Adidas hydratační sprchový gel

Copak tu máme dneska? Hydratační sprchový gel Adidas, který má toho na sobě napsané hrozně moc! Schválně: Adidas for women protect extra hydrating shower milk cotton milk for dry skin. Prostě obyč neobyčejný sprcháč pro holky. Vždycky mě pobaví ta určení "sprchový gel pro ženy/muže", protože ženy se jednoznačně musí mýt něčím úplně jiným, než muži!


Lahvička produktu má oblé tvary, asi taky jakože ženská? Nevím. Sprchový gel jsem kdysi v rychlosti popadla, když jsem potřebovala něco na mytí a trochu si to vyčítám, protože tak moc jsem z tohoto sprcháče nadšená nebyla. Vůně mi nepřijde nijak zajímavá, je taková obyčejně parfemizovaná, podobná jako takové ty klasiky od Dove. Mi osobně je spíš nepříjemná.


Gel sám o sobě je docela příjemný. Poměrně dobře pění, je takový lehce mléčně zakalený a hustota taky v pořádku. Svoje mycí účely splňuje dobře. Nemám po něm tělíčko nijak speciálně hydratované, ale ani jsem si nevšimla žádného vysoušení.


Vždycky mě docela pobaví všechny ty instrukce a nápisy. Sprcháč má probouzet moje smysly a díky mléku z bavlníku (nevěděla jsem, že se bavlna dojí a je z ní mléko :D) OCHRÁNÍ (všimněte si těch velkých písmen v popisku) moje tělo i mysl. Ochrání mojí mysl? Jako jak ochrání mojí mysl? Když se s ním budu mýt, nebudu mít deprese? Už jen kvůli tomuhle u mě stoupá nedůvěra na level maximum, taková hovadina.


Při umývání s Adidas for women protect a tak dále gelem si sice přijdu čistá, ale žádné smysly se ve mě neprobudí a už vůbec nemám ochráněné tělo, natož mysl. Mnohem raději se umývám voňavými produkty, které na mě působí jako aromaterapie, a tahle mýdlová alá Dove parfemace mi prostě nesedí.


Znovu už si tento gelík nepořídím, ale to neznamená, že je to špatný produkt. Jen si prostě nejsme souzeni a nevoníme si navzájem.

Používáte rádi Adidas? 
Který sprchový gel je váš nej?


Komentáře

  1. Mně naopak takovéhle "čisté" parfemace moc voní :) Ale taky to střídám se zajímavějšími vůněmi, třeba Original Source, ty jsou úúúžasné <3

    Krásný den!

    Janina z Blogopisu

    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty neznám, vyzkouším! Děkuju za tip :) Já radši něco voňavého, takové "čisté" chemické parfemace mi moc nevoní.

      Vymazat
  2. Škoda, od Adidasu jsem už pár sprchových gelů měla a voněly hezky. Můj nejoblíbenější sprcháč je od YR s vůní zeleného čaje, jak překvapivé, že? :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice překvapivé :D Zelený čaj voní fakt náááádherně, zařazuji ho mezi top 10 nejlepší vůní :)

      Vymazat
  3. Hezký článek :) od Adidasu jsem zatím žádný sprchový gel nezkoušela, nejčastěji používám nějaké od Nivey :)

    OdpovědětVymazat
  4. Se sprchovými gely od Adidas zkušenosti nemám.. Nejraději mám od Dermacol :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně takový tip vůně u sprcháče nemusím. Mám raději ovocné vůně nebo bylinkové jako např. levandulový. Prostě ty po kterých se budu cítit opravdu osvěženě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Osvěženě a voňavě, takový výsledek mám taky ráda :)

      Vymazat
  6. Sprcháče adidas mám veľmi rada, v poslednom čase som mala asi tri, ale jediná vôňa čo sa mi fakt páčila, bola pri takom fialovom :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já potřebuju kokosovej nebo žvýkačkovej...Přes to vlak nejede! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥