Yves Rocher sprcháčky do kapsy

Každý kosmetický výrobek má u mě své speciální využití. Miluju velká balení sprchových gelů domů, nebo velká tělová mléka na mazání. Ale někdy sáhnu v obchodech i po menších verzích, které miluju na cestování. Svůj dojem o řadě Jardins du Monde od Yves Rocher jsem už psala kdysi a pořád si za tím stojím - jsou to nejlepší sprcháče na cestování. Při cestování jsou totiž kila to hlavní, na co se zaměřuji. Chce to zabalit nalehko a nejlépe kosmetiku spotřebovat tam, vyhodit jí, odlehčit zavazadlo a domů si přivézt nějaký suvenýr. Mám ráda ty pidi midi maličké cestovní verze velkých produktů v těch stojáncích u pokladny v drogérkách (které ale někdy odpovídají ceně skoro celého produktu). Tyhle malé verze se dělají pod 100 ml, aby si je člověk mohl vzít do letadla. Ale jen málokdy mi vystačí třeba při týden+ dlouhé dovolené. A tak místo obcházení drogérek jdu do Yves Rocher a koupím si nějaký jejich sprcháček. Dneska bych vám ráda pověděla o dvou ze své sbírky.


Milouš číslo jedna je sprchový gel Jardins du Monde s makadamovými ořechy. Tedy s makadamovými ořechy z Guatemaly, abych to uvedla na pravou míru, určitě jste teď několik vteřin trpěli, než jste se dozvěděli původ suroviny, to je totiž strašně důležité vědět! Sprcháček neobsahuje parabeny a 95% obsažených složek má být rostlinného původu (takže skoro přírodní, skoro). Obsahuje již zmíněný olej z makadamových ořechů a sezamový olej. A hlavně obsahuje otevírání, které zvládám otevřít na jedničku!


Má bílo béžovou barvu a je neprůhledný, hezky krémový a hezky pěnivý. Voní jako oříšky (následuje pokus popsání toho, jak voní oříšky) - zemitá jemně nasládlá vůně, docela hutná a věřím, že někomu může být nepříjemná. Na pokožce se hezky jemně rozvoní. Na umývání je moc příjemný, nevysušuje, pokožku zanechává fakt heboučkou a jakoby odpočinutou.




Dnešní miloušek číslo dvě je můj pravděpodobně nejoblíbenější sprchový gel z řady  Jardins du Monde - POMERANČ. Zase uvedu na pravou míru - pomerančovník z Floridy. Protože pomeranče z Floridy jsou asi mnohem lepší, než třeba ty ze Španělska? Každopádně, další sprchový gel bez parabenů a tentokrát s více, než 98% surovin přírodního původu. Takže kolik jich tam je? Není jich 100%, ale je jich více, než 98%. Takže 98,1 třeba? Tohle mě vždycky trochu vytáčí, protože to zní, jako že se ten sprchový gel vytahuje, jak je dobrý, ale ve skutečnosti neřekne nic PŘESNĚ, jen "více, než". Nu ale, stejně je můj nejoblíbenější, on totiž strašně krásně voní.



Vůně je sladká, pomerančová a naprosto okouzlující a podmaňující. Připomíná mi nějaká lízítka nebo bonbonky, které měly přesně stejnou vůni. Mohla bych ho očuchávat do nekonečna. Sprchový gel pomeranč je na rozdíl od předchozího průhledný a přijde mi, že se líp hodí na léto, protože je takový osvěžující, kdežto makadamový oříšek je spíš těžší a tudíž ho víc používám na podzim a přes zimu.



Pomerančový sprcháč je lehoučký, neuvěřitelně provoní celou koupelnu, hezky pění a je osvěžující. Koupání si s ním vyloženě užívám a vždycky pak ještě nějakou dobu stojím v koupelně a jenom čuchám tu sladkou pomerančovou vůni, je to zároveň taková aromaterapie.


Pojďme si ale ještě přečíst něco z přebalu. Gel obsahuje výtažek z floridského pomeranče a gel z aloe vera. Aplikujte při koupeli nebo sprchování. To je docela důležité upozornění, protože já bych sprcháč nejraději snědla :D

Jaký je váš nejoblíbenější Jardins du Monde sprcháč?



Komentáře

  1. Tyto prcháče jsou opravdu super mám je velice ráda :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten první jsem také měla, kráásně voněl :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz
    janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden z nich jsem ještě nezkoušela, ale zaujal mě ten pomerančový. Bohužel teď mám hrozně velkou zásobu sprcháčů, takže další asi kupovat nebudu
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chyba! Určitě je běž alespoň očuchat :) Ale pozor, jakmile jednou ucítíš ty vůně, nedají ti spát :D

      Vymazat
  4. Už jsem dva sprcháčky vyzkoušela a můžu říct jedině super. Opravdu jsou fajn, bohužel tak malé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se ta velikost naopak líbí, můžu si je brát s sebou na cestování :)

      Vymazat
  5. Žádný z nich jsem nezkoušela, ale ten první se mi opravdu líbí. Miluju vůni mandlí, takže by to mohlo vonět podobně :D
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  6. Já tyhle sprchové gely ještě neměla, mám od nich ten se zeleným čajem a voní mi tak moc, že si ho prostě šetřím a raději se umyji jiným sprcháčem. :-D Nemám možnost si tu zajít do prodejny a YR na Slovensku ještě poštou neposílá.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tip, ty se mi b udou hodit do cestovní tašky :))

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle jsem ještě nezkoušela :) No určitě se po nich podívám :)

    Debi z blogu DebiElova

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju tyto sprcháče z YR. Můj nejoblíbenější je brazilská káva. Voní tak nádherně!

    Sweater Weather Tag

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥