KIKO Milano lak na nehty

Jeden z nejlepších laků na nehty, který mám a který kupodivu neztrácí své lakovací schopnosti, je rudý nail lasquer milánské kosmetické značky KIKO. Je tak skvělý, že už jsem o něm psala článek v srpnu. Opakování je matka moudrosti a rudá je taková překrásně vánoční barva, takže určitě stojí za připomenutí (nejen pro mě), čím lze vyzdobit svoje drápky ke Štědrovečerní tabuli.

Tak, to by myslím k zamaskování článku, který bude o něčem úplně jiném, stačilo. Vítám všechny šišky a princezny u dnešního pokusu o tom, jestli si někdo všimne toho, že text ale vůbec nepasuje k fotografiím. Tohle je myslím takový ultimate test čtenářů. Naprosto škodolibá záležitost a doporučuji vyzkoušet úplně všem. Od své první šišky jsem si začala setsakra dávat pozor, abych opravdu vaše články dobře přečetla, protože by to pro mě byla asi nejtrapnější možná scenérie.

Jak se máte, krásky moje oblíbené? Jak probíhají vaše předvánoční přípravy? Jaká je vaše nejoblíbenější písnička dne? A vida, hned tu máme úkol do komentářů - hoďte link na písničku, kterou momentálně ze všechno nejvíc zbožňujete. Abych vás nepřipravila o moje písničkové nadšení, tak kuk tady, zamilovala jsem si písničku Alive od Sia. Mé vánoční uklízecí přípravy doprovází i zuřivé luxování, kdy se sluchátky v uších z plna hrdla řvu ajm elááááááájv. Luxování je jedna z domácích prací, kterou mám docela ráda. Zpívám si u toho, člověk se u toho i docela zapotí a je to takové cvíčo místo posilovny (ospravedlňuji sama sobě svojí lenost). Docela ráda i umývám nádobí, protože je mi pořád zima na ruce, které si tak zahřeju v teplé vodě. Zároveň u toho nemyslím a medituji a napadají mě ty nejlepší nápady. Do třetice všeho dobrého mám ráda praní, protože se to jen nahází do pračky, zapne a hotovo. Vyndavání a věšení naopak nesnáším. A žehlení. Do toho mě nikdo nedonutí. Zásadně věším všechny trička & spol na ramínka, abych je nemusela žehlit. A kupuji si nemačkací. Lenost úroveň tisíc.

Vzpomínám si, jak jsem v lednu seděla s kamarádkou, kterou  jsem poznala před lety díky blogování, v kavárně a ona mi vyprávěla o jiné naší blogové kamarádce, že si založila už před lety beauty blog a jak jí to hezky jde. Hned jsem se dala do zkoumání, co to ty beauty blogy vlastně jsou, a řekla jsem si, že bych to taky mohla zkusit. A řeknu vám, že jsem vůbec nevěřila tomu, že mi někdo uvěří, že o té kosmetice něco vím! A tolik jsem se toho naučila a můj kosmetický sortiment prošel zásadní změnou. A dokonce jsem se naučila, co to je sulfát, paraben, silikon a podobné.

Jedna z prvních iniciativ během začátků Primadonnčího blogu, bylo snešení vší kosmetiky, kterou doma máme. Do té chvíle jsem myslela, že jí moc nemám, ale když jsem uviděla ty hory, došlo mi, že jsem vlastně docela holčičí pipina, kterou kosmetika baví. A protože jsem hodně užvaněná (nebo hlavně teda upsaná, podívejte na ty moje slohy tady), věděla jsem, že to bude zábava minimálně pro mě. A tak jsem se dala do blogování o šminkách a mašlovátkách a mazátkách a dělá mi to obrovskou radost.

Už je to 10 měsíců, co tenhle blogís běží. Jsem z toho sama překvapená, většina věcí mě přestává po chvíli bavit a takhle dlouho jsem se snad ničemu ještě nevěnovala.

Moje milé berušky, které pořád ještě čtete. Děkuji vám za přízeň a podporu. Každý den tu koukám, co mi píšete, mám radost, když se vám něco líbí, když vás něčím rozesměju, nebo když mi píšete vaše tipy na něco, co mi by se mi mohlo líbit. Baví mě to tu!

Do Ježíška zbývá už jen pár vyspinkání. Vždycky jsem měla pocit, že Ježíšek je zásadní datum, takový přelom u celoročního čekání na splněné sny. Mám ho radši, než Silvestr. Pro mě začíná Nový rok Ježíškem. Přeji vám voňavé a rozesmáté Vánoce hezky v teple s dekou, huňatými ponožkami a teplým čajíčkem, protože přesně takový se snažím mít celý prosinec. Při ranní cestě do práce obdivuji ozdobené stromečky a procházím vánočními trhy, večer za tmy se kochám světýlky a raduju se, že si lidé udělají ten čas udělat si to doma hezké. Denně si otevírám čokoládičkový adventní kalendář a letos mě to vánoční očekávání baví jako snad ještě nikdy. Je mi prostě hezky a to samé přeji i vám, moje milé zlaté boubelaté (koukejte si dát pořádně cukroví do bříška :). Mějte se překrásně a spiklenecky!


Čančáte se ke Štědrovečerní večeři?
Už máte vymyšlený makeup a outfit?



Komentáře

  1. Lak má nádhernou barvičku, ale mám z tebe opravdu dost. :-D Link na písničku ti nedám, protože teď ani nemám čas na poslech hudby a už vím, co nám doma ještě chybí - radio. :-)) S tím uklízením, na mytí nádobí naštěstí máme myčku, ale sem tam je nutné něco umýt i ručně a do toho se mi nikdy moc nechce. Na žehlení je nejhorší se k tomu dostat, potom mi už nevadí. Své věci si taky moc nežehlím, ale příteli prostě musím. Toho do práce "pokrčeného" poslat nemůžu. :-D Před pár roky jsem mu koupila 2 košile, které se nemusí žehlit a vyrovnají se na něm. Je to značka Eterna a jsem s nimi velmi spokojená. S tím vysáváním, nechceš přijít i k nám? :-D
    Tvůj blog se mi líbí, nechávám si ho v komentování až na konec, protože mi vždycky zabere nejvíce času než ten tvůj sloh přečtu, ale ráda se sem vracím. :-)
    Přeji i tobě krásné Vánoce a spousty dárku od Ježíška. Ke Štědrovečerní večeři se vždycky hezky oblékneme, ale moc to neřešíme a dopředu žádný outfit vymyšlený nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásná slovíčka, bez slohu to bohužel neumím, tak to se mnou budeš muset přetrpět :D Nemačkavá košile je dobrý tip! Zapíšu si značku a jednou třeba někomu pořídím :) I tobě hezkého Ježíška, hlavně pohodu a přežít vše ve zdraví :)

      Vymazat
  2. Tak za prvé musím říct, že barva laku je moc krásná a za druhé jsi prostě nejlepšííí, protože tento článek je opravdu BOŽÍ :D A budu se na 110% opičit. Doufám, že tě blogování nadále bude bavit, protože já tvůj blog moc ráda čtu :) Jinak moje dnešní nejoblíbenější písnička je od Coldplay z jejich nového alba, které je úžasné. Link na písničku ti dám dolů, určitě si ji poslechni a napiš mi jak se ti líbí! Celkově teď nejvíc poslouchám nové album od Ellie Goulding, One Direction a Coldplay. A jinak se měj krásně a užij si posledních pár dní adventu. Já mám taky víc radši Štědrý den než Silvestr, ten moc nemusím, protože po něm je nový rok a já leden nemám ráda, je to pro mě hrozný měsíc!

    Link na písničku: https://www.youtube.com/watch?v=-ydDiBraTgE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za písničku i za přečtení celého článku! To se hned tak nevidí :D Opič se určitě, je to fikaná zábava (hlavně pro autora textu :D). Coldplay mám ráda, na Ellie Goulding jsem dokonce byla :) Děkuju za přání, i ty si užij poslední předvánoční přípravy a bohatého Ježíška! :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. jinak nejvíc teď tančím na https://www.youtube.com/watch?v=Tv9YoYCKNoE z čehož vyplývá, že pořád neumím promiseland

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥