Alverde Oriental Bazaar: Rtěnka


Čtvrtou a taky poslední nádherou z podzimní limitované edice Alverde Oriental Bazaar je rtěnka. Na výběr bylo ze tří odstínů a já si samozřejmě odnesla ten, který v budoucnu budu pravděpodobně využívat ze všech nejmíň. Rtěnka mě totiž taky spíš nepříjemně zklamala, stejně jako pudřík. Poučena pro příště si hledám raději jiný koníček, než kosmetiku. 


Během podzimních říjnových slunečných dnů jsem si přečetla, jak ohromně frčí hnědé rtěnky. Hned jsem si usmyslela, že nějakou taky potřebuji, abych s ní mohla oslňovat všechny kolemjdoucí. Ale ve stojánkách v drogérkách jsem si nemohla vybrat, tak jsem na svůj sen rychle zapomněla. A světe div se, tu se objevila limitka od Alverde s hnědou rtěnkou v barvě muškátového oříšku! To je ona, tu musím mít! Už mě do drogérek radši ani nepouštějte. Taky máte doma kousky, které jste si pořídili v záchvatu nadšenosti, ale které leží ladem skladem na dně kosmetické krabičky?


Co se dizajnu týče, tak obal rtěnky je překrásný. Zase známé zlatavé dekorace mi dělají dobře na dušičce a můžu se na rtěnku jen vynadívat, jako by byla orientálním exponátem z muzea. Voní tak jemně, neidentifikovatelně, ale ne nepříjemně. Na rtech je docela příjemná, alespoň na první nartěnkování mi to tak přijde. 


Když se nanese na rty, tak hezky pěkně zvýrazní všechny šupinky, které tam člověk chtě nechtě má. Ale zase musím uznat to, že nevysušuje a hydratace taky není špatná. Moje první Alrverde rtěnka, juch, tuhle položku už si můžu odškrtnout ze seznamu. 


Nanesu tedy rtěnku na rty a ze zrcadla na mě vykoukne upír. Tak si alespoň připadám s tou na mě ohromně tmavou rtěnkou, která vůbec nevypadá přirozeně. Barva se mi ale i přes to ohromně líbí a nechci se jí jen tak vzdát. A tak vesele vyrážím do světa. Ještě dřív, než do toho světa dojdu, je rtěnka ze rtů pryč. Nemá vůbec žádnou výdrž a slejzá snad už jen kontaktem s venkovním ovzduším. Nu, rtěnku s tak malou výdrží jsem tu ještě neměla. Jsou všechny Alverde rtěnky takové?


Výdrž se dá trochu prodloužit použitím konturovací tužky jako podkladu, to už se pak můžete se rtěnkou tak jednou lehce napít. Na zahánění žízně zapomeňte, stejně tak i na jakékoli jídlo. Mám, co jsem chtěla. Hnědou rtěnku, která má tak malou výdrž, že pomalu nevím, co s ní. 


Máte rtěnky od Alverde?
Jaká je vaše nejoblíbenější rtěnka?


Komentáře

  1. Mám len jednu, tiež z limitky z minulého leta, v takej krásnej sýtej ružovej. Ale napodiv, drží trochu lepšie ako som čakala. Ale úplná výhra to nie je :)
    Táto má krásne balenie! Ja hnedé rúže vôbec nemusím, tak mi aspoň nie je ľúto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umíš asi lépe vybírat jak já :D Překrásný obal bohužel nezaručí funkčnost :(

      Vymazat
  2. Mně ta kosmetika od Alverde celkově nepřitahuje :D Ale tenhle odstín je hezký na rtech se mi líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přitahuje jak mouchu na mucholapku, ale nějak nic moc :D

      Vymazat
  3. Obal je krásný, stejně tak barva, ale to je asi na houby, když nedží na rtech :D. Od Alverde mám jednu rtěnku, která je na rtech velmi příjemná, ale taky se hrozně rychle vytrácí, což je na houby, protože je tmavě fialová, takže to je okamžitě vidět
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že je moc příjemná. Alverde je asi nejlepší na nošení na doma :D

      Vymazat
  4. Mám pouze jednu, ale hned po prvním použití se mi zlomila. Odstín se taky neosvědčil a výdrž byla nulová.
    Každopádně..líbí se mi design téhle tvé. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím sice, jak Ti ladí celkově s obličejem, ale přijde mi, že Tvým rtům sedí ;) Dekorativka od Alverde za moc nestojí, ale občas narazíš na dobré kousky, třeba některé řasenky si nemůžu vynachválit. Mají sice krátkou životnost, ale zato stojí jenom stovku a to jednoho nebolí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Barva se mi moc líbí :) Jednu řasenku mám, ale bojím se jí nosit teď přes zimu, protože nic moc nedrží.

      Vymazat
  6. Trošku som čakala ,že bude tmavšia, ale je celkom pekná. Pre mňa taká nude, lebo ja nosím oveľa tmavšie rúže :). Ja mám od Alverde červený rúž s ich stálej kolekcie (myslím, že je to elegant red) a je fakt dobrá. Výdrž má asi 6 hodin, ak nejem, len dosť vysušuje a robí šupinky ,ale nosím ju rada :)
    Vianočná súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude úplně není, ale tmavá taky úplně ne, barva ideál, ale výdrž nula nic.

      Vymazat
  7. Myslím, že mě pomalu ale jistě přírodní dekorativní kosmetika přestává zajímat. Takovou rtěnku doma ještě nemám, že by se tak rychle vytrácela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Mrzí mě, že ti kazím ideály :D Časem bych ráda vyzkoušela o něco lepší přírodní kosmetiku u které věřím, že bude mít inlepší funkčnost :)

      Vymazat
  8. Odstín se mi moc líbí, ale škoda té výdrže...

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Je krásná, jen škoda té výdrže, to mě vždycky u rtěnek štve nejvíce. Nebaví mě neustále se někde upravovat jak já nevím co..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! To aby člověk nosil v ruce pořád zrcátko, jestli náhodou nemá rtěnku zmizelou...

      Vymazat
  10. Tvoje negativní recenze mě baví, umíš to podat zábavným způsobem :) :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥