Soaphoria: Ostropestřecový olej


Na podzim mi najednou bez předešlého varovného hlášení začaly vypadávat vlasy. Padání vlasů není nic, co by mě normálně vystrašilo. Vím, kolik jich ráno vyčešu po nočním zmítání hlavy na polštáři, kolik jich odpadá při masírování hlavy oleji, kolik jich zůstane ve výlevce ve vaně po sprchování. Ale to množství, které jsem najednou vídala vesele opouštět mou hlavu, bylo větší, než všechny zmíněné vlasové úniky dohromady. Začala jsem panikařit, cpát do sebe oříšky a béčka a hledat nějaký zázrak. A ten se mi opravdu podařilo najít díky Soaphoria Ostropestřecovému oleji, který jsem koupila na eshopu NuSpring


Kdo ostropestřec mariánský nezná, tak by měl vědět, že je to ohromně zázračná kytička, která pomáhá při pravidelném užívání čistit krev a tím i k regeneraci orgánů, například jater. Na pročištění jater si dělám několikrát do roka ostropestřecové pročišťující čajové kúry už řadu let. Čaj z ostropestřce je bíle zakalený a žádná chuťová bomba to není, ale člověk si zvykne. Protože za výsledek to opravdu stojí.

Když jsem objevila, že existuje něco jako Ostropestřecový olej, musela jsem ho mít! Zvlášť, když má sloužit ke snížení vypadávání vlasů! Hned jsem ho začala používat na masáže lebečního území a na výživu po celých vlasech. A víte, co se stalo? Skoro ze dne na den mi ty vlasy přestaly padat! Se slzami vděčnosti v očích si tuhle maličkou lahvičku střežím jako oko v hlavě a nadšeně jednou týdně olejuji k naprosté spokojenosti mé i mých zdravých vlásků.


Soaphoria mi tímhle roztomilým olejem se zázračnými účinky udělala opravdu velikou radost. Jediné, co mi trochu nehraje, je funkčnost, nebo spíš nefunkčnost v jednom bodě - v jezení. Tenhle olej není určený k papání, i když by se mělo jednat o čistý přírodní produkt. Má zásobárna ostropestřecových výrobků obsahuje kromě čajů i olej a tinkturu z ostropestřce, které se dají jíst. Háček bude určitě někde ve výrobě, či čem. Olej na jezení má jinou vůni a trochu hustší konzistenci. Papat tedy Soaphoria Ostropestřecový olej nebudu a zachovám jeho využití pouze do vlásků. 


Co mě na kosmetice Soaphoria ohromně těší, jsou obaly. Skleněná lahvička s nejlepším uzavíráním se dá po dopotřebování produktu znovu využít. A malá červená mašlička dělá roztomilý a milý detail, který mi vždy vykouzlí úsměv na rtech. Obsah 50 ml by se mohl zdát malý, ale kupodivu mám po dvouměsíčním používání pryč jen půlku a ještě pěkná část tam zbývá, i když olejem na vlasech rozhodně nešetřím. Výdrž 3 - 4 měsíce je tedy dost slušná. Ostropestřecový olej Soaphoria koupíte TADY.

Znáte ostropestřec?
Jakou kouzelnou bylinku používáte?




Komentáře

  1. Najskor si hovorim, co to za rastlinu, ze som o nej nikdy nepocula. Tak si hladam slovensky nazov a obrazky a to je prosim pekne ludovo nazyvany obycajny bodliak :-)Dobre vediet, ze ucinkuje. Moze sa to zist.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek :). Zase jsem se dozvěděla něco nového! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle bych si asi take mela poridit, super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem o této rostlině ještě neslyšela :) Tak to je super, že Ti pomohl
    PS: Děkuju moc za dárečky a přeju krásný nový rok :*

    OdpovědětVymazat
  5. Ostropestřec vůbec nepoznám, ale tohle je opravdu zázračný olej. Od Soaphorie jsem už taky vyzkoušela pár věcí a vím, že to nebyla moje poslední objednávka, protože jejich výrobky jsou opravdu skvělé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Díky povinnému sbírání Herbáře ve druháku na střední vím co je to ostropestřec a znám z něj spoustu výrobků které jsou na trhu. A´t už jde o kosmetiku nebo čaje, sirupy, masti. Od Soaphorie jsem ještě nic nevyzkoušela a značku popravdě ani neznám. Skvělý tip, moc se mi líbí tipy na nějakou Bio nebo kosmetiku spjatou s přírodou, bylinkami, protože věřím že člověku dokáží hodně pomoci.

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tip, netušila jsem, že bodlák se hodí na vlasy. Kdybych procházela špatnou vlasovou fází, díky tobě budu vědět, na co sáhnout. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ostropestrec odporúčam svojim pacientom alkoholikom na pečeň. Netušila som, že je fajn aj na padanie vlasov! Budem túto info delegovať mamke, ktorá ma s tým v poslednom čase celkom problém...
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥