Hezké ručičky s Dermacolem

Jsem závislá na dvou kosmetických věcích - na balzámech na rty a na krémech na ruce. Naprosto nemůžu vystát ten pocit suchých rukou. Mám tendenci pak být nervní a nesoustředěná (prostě klasický absťák), takže nosím po taškách všemožné různé krémíčky. Jedním z těch skladnějších, které si můžu vzít s sebou, je i Dermacol Beautiful hands Silkening Hand Cream, zvláčňující krém na ruce s vitamínem E a s Panthenolem. No, samé krásné řeči, pojďme se podívat, proč jsem si ho tak oblíbila.


Nejlépe je na tom moje pokožka překvapivě v létě. Sice je horko (a letos jsem si ho pořádně užila, nemůžu se dočkat dalších tropů!) a všichni nadávají a dělají se mi na dekoltu pupínky ze sluníčka, ale jinak jsem docela v pohodě a moje ručičky netrpí. Teda pokud moc nelezu do vod, rybníků a bazénů, to jsou pak rozmáčené a potřebují extra péči. Nejhůř snáší moje ručičky podzim a zimu, kdy je prostě zima a vysychám. Potřebuji proto hutné vyživující krémy, které mi přinesou okamžitou úlevu a pokud zanechají nějaký film, tím lépe.


Krém od Dermacolu je hutný, dobře se roztírá, rychle se vstřebá a rychle ruce vyživí. Mastnou pokožku nezanechává, to je opravdu pravda, ale taky jsem si nevšimla žádného toho ochranného filmu. Důležité ale je, že umí velice rychle opravit vysušené ručičky, aby z nich zase byly krásné ruce.


Kromě toho, že je to opravdu dobrý krém, má ještě jednu skvělou vlastnost. Vůni. Tenhle růžový Dermacol krém voní po jahodách! Miluju jahůdky! Jahodovou kosmetiku ale moc nevyhledávám, protože to má k opravdové jahodové vůni hodně daleko. Tenhle krém mi ale nevadí, parfemace mi nepřijde nijak nepříjemně silná, voní jemně a roztomile, mám z té vůně veselou náladu a vzpomínám na krásy léta. Další plusový bod!


Konzistence krému je docela hustá a krémová (krém je krémový, geniální věta). Mám ráda máslíčka a hustší krémy, proto si mě Dermacol Beautiful hands krémík získal i tímhle. Produkt doporučuji, vejde se do každé kabelky a je to pomocník záchranář v jakémkoli počasí.

Co vy a vaše ruce? Trpíte na vysušené prstíky?





Komentáře

  1. Je skvelý, pekne vonia a mala som ho fakt rada. Ruky vyživil schopne a to balenie, krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na tom stejně, taky mám na podzim a v zimě hodně suché ruce. V současné době používám taky krém od Dermacolu, ale třešňový. Tenhle ale taky nevypadá špatně :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třešňový jsem nezkoušela, jak voní? Mám krémy snad každých pár metrů, přes zimu se bez nich neobejdu :)

      Vymazat
  3. Díky za tip. Taky jsem blázen do krémů na ruce. Vyzkouším tedy nějaký od Dermacolu až si budu příště kupovat krém na ruky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Od té doby, co jsem se začala fakt pravidelně mazat už na suché ruce netrpím, ale dříve jsem trpěla hodně. Zrovna teď mám taky 2 krémy od Dermacolu - třešňový a belgická čokoláda, oba dva jsem získala jako dárek z časopisu a používám je hodně ráda, hlavně kvůli té vůni a hydrataci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Belgická čokoláda musí být úplný sen, sbíhají se mi sliny, ten taky budu potřebovat :)

      Vymazat
  5. Celkem se mi líbí, hlavně to krásné růžové balení a už jsem po něm koukala. Až vypotřebuji krém Yves Rocher, tak si koupím tento :)

    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR krémíky na ruce mám taky ráda, zrovna jeden dopotřebovávám, tak zase skočím prozkoumat drogerkovou nabídku :)

      Vymazat
  6. Viděla jsem už tolik krémů na ruce od dermacolu, ale tento vidím poprvé :O Ještě že ty blogy máme. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥