ

Podzimní soutěž byla ukončena 10.10. 2015 v 10:00 a.m. Vybráni byli dva výherci, random vylosoval komentář s číslem 17 - Hizaki Sawai, já vybrala komentář s číslem 1 - mou věrnou čtenářku Radku K. Raduš jsem odeslala výherní email, na Hizaki kontakt nemám - prosím ozvi se mi na PrimadonnaRealness@gmail.com.

Všem ostatním děkuji za účast a přeji hodně štěstí v dalších soutěžích :)






Komentáře

  1. Ahoj, samozřejmě tě sleduji (Radka K.), teď už i na Blogerkách, ty tvoje skvělé články bych si nemohla nechat ujít. Akorát twitter nemám. Zrovna nemám vtipné a originální nápady, proč bys měla vybrat právě mě, tak doufám, že mě vylosuje random :) Hrozně ráda soutěžím a vždy, když něco vyhraju, mám fakt radost, té nějak moc v posledních letech nemám, tak aspoň v tom blogovém světě se mi občas poštěstí. Možná bys mě měla vybrat proto, že čtu všechny tvé články a většinou se u nich i zasměji, občas se mi dokonce stalo, že jsem brečela smíchy. To je důvod, proč sem tak ráda chodím. A přeji ti, abys co nejdřív měla tu první stovku odběratelů, tvůj blog si to zaslouží. PS: Vlastně bys mě měla vybrat proto, že jsem tě nominovala do Blogerky roku :) To určitě zaslouží hadí řasenku :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Soutěž máš hezky barevně sladěnou. I když už jsem jednu soutěž u tebe přednostně vyhrála, tak se přihlásím i do této a zkusím své štěstí. Máš moc pěkný blog, který mě nikdy nezklame. Vždy mě tvůj článek pobaví nebo i udiví, ale v dobrém slova smyslu. Sleduji tě snad úplně všude, kde mám vytvořený účet, aby mi žádné slovíčko od tebe neuniklo..Na FB, GFC, Google+ Martina Martina a na blogerkách. Twitter a bloglovin bohužel nemám, jinak bych i tam sledovala. Jelikož sem ráda chodím, tak jsem tě stejně jako Radka nominovala na blogerku roku a minule i na objev měsíce. Jen tehdy vybrali nějaký blog o vaření. A proč bych měla vyhrát já? Ty chválené slova předtím nestačí na výhru? :-D No, dobře. Jenže slova typu ráda zkouším nové věci jsou už asi ohrané, ale jsem jako straka a hodně mě láká ten třpytkatý lak :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak to je přesně na tohle období :-)
    FB a GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Blogerky macu.k

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, moc pěkná soutěž, no asi nebudu moc přesvědčivá, ale Tvé články a blog se mi moc líbí, je takový pěkně graficky zpracovaný a články jsou pravidelné, tématické a dobře napsané. :-)
    Sleduji všude, kde se dá :-)
    E.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/arad-rumunsko-budapes-madarsko.html

    OdpovědětVymazat
  5. Super soutěž, a proč bych měla vyhrát zrovna já? No protože mi ještě chybí tento lak do zbírky a na podzim by se skvěle hodil!
    FB a GFC Kateřina Výmolová

    OdpovědětVymazat
  6. GFC : Braylee Dixon
    FB : Braylee Dixon
    Mail : braylee.dixon@gmail.com
    Som 60. follower! (: Neviem, či som tá pravá na výhru, ale ešte som nemala možnosť vyhrať žiadnu giveaway, takže bola by pre mňa veľmi veľká česť vyhrať jednu práve u teba na blogu. Máš to tu veľmi príjemné a pekné, tiež som ťa začala sledovať aj na Blogerky.cz (:

    Steal Her Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Katty
    A vyhrát bych mohla, protože bych prostě mohla, bez dalších ostatních řečí. :D :D
    mail: barneyisnotdead@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá
    G+: Terka Černá, Twitter: c_theresia, Bloglovin: cterezka
    Protože bych prostě a jednoduše chtěla vyhrát. :D Né, jsou hezký ceny a udělalo by mi to obrovskou radost, ale samozřejmě je to na Tobě. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. sledujem pod tymto učtom
    fuuu no neviem uprimne prečo by som mala vyhrat :D no takže asi by som ani nemala vyhrat no neviem ale na to žrebovanie to možem nehať :D
    emial:micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Krome blogerek sleduju všude, kromě blogerek. pod jménem, kterým píšu tento komentář :)
    Máš tam moc hezky nakombinovaný věci a vyhrát bych měla, protože na takový to random vybírání mám někdy docela štěstí :D

    OdpovědětVymazat
  11. GFC-Radka úžasňáková
    fb-radka majchráková
    Na ten lak koukám už pěkně dlouho a kamarádka hrozně moc chce tu řasenku a furt na ni kouká,takže bych jí ji dala :) No a stíny-takové barvy mi prostě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Patrícia Klimentová
    FB: Paťka Čau
    Ako pravidelný čitateľ a milovník tohto blogu by som to chcela vyhrať ja,pretože milujem tmavé tiene, laky na nechty a momentálne mi chýba poriadna riasenka, lebo tú čo mám teraz (miss sporty pump up booster) by som najradšej hodila o zem je fakt otrasná :-D ďakujeme za súťaž !patkaklimentova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Podzim není přece tak ošklivý
    Nebo co si o tom myslíte vy?
    Sice ho nemám tolik ráda
    Ale udělám z něj kamaráda
    Se super líčením to bude hračka
    A ne žádná ......
    Co si o mě myslíte? Nejsem žádná sprostačka.
    Myslela jsem fraška! :-)

    Sleduji Tě na Facebooku,
    sleduji i na Twitteru
    Google+ mi též není cizí
    Tak co, zasloužím si výhru?

    Face mě zná jako Tereza Ezrová
    Google+ jako Tereza Ezrová Hutárková
    a na Twitteru @Terinka1984

    OdpovědětVymazat
  14. FB a GFC: Andrea Zuravcikova
    mail: andreazuravcikova@gmail.com
    no a prečo mňa? pretože konečne sa naučim pracovať s čiernym tieňom ak ho vyhram, kedže sa mu vyhybam ako čert kríža, vyskušam tuto červenu rimmel špiralku ktora sa mi ešte pod ruky nedostala a budem mať krasny vianočny lak v zásobe :D hmm ak nema vyzerať vianočne tak pre mňa tak posobi a určite by to bola fajn prilezitosť si ho dať k vianočnemu stromčeku (heeej ešte je len jeseň ale ja už chcem vianoce) :D tak držím si palce :D pftuj pftuj

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Julie Kročová, FB: Julča Kročová
    juliekrocova@seznam.cz
    Proč zrovna já? No, to je těžká otázka. Každý by chtěl samozřejmě vyhrát, jelikož to zaručeně zlepší náladu a asi nemám žádný super důvod, proč bych zrovna já měla vyhrát. Možná proto, že bych určitě využila téhle výhry - šedý stíny by se mi fakt hodila a řasenka, ta se hodí vždycky :) No a na laky jsem trochu maniak, takže ani tenhle lak by se u mě neztratil.
    Vlastně mám i fashion blog (http://theoceansofme.blogspot.cz/), takže tam bych určitě udělala článek s výhrou a tobě bych udělala menší promo :D Já vím, na takovém mini blogu by ti to asi až tak nepomohlo, ale snaha se cení, ne :D
    Už přestanu s mými trapnými pokusy ukořistit výhru a popřeji ti jen hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  16. GFC - Kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    krásná soutěž! ♥
    Proč bych měla vyhrát já? no protože jsem dokonalá.. ne to byl vtip :D nejsem :D šance je 16 ku 1 , že byhraju já, což je sice veliký šance :D , ale i tak .. každý si zaslouží vyhrát a je to jen o štěstí a náhodě.. nic jiného v tem tu roli nehraje.. klidně ti tu můžu psát slohovku ot om jak moc si to zasloužím.. ale obě víme že by to enbyla pravda :D ... ale stejně tak jak si to zsloužím já si to zaslouží i někdo další .) smaozřejmě že budu ráda, když vyhraji, kdo by nebyl že? :DD ale když nevyhraju svět se nezhroutí :) jinak soutěž je to krásná.,. musím ti ji pochválit :D :p doufám, že se ti bude dařit a omlouvám s eza mé chyby.. čeština byla vždy a bude španělská ulice :D zatím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj sleduji tě jako hizakisawaiii i na fb Nagis Tukan yagi .
    Proč by s měla vybrat právě mě? Miluju podzim a zelenou barvu. Tak nějak mi sice přijde depresivní a často do nich upadám ale na stranu druhou miluju svetry,návleky na ruce ,barevné listí,sbírání kaštanů a čaje. Úplná paráda je lehnout si po náročném dni do vany se solí do koupele a v ní relaxovat. také ráda soutěžím a zkouším nové věci. :)

    OdpovědětVymazat
  18. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Bloglovin: ZdeňkaM
    Tak ten lajk je bomba! Proč by jsi měla vybrat zrovna mě? Protože prostě chci. Kdo by také nechtěl vyhrát, každého by to potěšilo. :) Rozhodně tu nebudu psát "vlezdoprdelkové" řeči, hezké věci se mají psát průběžně a ne když je zrovna soutěž. ( můj názor) :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. ahoooj sledujem ťa všade :)
    gfc tento ucet fb nika benko bloglovin nikola benkova
    vyhrat by som mala preto lebo milujem kozmetiku predsa a mohla by som mat stastie na dalsiu , kedze mam aktualne nakupnu stopku :DD

    Sweet Lollipop Queen

    nikolanikibenkova@(gmail).com

    OdpovědětVymazat
  20. Jé to je krásná soutěž! Já moc často v soutěžích na blozích nevyhrávám :) Vyhrála jsem jednou u Míšy z blogu pod myšími křídly a to byla skvělá výhra :) Jinak mívám štěstí v jiných soutěžích, nejvíce se mi daří v soutěžích mého milovaného Radia1, tam jsem vyhrála asi čtyřikrát a to bych vždy vyskočila do stopu, jakou jsem měla radost! Ráda se zúčastním i u Tebe :)
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. gfc: Eva H. , eva.hrabalova@atlas.cz, ahoj moc se mi líbí tvé ceny a tvůj blog, jsem ráda, žes udělala giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji GFC a FB - Petra Brázdová
    Vyhrát bych chtěla, protože výhra je opravdu super a udělala by mi obrovskou radost :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat