Alverde Oriental Bazaar: Paletka barviček


Na podzim představila DM Drogerie jménem své privátní značky přírodní kosmetiky Alverde limitovanou edici Oriental Bazaar, která ladí s mým dekorativními lístečky, všimli jste si? Limitka se mi ohromně zalíbila a pár kousků jsem si odnesla domů. Psala jsem rychlý přehled toho, co mám a co na první pohled stojí za to a bez čeho se naopak neobejdete. Produkty jsem už stihla dostatečně vyzkoušet a v několika následujících článcích se podrobně podíváme na jednotlivé produkty. Dneska začínáme paletkou plnou barviček. 


Limitka Oriental Bazaar nabízela dvě různobarevné paletky, já sáhla po té s vínovým očním stínem. Paletka obsahuje dva oční stíny, rozjasňovač a barevný pudr na obočí. Nedá se nic dělat, s focením a stylizací jsem si tentokrát vyhrála (poprvé a možná naposledy, moc práce! :D) a nemůžu nechat ležet fotky ladem, takže i kdybych měla mluvit o šiškách, prostě tu něco bude. Všimla jsem si totiž, že čtení kosmetických článků a jejich následné komentování nejde ruku v ruce, tak hodlám zkoušet, kdo všechno opravdu čte, a kdo jen předstírá. Vy, co čtete, napište do komentáře "šiška", bude to naše tajné heslo pro dnešní den.


Jaká ta paletka je? Krom toho, že je ohromně roztomilá, ničím moc nepřekvapí. Stíny docela práší a mají Alverďáckou výdrž. Docela na očích drží, ale během dne se slívají do vrásek a nedrží rovnoměrně. Rozjasňovač je krémový, s tím jsem docela spokojená. Co mě opravdu mile překvapilo, je pudr na obočí, který je sice hodně tmavý, ale když s ním obočí jen lehce popráším, dodá mu takovou tajemnou šťávu. Vůbec myslím, že tahle limitka není pro můj barevný typ vůbec stavěná. Se všemi produkty, které jsem si pořídila, vypadám jako femme fatal, která zrovna vypadla z módního mola, kde předváděla upírské trendy z turecké pláže.


Pigmentace je překvapivě docela výrazná a fajn. Škoda té výdrže, které nepomohou ani báze pod makeup. Kombinace barev se mi jinak moc líbí a na koukání je celá limitka opravdu překrásná. Ale to není moc využitelné, že?



Jak se vám líbí limitka Oriental Bazaar?
Co říkáte na paletku?


Komentáře

  1. Docela dobrej nápad od Alverde.. a ten burgundi stín je parádní ! :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, taková dost využitelná paletka, jsem si myslela, že jsou to na první pohled všechno stíny oči :) Mně mnohem více teď zaujala paletka v podobném tvaru od Catrice - oční stíny a vypadá hodně dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr na obočí jsem si úplně zamilovala, je dobře využitelná :)

      Vymazat
  3. Mě vůbec dekorativní kosmetika od Alverde nevyhovuje :-(.. Barvičky jsou v paletkách krásné, ale pro mě má velký význam v kosmetice výdrž!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá moc hezky, škoda, že nevydrží. Šiška. :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem ti zapomněla pochválit fotky, jsou moc pěkné. :-)

      Vymazat
    2. Ani jsem od Alverde nic nečekala, ale tak se mi líbila, že jsem neodolala... Šiška i tobě :D

      Vymazat
    3. Mě se taky hodně líbí. Odstíny má nádherné, ale opravdu je škoda té výdrže. K čemu to pak prodávají? :-D Jsem ráda, že nemám citlivou pleť a nemusím řešit složení.

      Vymazat
  5. Na pohled je paletka opravdu krásná, hlavně ten vínový stín :) S fotkama sis vyhrála krásně :).. A abych nezapomněla - šiška :D
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jakou mám z těch šišek v komentářích radost :D

      Vymazat
  6. Šiška :) paletka vypadá moc hezky! Líbí se mi ten stín na obočí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je parádní, nosím ho skoro denně :) Za šišku děkuji ♥

      Vymazat
  7. Super fotky! Ja som sa presne na túto paletku chystala, ale vzhľadom na moje mastiace sa viečka a teda tú blbú výdrž radšej siahnem po nejakej inej :)
    Aaaaa šiška!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž nic moc, pravda, ale na pohled je moc hezká :D
      Bodík za šišku!

      Vymazat
  8. Ja sa veľmi teším na túto limitku ,ktorá sa ako vždy niekde medzi Nemeckom a Slovenskom zasa zasekla :D Pekné fotky, aj ja som ich chcela robiť nejako zaujímavejšie ,ale na to fakt talent nemám. Tá šiška ma fakt dostala :D :D Normálne mám chuť to aj vyskúšať na mojom blogu.
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň ušetříš :D Obdivuju holky, co mají každý příspěvek úžasné fotky, taky na to nejsem :D Šišku vyzkoušej, hned vidíš, kdo čte a kdo jen předstírá :D

      Vymazat
  9. Té výdrže je fakt škoda, každopádně mně se tyto paletky moc líbí :)

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
  10. Jé barvy jak dělané pro mě, jen ta výdrž :/. A šiška! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥