Písničková inspirace: 8tracks

Zdroj
Znáte takové ty dny, kdy se probudíte a všechno je podivné, ospalé a pomalé, vy nevíte, co si vzít na sebe, řasenkou si upatláte celý obličej, dobíháte odjíždějící autobus, všechno vám padá na zem a nevíte, co si pustit za hudbu, aby vám bylo o něco lépe? Jediné řešení, které jsem na tyto dny objevila, je jít brzy spát (odpolední šlofíčky taky dělají zázraky), protože další den už je všechno zase v normálu. A jak jde o písničky, pomůže 8tracks!

8tracks je písničkový portál, kde si lidé vytvářejí playlisty, sestávající z alespoň osmi různorodých skladeb, které můžete hledat podle interpreta, písničky, nálady, klíčového slova a podobně. Když je mi má hudební knihovna malá a nestačí na mou zasněnou náladu, napíšu daydreaming do vyhledávání playlistů a mám po problému. Po dohrání jednoho playlistu se automaticky spouští další, podobný. Problém vyřešen!

Bez písniček si neumím představit běžný den, ale vybrat tu správnou hudbu podle aktuální nálady je ohromně těžké. Kdo tento každodenní problém zažívá taky, může se radovat a zapínat toto internetové ouškové potěšení :)


Pac a pusu a hezké písničkování :)


Jaká je vaše nejoblíbenější dnešní písnička?


Komentáře

  1. Já právě poslouchám koledy :) Ale jinak mám hodně oblíbených písniček, nejvíc od Katy Perry a Taylor Swift

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koledy jsou nej! :) Do toho dnešního pršivého dne úplně ideální :)

      Vymazat
  2. Já od včerejška poslouchám písničky z doby Hippies :D Jak jsem dělala článek, tak mě to zas chytlo. Jinak já snad ani nemám žádnou nej písničku, jsem schopná poslouchat všechno, ale nemusím country. Proto mám ráda youtube, tam najdu všechno :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, tu stránku nepoznám, jdu ji omrknout. Nejraději mám písničky od No name. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejradši rap, teď ale poslouchám i vánoční písničky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle stránku znám díky kamarádce, která tam má své playlisty, které ráda poslouchám :)

    Aussie Take The Heat

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥