Podzimní spotřebováno 1

Kdy naposledy bylo poslední spotřebováno? DÁÁÁVNO! Ne, že bych byla od té doby tak ohromně šetrná a dokázala žít z jednoho mýdla skoro půl roku, ale tak nějak jsem neměla čas/chuť/příležitost pozastavit se nad svými odpadky a něco pěkného o nich napsat. Postupně, když mi dojde nějaký produkt, si ho nejprve pěkně vyfotím, uložím a následně vyhodím (do recyklovaného odpadu, ekoterorismus wooo!). Postupně se mi složka plní až k neúměrnosti a je tedy na čase ji taky zrecyklovat. Ale protože je spotřebovaných produktů fakt hafo a proto, že vás nechci umořit dlouhým článkem, spotřebováno rozdělím na dvě části (dvě mouchy jednou ranou jupíjajéj). Tak jdem na to :)


Zleva Eveline tělové mléko, hydratační 4D SOS atd., které jsem dostala k nákupu Eveline produktů na celulitidu. Vidíte ty černé šmouhy na produktu? To se takhle geniálně rozmazala přelepka s českým popiskem. Jsem ráda, že jsou na produktech přelepky, ale taky jsem docela ráda, když drží, nerozmazávají se, nelepí (jako ty od Yves Rocher) a nerozmočí se ve sprše, pokud jsou na sprcháčích (jako ty od Yves Rocher). Musím říct, že vlastně nevím, jestli je toto Eveline tělové mléko dobré. Spíš tak proplulo mou koupelnou a nezanechalo žádný speciální efekt. Vůně "normální" obyč krémová, roztíratelnost trochu náročnější, výživa pokožky docela fajn. Ale není to nic převratného, k čemu bych se chtěla vracet.

Uprostřed je tělová emulze s olivami a aloe vera od Alverde. Konečně už vím, co je to ta alverďácká vůně! Takové něco do citronova, žejo? ŽEJO? Nu, ze začátku používání jsem byla ohromně nadšená, protože bylo léto a emulze mi přišla ohromně osvěžující. Trochu hůř se vstřebávala, pravda, ale nic, co bych nepřežila. Jak se přehouplo léto k podzimu, začala mě ta citronová vůně trochu vytáčet. Takže vlastně taky nevím, jestli bych si produkt znovu pořídila.

Vpravo je Balea peeling, který jsem našla v letním DM boxu. Peeling jsem spotřebovala už v létě a do sprchy byl ohromně osvěžující (a voněl taky po citrusech). Jednalo se o limitovanou edici, žádný velký rozdíl v účincích jsem oproti jiným Balea peelingům nezaznamenala. Určitě si některý pořídím znovu.


Dalším vypotřebovaným produktem je Balea Trend it Up (vlevo), což je suchý baleácký šampon ve spreji. Měla jsem ho docela dlouho, na suché šampony moc nejsem. Baleácký nebyl špatný, vlasy rychle oživil a zbavil mastnoty, ale zároveň je celé obělil a špatně se dostával z vlasů pryč, takže jste sice dosáhli "umytého" efektu i na sucho, ale musela jsem pak vlasy drhnout poměrně dlouhou dobu ručníkem, aby se šampon "vstřebal" a přebytečné množství se dostalo pryč. A to nemluvím o zabělených hřebenech, pokud jsem si vlasy chtěla učesat. Za mě pro příště už ne.

Uprostřed je Alverde olejíček na vlasy, který voněl překvapivě po citronech a obsahoval arganový a mandlový olej. Docela příjemná záležitost, vlasy hezky vyživil, ale bylo potřeba jej umýt, protože je taky hezky zamastil. K tomu účelu mi líp poslouží kokosový olej, po kterém vidím větší rozdíly ve vlasech, proto si olejíček už nepořídím, ale vám všem ho můžu doporučit.

Do třetice všeho dobrého na nás vpravo kouká další Balea věc, pěna na holení, kterou jsem našla v letním DM boxu a do které jsem se zamilovala. Voní naprosto úžasně po borůvkách a dělá úžasně hustou pěnu. Určitě si ji pořídím znovu!


Vlevo je levandulový výživný krém na nohy od Yves Rocher, který voněl hezky po levandulích, ale měl tak malý objem! Znovu už si ho pořizovat nebudu, myslím, že lze sehnat lepší (a větší) produkt za méně peněz. 

Uprostřed je snad můj úplně první BB krém od Dermacol. Vzpomínám si, že když jsem hledala odstín u těchto BB krémů, zaboha jsem ho nemohla najít, tak jsem prostě vzala nějakou krabičku a šla jsem. Tuším, že to bylo zrovna na nějakém slevovém kuponku. Byla jsem s ním docela spokojená, barvičku měl tak akorát, jen jsem musela dát pozor, abych ho dobře rozetřela a nezůstal mi orámovaný obličej. Znovu už si ho nepořídím (ani nevím, jestli se vůbec ještě vyrábí), protože myslím, že jsou na trhu i zajímavější věci.

Vpravo je malý (asi) vzoreček od Clinique umývací péče na obličej, který vůbec nevím, jak se v mé kosmetické zásobě ocitl, pravděpodobně dáreček. Tato mycí emulze (či jak to nazvat) mě ale vůbec nezaujala. Vonělo to jako nějaké chemikálie z nemocnice a přes to jsem se nemohla přenést. S pletí nic zázračného neprovedl a já prostě nemůžu zkousnout tu nemocniční zelenou. Možná jsem měla špatný kus a ostatní Clinique produkty voní jako ta nejkrásnější rozkvetlá louka a pleť se po ní raduje, u mě ale nebodoval.


Poslední dva produkty! Vlevo je božský Yves Rocher tělový krém s vůní kokosu. Dostala jsem ho jako dárek a na první pohled se ohromně zaradovala, protože takové dózičky miluju. K mému překvapení je dózička plastová. Samotný krém byl příjemný, ale strašně malý! Nevím, proč to Yves Rocher dělá, ale má hrozně malé objemy produktů. Vůně krému mi přišla chemicky kokosová, takže si mé srdce ani moc nezískal.

Úplně posledním produktem dnešního spotřebováno je pleťový krém od Dermacol s vůní třešňového květu. Dermacol mám na pleť docela ráda a krém používám už řadu let. Jedná se taky o jeden z mála produktů, ke kterým se pravidelně vracím, takže za mě ano. Je o něco hutnější, takže na chladné dny perfektní.

Uf, máme za sebou první polovinu podzimního spotřebováno! Znáte některé produkty? Co vás zaujalo nejvíc?


Komentáře

  1. Taky nerada dělám dlouhé spotřebované (kosmetické peklo a nebe).. Ale tvoje mě baví :) Miluji tvoje články :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Alverde mám hodně ráda, ale zrovna tyhle produkty jsem ještě nezkoušela... ha, YR mě taky s těmi malými baleními štvou.

    OdpovědětVymazat
  3. Některé výrobky znám, ale nezkoušela jsem tedy žádný :) I když pěnu od Baley jsem vlastně měla, ale v modro-žluté verzi

    OdpovědětVymazat
  4. Od Alverde som ešte neskúšala ten olej na vlasy...mne kokosový vôbec nepomohol ,tak asi risknem argánový :)
    Súťaž o Syoss color refresher

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥