Vůničky: C-THRU - Emerald Shine


Do vůní C-THRU jsem se zamilovala už před nějakou dobou. Líbí se mi jejich jednoduché provedení, průhledné kuličky na dně parfémových vod i plastový obal, který využívám v koupelně jako stojánek na štětce, řasenky, tužky na oči a podobně. Prostě, voňavka má všestranné využití :)


Dneska vás seznámím s "cestovní" 30 ml verzí parfémové vody C-THRU Emerald Shine, kterou jsem si oblíbila právě na to letní cestování, nebo jen tak do kabelky. Nevím, jestli kupujete vůně jen v jedné velikosti, já mám různě velké flakonky a podle toho pak voňavky přenáším na různá místa :D Vždycky musím mít něco voňavého s sebou, abych se mohla převonět. 


C-THRU Emerald Shine je v zeleném provedení (které u růžového pozadí vypadá modrofialově) a voní hodně svěže, sportovně, trochu po citrusech, po citronové trávě a letní bouřce. Mám ji ráda hlavně přes léto, není tak sladká, jako mé jiné oblíbené vůně, takže na ní nemám náladu úplně vždycky, ale když už, tak jsem celý den krásně svěže provoněná. Když se vůně rozleží, tak je jemná a taková jakoby heboučká. Je to taková hravá vůně, které dodávají šmrnc právě ty kuličky uvnitř flakonku, která bych hrozně chtěla vyndat :D


Znáte vůně C-THRU? Která je vaše nejoblíbenější?


Komentáře

  1. Ten obal vypadá moc hezky. O vůni slyším prvně. Citrosový parfém mám a v létě jsem ho taky moc ráda používala
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  2. tak tieto vône vôbec nepoznám, ale ich obal vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zvu tě na halloweenskou giveaway http://life-babylove.blogspot.cz/2015/10/halloweenska-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně mají pěkný flakonek. Líbila by se mi citrusová vůně. Jinak jsem tyto vůně ještě neměla a ani nikde k nim nepřičichla. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥