Příroda v akci: Tužka na oči Inika

V dnešním článku se podíváme na tužku na oči přírodní dekorativní kosmetiky Inika v barvě Black Caviar, tedy kaviárová černá. Tužka se pyšní označením certifikovaná přírodní a veganská kosmetika a není testovaná na zvířatech, což je mi velice sympatické. Jaká tedy tahle pastelka je?


Tužka byla zabalena v elegantní černo zlaté krabičce, která si mě hned získala. I samotná tužka na oči je ve zlatočerném provedení a se zlatým víčkem. Evokuje mi to egypťanky (tedy z doby Kleopatry) a vůbec nějaké vznosné a honosné dámy, takže za dizajn má Inika jedničku. 


Tužka maluje opravdu hezky černě, ale nepočítejte s žádnou dlouhodobou výdrží, tužka z oka postupně mizí. Zase až tak moc mi to ale nevadí, protože jsem docela patlalka a často si namaluji silnější linku, než bych ráda. U Black Caviar tužky na oči od Inika ale vím, že to zase až tak moc nevadí, protože se tužka postupně ztratí (ale ne úplně, tak jemně mizí) a mé líčení bude vypadat o něco přirozeněji, než s megačernými linkami. Pokud máte rádi lehké líčení, nebo pokud vám nevadí opravovat makeup každých cca 4 - 5 hodin, tak je Inika ideální. Přírodní, elegantní a královská.



Znáte značku Inika? Používáte přírodní dekorativní kosmetiku?


Komentáře

  1. Pěkná tužka.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  2. Iniku znám, ale nic od nich nemám. Balení mají moc pěkné. Mně se hodně líbí v LoveLula e-shopu jejich rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky by mě taky zajímaly. Vůbec všechno ostatní z Love Lula by mě zajímalo :D

      Vymazat
  3. Pekné balenie :). No 4-5 hod. je pre mňa malá výdrž.
    Moja Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. To vůbec neznám. Kde se prodává a za kolik? I když bych si ji stejně nekoupila, ale tak vědět to můžu, ne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec tuto kosmetiku nepoznám a klobouk dolů, že se s ní dokážeš namalovat. Já to s tužkami neumím. :-D A myslím si, že mi to ani nesluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. O této značce jsem ještě neslyšela. Každopádně já tužky nepoužívám, vždy mi vydrží jen do doby, než je musím ořezat a pak se vždycky zlomí :/ :D
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥