Podzimní spotřebováno 2

Druhé spotřebováno je tady! Ani nevíte, jakou mám radost, že se tohoto břemene už konečně zbavím :D Když jsem začala s blogováním, měla jsem pocit, že zvládnu dva články a pak už nebudu mít o čem psát. A světe div se! Mám takovou zásobu nápadů (asi proto se u mě pravidelného spotřebováno nedočkáte, mnohem radši mám ozkoušené produkty, než shrnutí odpadků). Tak jdeme na to.


Vlevo na obrázku ne sprchový gel Balea Shining Cocos, který jsem našla v letním DM boxu a který byl ohromně zajímavý! Recenze na něj jednou určitě bude. Měl krásnou kokosovou vůni a byl modrý se třpytkami. MODRÝ SE TŘPYTKAMI, což je něco, co bych si asi sama nevybrala. Ale líbil se mi a brala bych ho znovu.

Uprostřed je kulička proti pocení od Alverde, o které jsem už psala a proto není třeba se déle rozepisovat.

I na kondicionér s avokádem od Alverde jsem už psala recenzi, tak vás ušetřím zdlouhavého povídání a koho zajímá, s kým má tu čest, kuk na recenzi.


Exemplář vlevo je další péče na vlasy od Alverde, rodinný šampon s jablíčkem a papajou, o kterém jsem ještě nepsala a který mi nic moc nesedl. Papája mi přišla jako ohromně exotická věc, ale ničím si mě nezískal a vlasy po něm nebyly nic moc, takže za mě ne.

Exemplář vpravo je kondicionér od Pantene Pro-V Aqua Light, který v létě došel znovuobjevení na blogosféře, i když se na poličkách drogérek blyští už nějaký ten pátek. Používala jsem ho dřív a byla jsem spokojená, i recenzi jsem napsala, zájemci si mohou přečíst víc. 


Čím víc používám Yves Rocher kosmetiku, tím častěji jsem zklamaná z nějaké drobnosti. Úplně vlevo je ostružinový sprchový gel Yves Rocher, který byl hrozně fajn, ale ta vůně prostě nebyla taková, jakou bych si u ostružin představovala. Něco mi na ní chybělo. Umývací schopnosti byli jinak fajn a na léto byl sprcháč ideální. A mě ještě čeká dlouhá cesta, než vyzkouším všechny z této řady.

Uprostřed je jedna z mých nejoblíbenějších řasenek Bourjois Paris Volume Glamour Max Definition. Bourjois má vůbec príma řasenky. Tato je už můj třetí kousek a až dopotřebuji svou momentální zásobu, zase si pro ní skočím, protože mě dělá ohromně šťastnou. Ke konci sice hrudkovatěla, ale i tak na ni nedám dopustit.

Poslední věcí podzimního spotřebováno je vůně Circus Fantasy od Britney Spears. Recenze už byla, zájemci si mohou přečíst. Znovu už ji nepotřebuji, ale bylo to s ní fajn.

Jak se vám líbil druhý díl spotřebováno? Co byste si pořídili a co vás naopak vůbec neláká?


Komentáře

  1. Já mám právě rekapitulaci odpadků ráda :D akorát je to typ článku, který mně vždycky trvá nejdýl ho napsat. Měla jsem od Alverde šampon i kondicionér, ale z jiné řady (myslím, že měly žluté vršky) a to teda byla hrůza. Jednak ty věci příšerně smrděly a pak když jsem viděla tu barvu a konzistenci produktu, tak jsem si připadala, že si dávám bahenní masku :D. A vlasy jsem teda pak měla hrozně splihlé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už zjišťuji, že Alverde není na vlasy nic moc. Odpadkové články mě u jiných taky baví, ale u sebe nikdy nevím, jestli toho už není moc :D

      Vymazat
  2. Spotřebováno mě baví sledovat u jiných, ale já sama vždycky všechno rychle vyhodím a málokdy to schovám. Jinak ten sprchový gel od Balei mám zrovna na vaně a je super. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě teda taky články na téma spotřebováno hodně baví, protože i tam se dozvím zda je výrobek dobrý a stojí za vyzkoušení. Sprchový gel s třpytkami bych taky ráda vyzkoušela, těším se na recenzi. Výrobky od Alverde mě moc v regálu nelákají a tak jsem vyzkoušela od nich jen tu barvičku, co mám od tebe. U řasenky se mi líbí pěkně tvarovaný obal.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je to takové rychlé repete toho, co je fajn a co ne, takhle jsem o tom nepřemýšlela :) Pro Alverde jsem se nadchla, ale čím víc toho zkouším, tím jsem spíš zklamanější. Ale musím říct, že ta barvička mi už kolikrát zachránila rty. Jednou jsem si už v čiré vysušené zoufalosti nanesla doma jí místo balzámu a do chvíle byly rty překrásné.

      Vymazat
  4. Ja mám rada články tipu spotrebované produkty, pretože vtedy, keď človek spotrebuje celý produkt vie úplne na 100= ,či mu produkt sadol a či sa časom nezmeniť. Tá riasenka má riadne zaujímavý tvar :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš recht, v tom jsou spotřebováno dobré články. Tu řasenku doporučuju, zatím nejlepší, co jsem měla :)

      Vymazat
  5. Spotřebováno mě moc baví. Z těchto tvých mám jen sprcháč Balea, i když už taky dopotřebovaný. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥