Keratin Exclusive


Víte, kolik keratinových věcí se dá sehnat? Až donedávna jsem myslela, že když chce člověk dopřát svým vlasům tu zázračnou keratinovou péči, musí ke kadeřnici. Ale ne, keratin si může každá z nác dopřát i doma. A tak jsem se rozhodla, že si tedy ten keratin doma taky dopřeju a to rovnou v podobě regeneračního spreje na vlasy Keratin Exclusive, který seženete exkluzivně na eshopu Keratin Shop. Sérum, sprej, kúra (Radu, hele, jak už umím napsat správně kúru! :D) či jak tomu říkat slibuje úplné zázraky. Regeneraci vlasů, sílu, lesk a hebkost. Pravidelným používáním pomáhá proti roztřepeným konečkům. A pro vás, které toužíte po rovných vláskách - Keratin Exclusive jde ruku v ruce se zažehlováním, takže (doufám) vlasy při tepelné úpravě i chrání. 

Úvodní představení bychom měli. Teď se tomuhle slibovanému zázraku ve spreji podíváme hezky na zoubek. A vezmeme to hezky od obalu, který mě něčím děsí. Mým snem nejsou lesklé a rovné vlasy, ale naopak zuřivé vlny. Když se dívám na slečnu na obálce, tak se nemůžu zbavit dojmu, že se asi účastnila nějakého vybarvi se, úkolem bylo černé kouřové líčení a ona to s tím trochu přehnala. Má druhá asociace je Avril Lavigne. Ať je to kdokoli, znervózňuje mě a snažím se se na ní moc často nedívat.  

Když jsem se dívala na popis produktu na webu Keratin Shop byla jsem nadšená, protože jsem si přečetla, že se jedná o "jedinečný přírodní přípravek pro vlasovou regeneraci na bázi brazilského keratinu." Když se ale podívám na složení, něco se mi na tom nezdá. Nejsem žádný chemik, takže mé pochyby prosím opravte v komentářích, ale PEG, phenoxyethanol, limonene, linalool a všechny ostatní ingredience mě nutí se nad popiskem pozastavit. Přijde mi, jako by to byly dva rozdílné produkty.


Tak, když už se mi povedlo najít dvě výtky, podíváme se i na nějaké světlé stránky. Při používání spreje jsem totiž neobjevila nic špatného. Samotný popisek na obale žádnou přírodu neslibuje, takže někde došlo zřejmě k záměně informací. Líbí se mi rozprašovací aplikátor, který mi ohromně vyhovuje. Na vlasy se přípravek rovnoměrně nastříká přímo a nemusím si patlat ruce. Některé přípravky na ruce lepí a teď přes zimu moje suché ruce neustálým umýváním docela trpí, takže bych stejný rozprašovač nejradši nasadila na veškerou kosmetiku, kterou mám. Keratin Exclusive nelepí, což je příjemná věc.

Vlasy mi teď dorostly do kritické (pro mě i pro ně) délky, kdy mají tendence se začínat třepit. Co jsem se jim začala víc věnovat a opečovávat je olejíčky a přírodním umýváním jsou znatelně pevnější a méně se třepí. Keratin Exclusive má vlasy regenerovat a ochránit je před vnějšími vlivy, stejně tak i zabránit třepení konečků. Používám ho už nějakou chvilku dvakrát týdně a víte co? Žádné výrazné třepení nepozoruji! Bohužel ale nepozoruji ani žádnou výraznou změnu stavu vlasů. Informace na přebalu dále doporučují vlasy foukat a žehlit, aby se docílilo rovného efektu. Tepelné úpravě vlasů se vyhýbám a po každém mytí nic takového nedělám, takže sérum využívám opravdu jako regeneraci. Nedalo mi to a vyzkoušela jsem i s foukáním a žehlením a přijde mi, že jsou pak vlasy opravdu lesklejší a hebčejší. Po vyfoukání mívám na hlavě takovou nafouklou krepatou deku, ale s Keratin Exclusive jsem měla vlasy takové hezky načechrané a upravené. A žádný roztřepený koneček, to mu musím nechat.


Když to vezmu kolem a kolem, tak to není špatný produkt, ale ničím si mě moc nezískal, což ale může být způsobeno tím, že se přesně nedržím instrukcí. V komentářích u předchozího keratinového článku o sadě TRESemmé Keratin Smooth jste mi psaly, jak se vám líbí, protože některé z vás touží po rovných vlasech. Keratin Exclusive vás vyjde na 299 korun a vydrží docela dlouho, přijde mi, že snad vůbec neubývá. Samotný jako narovnávač nepůsobí, ale se žehličkou dokáže divy. Seženete ho na eshopu Keratin Shop

Používáte přírodní vlasovou péči?
Máte rádi vlasová séra?


Komentáře

  1. Podobný sprej jsem měla, ale žádné obr změny jsem nezaznamenala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pamatuji si, že tenhle sprej ráda používá mamka. a byla spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento sprej mám aj ja a neviem si ho vynachváliť. Je fakt super :) a po určitom čase mi aj uzdravuje vlasy. Teraz som však prešla na sprej proti vypadavaniu vlasov - preventívne.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju novú adventnú GIVEAWAY o knihu ako si vyrobiť Anjelikov

    OdpovědětVymazat
  4. Já si vlasy moc teplem neupravuju, takže takové přípravky asi nebou potřeba. Přírodní (nejen vlasovou kosmetiku) miluju, asi koupím na vlasy ještě něco od Lushe, u něj mám takový pocit, že se jedná OPRAVDU o přírodní kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě budu muset zklamat, Lush přírodní není, je handmade, ale nepřírodní. Být tebou prozkoumám jejich složení, něco je lepší a něco horší, pokud hledáš opravdu přírodní variantu.

      Vymazat
  5. Chtělo by to něco, co nevyžaduje tepelnou úpravu. Já mám masku od Kallos s keratinem a jsem s ní docela spokojená, ale taky nějak velký zázrak to s ní není. Slečny na obalu jsem si všimla až jak jsi o ní začala psát a tam máš obdivovat její rovné vlasy, které se mi vůbec nelíbí. Mám ráda rovné vlasy, ale na té slečně už je to přehnané. Z líčení ale mohli ubrat, to je pravda, když mají zaujmout spíše vlasy. :-D Jinak já se ve složení moc nevyznám, ale taky se mi to přírodní nepozdává.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥