Garnier Miracle Sleeping Cream


Pomalu se prokousávám nádherami z letního DM boxu. Měla jsem ze všech velkou radost, protože jsem je buď využila já, anebo moji blízcí. Našla jsem tam i tou dobou novinku Garnier Miracle Sleeping Cream, což je právě jedna z položek, kterou jsem darovala, protože je vhodnější pro jiné (zralejší) typy pleti. Ale protože je to docela zajímavá záležitost, získala jsem pro vás zpětnou. Upozorňuji tedy, že jsem krém sama nezkoušela (jen jednou, abych si ošmatala strukturu a očuchala vůni).

Miracle Speeping Cream od Garnier má jemnou nasládlou vůni, která mi připomíná slaměnkovou péči od L'Occitane, takovou jemňoučkou vůni usínající louky. Krém je docela hutný, ale dobře se roztírá a večer příjemně osvěží unavený obličejík celodenním usmíváním, mračením a tak podobně.


Po nanesení zanechá krém na pleti film, který ale vůbec není mastný, což je ohromně fajn, umaštěné polštáře nebudou. Krém je určený jako regenerace přes noc, takže večer nanesete a šupky hupky do hajan. Postupně se v noci uvolňuje hydratace a ráno je pleť osvěžená, hydratovaná, čerstvá, šťavnatá a vůbec skvěle připravená do nového dne.


Barvičku má krém jemně meruňkovou, připomíná mi takové ty dobré meruňkové jogurty. Když to vezmu kolem a kolem, vypadá to na docela dobrý produkt. Slyšela jsem na něj chválu, pleť je po ránu hezky hydratovaná, vypnutá a připravená do nového náročného dne.



Znáte Miracle Sleeping Cream?
Jakou používáte noční péči o pleť?


Komentáře

  1. Tento krém nejspíš neznám, ale od Garnieru jsem jednou měla denní krém s růží a byl fajn :). Já momentálně používám noční krém od Ziaji a když ho dám víc, tak jsem teda pěkně mastňoučká :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla ten růžový a byl fajn. Ziajou se teď taky mažu, tím čokoládovým, a jsem mastná a spokojená :D

      Vymazat
  2. Já obecně krémy od Garnier moc nemusím.. kdysi dávnou jsem zkoušela a osypala jsem se. Ale věřím, že dnes už by to bylo lepší. Tenhle vypadá dobře. Kdybych mamce nekoupila Eucerin, rozhodně bych zvážila i tenhle. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že ti dělá vyrážky a chápu, taky bych se jim vyhýbala na sto honů :)

      Vymazat
  3. Garnier krémy mám ráda, tento vypadá dobře, nyní mám nově Loreal.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tento krém hned dvakrát :-) Oba jsou ještě zabalené a jeden nejspíš poputuje do mojí vánočni GA.

    OdpovědětVymazat
  5. Garnier krémy mám moc ráda. Přemýšlela jsem nad tímto, ale potom jsem si nakonec vzala jiný. Teď ale používám ten přírodní krém, co jsem si objednala od značky Natura Siberica, tak časem uvidím, jak budu spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem taky zvědavá! Nic jsem od Natura Siberica nezkoušela, tak uvidím podle tvé recenze, jestli bude stát za to :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥