Vůničky: Yves Rocher - Quelques Notes d'amour


Co dělat, když přijde podzim a vy máte chuť na nějakou podzimní jemnou vůni, ale zrovna máte na výběr jen letní slaďárny? V takovém případě je nejlepší zamířit do Yves Rocher a očuchat naprostou libůstku, která se jmenuje Quelques Notes d'amour a jejímuž názvu vůbec nerozumím, ale tipuji to na něco láskového. Tahle parfémová vůně mě naprosto očarovala a nemůžu se jí dostatečně nabažit. Vzala jsem si 50 ml a jsem naprosto nadšená z jednoduchého placatého flakonku, který se mi vleze do každé kabelky. Vůbec je dizajn voňavky povedený, pokud zrovna toužíte po tom stát se fešáckou francouzskou dámou v klobouku v elegantním kostýmku. Protože přesně taková tahle vůně je - krásná, francouzská a elegantní.


Vůně má být spojitostí růže, ovoce a esencí z guajakového dřeva (jak se alespoň píše na obrázku dole. Docela mě na popisku pobavil nefunkční font na česká písmenka :D). Vůně je nasládlá, dřevěná, trochu kouřová, poměrně dobře se rozvoní na kůži a zůstane na ní celý den. Cítím v ní zapečená jablíčka s oříšky, med a podzim. Ráda se s ní během podzimních chladných dnů navoním, zahalí mě to příjemně teplé vůně a celý den si přijdu jako v medové pohádce.


Pokud sháníte nějakou voňavčičku, která vás provede celým podzim s úsměvem na tváři, Quelques Notes d'amour od Yves Rocher je přesně ta pravá.

Máte rádi Yves Rocher? Vyzkoušeli jste nějaké jejich vůně?


Komentáře

  1. Já vždy když jdu okolo, tak musím očuchat a ovoňat se.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak já lituji, že jejich obchůdek nemám v blízkosti. Vše bych jim očichala a třeba by se mi zalíbila i jiná vůně než je zelený čaj. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, chodím tam hrozně ráda všechno očuchávat. I eshop je fajn, ale tam si to člověk neočuchá :-/

      Vymazat
  3. Mamka si z Yves Rocher na narozky pořídila jeden parfém, nevím, jak se jmenuje, ale vím, že byl takový zelenkavý, každopádně jsme byly zklamané, protože vůbec nevydržel, po hodině jsme ho na sobě už necítily, což jsme se divily, protože nejlevnější nebyl. Tento vypadá hezky, celkem by mě zajímalo, jak voní. Příště až tam půjdu, tak si ho očuchám :D

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny vůně se mi taky nelíbí, ale tahle je kouzelná. A když přestane vonět, tak se znovu navoním, s tím problém nemám :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥