Alverde Oriental Bazaar: Olej na rty


Můj druhý úlovek z limitované edice Alverde Oriental Bazaar je nejlepší věc na světě - olej na rty, do kterého jsem se zamilovala okamžitě a k němuž mě láska stále neopouští. Voní jako Vánoce! Cítím v něm mandle, citrusy a spoustu dalších věcí, které nedokážu identifikovat, ale které se mi dohromady hrozně líbí. Na obale se píše "Mit Chai-Tee-Extrakt", což si překládám jako chai tea extrakt, tedy extrakt z masaly? Nu, alespoň takhle nějak to podobně voní. Čím si jsem jistá je ale obsah arganového oleje, který všichni opěvujeme až do nebes, takže hurá! Úplně přesné složení (kterému bych asi nerozuměla, ale zajímalo by mě) se na přebale nepíše. 


Matně si vzpomínám na takový olej na rty s kuličkovým aplikátorem, který jsem měla jako dítě. Oleje na rty mi přijdou jako skvělý vynález, ale běžně k sehnání nejsou. Alverde Oriental Bazaar mě proto tímhle ohromně nadchli a měla jsem chuť si je nakoupit do zásoby, což jsem ale nakonec neudělala. Možná budu jednou tuze litovat.


Vůně je skvělá, o tom už jsem mluvila. Co dál je skvělé? Aplikátor! Aplikátor oleje je uprostřed tenčí a točí se. Stačí s ním jen lehce zašmrdlat u rtů a olej je v tu ránu nanesený všude. Aplikátor mě opravdu hodně baví a myslím, že tvar je perfektní. 


Olej je hodně tekutý a překvapivě není ani tolik mastný, jak bych si myslela. Do mých rtů se hezky vpije a nechává je hebké a hladké, nemusím používat každé tři vteřiny, jako u jiných balzámů a přípravků na rty. Tímhle mě Alverde opravdu velice mile překvapilo a trochu doufám, že nějaké oleje zařadí i do běžného prodeje. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že olej z lahvičky nějakým způsobem uniká a zanechává kolečka tam, kde je postavený. Při zasunutí aplikátoru se zdvihne hladina a tak se asi dostává ven, nevím. Sama lahvička naolejovaná není. Stává se mi to občas s oleji, ale i jinou kosmetikou. Nevím. Stálo by za to vymyslet trochu bezpečnější balení.



Co říkáte na oleje na rty?


Komentáře

  1. Jsem ráda, že jsi s ním spokojená, jak asi víš, mně nesedí. :( Klidně bych ti ten svůj poslala, ale obávám se, že by to nebylo moc hygienické...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ho zkusit jako pečující olej na kůžičku kolem nehtů nebo na suchá místa? Musím říct, že někdy se člověk už té vůně přečuchá :D Ale spokojená s ním jsem, to jo :)

      Vymazat
  2. Tento mě zaujal, pomocníky na rty mám ráda a vždycky mám balzámů na rty hned několik :). Olej jsem ještě nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Čím víc balámů mám, tím víc jich potřebuji :D

      Vymazat
  3. Je možné, že o oleji na rty slyším poprvé? :O Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  4. O olejoch na pery som ešte nepočula, musím priznať, no je to zaujímavý produkt.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám olej na rty od Balea, ale na tento jsem už taky koukala. Musím si ho pořídit, dokud se dá ještě sehnat, i když i to je obtížné, protože je skoro všude vyprodaný :/

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jsem nevěděla, že má Balea taky svůj olej, jaký je?

      Vymazat
  6. O oleji na rty slyším poprvé a když vidím, že jsi s ním spokojená, tak po něm mrknu :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni a zkus tester, jestli bude, ne každý je z něj tak nadšený, jako já :)

      Vymazat
  7. Tento olej jsem taky chtěla hodně vyzkoušet, ale u nás jsem ho nesehnala. Musí být opravdu skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný! Škoda, že není k sehnání, to musí být úplné utrpení číst blogy :D

      Vymazat
  8. Jé ten jsem moc chtěla, ale už jsem ho nesehnala!

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá skvěle.. já právě zkouším olej na rty od W7 :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
    What about folowing each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

    www.bloglovin.com/blog/3880191

    OdpovědětVymazat
  11. Mňa zaujal už ten olej, čo v lete vypustil Clarins, ale ten sa hrozne rýchlo vypredal. Túto limitku u nás v DMke nemáme, takže opäť nič. Snáď sa mi to niekedy podarí vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  12. A sakra, další věc, kterou teď chci. Ještě jsem o něm neslyšela. A to jsem dnes byla v DM, ale ve spěchu, tak jsem se po něm samozřejmě nekoukla, když jsem ani nevěděla, že existuje. A kolik cca stojí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ho ještě seženeš. Cenu si přesně nepamatuji, ale něco přes stovku řekla bych.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥