Vůničky: L'Occitane - Pivoňka


Moje celoživotní láska ze světa vůní je jednoznačně pivoňková toaletka od L'Occitane, kterou používám už řadu let a dokud ji budou vyrábět, tak bude součástí mé voňavé hitparády. A kdyby náhodou někdy L'Occitane končil s její výrobou, vykoupím jim sklad a udělám si doživotní zásobu, tak moc totiž tuhle pivoňkovou lásku miluju. Když ji miluješ, není co řešit :)


Víte, co je skvělé na vůních od L'Occitane? Rozprašovač je šroubovací! Takže poté, co vám voňavka dojde, můžete si koupit třeba jen náplň, pokud takovou mají, a doplnit si ji do flakonku sami. Nebo používat flakonek jako rozprašovač na kytičky. Nebo, když máte stejné štěstí, jako já, si vyměnit nefunkční zaseklý rozprašovač za starý funkční (jojo, to se mi stalo při koupi této voňavky na letišti, takže bacha na vadné kusy).


Pivoňka mi jako kytička nikdy moc nevoněla, přišla mi taková všední, nijaká, všední, nezajímavá. Začala se mi líbit až jako voňavka. A už bez ní nedám ani ránu. Nejčastěji mě tedy potkáte vonící jako pivoňková princeznička.

Nevím, jestli cítím v pivoňkové voňavce mlhavé svrchní tóny, ale určitě tam cítím celou kytičkovou zahrádku, která je zase nasládlá, ale ne protivně. Voňavka mi přijde spíš zemitější, opravdu jemná a nevtíravá. Často mi jí chválí muži, což mě napoprvé hrozně překvapilo. Voňavka totiž voní opravdu jako nejluxusnější vůně na světě. Budete s ní vonět dlouho do večera, jedno přestříknutí ráno vydrží celý den. 


Flakonek hraje přechodem od vínové k průhledné a je takový krásně praktický buclatý do ruky. Jediné, co se mi moc nelíbí, je víčko od rozprašovače, které je malé a pořád ho někde ztrácím.


Pokud milujete pivoňkovou vůničku tak moc, jako já, a nevydržíte bez ní ani hodinu, tak si můžete pořídit mini pidi cestovní flakoneček, který je bez rozprašovače a vejde se do každé kabelečky.

Máte rádi vůně L'Occitane? 
Která je vaše nejoblíbenější?


Komentáře

  1. Šroubovací flakonek je vážně dobrý nápad. Vůně od Loccitane moc neznám takže nemohu posoudit. Miluji vůni pivoněk, tak třeba by mi voněla. A6 se dostanu někde poblíž Loccitane, rozhodně půjdu obchůdek obhlédnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Loccitane moc ráda, hlavně tu pivoňkovou vůni, tak mi voní nejvíc. Kosmetika je to trochu dražší, ale čas od času si něco dopřeju, nebo dostanu. Měla jsem kdysi jejich tužku na oči a byla nejlepší, jakou jsem kdy měla, to mi připomnělo, že bych se po ní zase mohla poptat :)

      Vymazat
  2. Jeee, podle tvého popisu vypadá skvěle. Musím někde přivonět, zda mi i parfém bude vonět. :-) Jinak vůně od Loccitane nepoznám.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě přivoň, je to moje nejoblíbenější vůně už řadu let :)

      Vymazat
  3. Tahle vůně je jedna z mých absolutně nej nej nej nej NEJ! <3 Je to obrovská náruč pivoněk, do kterých člověk s radostí zaboří nos! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥