Alverde pleťový olej divoká růže


Když mi bylo asi osmnáct let, dostala jsem k narozeninám pleťový olej. Voněl krásně po růžích, byl ohromně příjemný, měl kapátko a milovala jsem ho nade všechno. Pak mi došel, chvíli jsem truchlila, ale pak jsem se přes svůj žal přenesla a žila spokojeně dál. Nemám sebemenší tušení, co to mohlo být za značku, mamka ho tehdá přinesla od své kosmetičky. Nikdy jsem na něj ale nezapomněla...

Když jsem se začala víc zajímat o Alverde kosmetiku na pleť, zkoumala jsem poctivě regálek v DMku a co nevidím - Alverde má vlastní pleťový olej divoká růže! Urychleně jsem ho popadla a pádila k pokladně. Taky tak zuřivě popadáte chtěnou kosmetiku v drogérkách, jako kdyby vám ji někdo mohl vyfouknout pod nosem?


Alverdí olej na pleť je jednoznačně jeden z jejich nejlepších produktů. Už jsem vyzkoušela docela dost Alverde věcí a většinou jsem zklamaná, ale u pleťového oleje jsem nadšeně výskala. Voní krásně po růžích. Přesně takhle voněl růžový sirup, který vyráběla babička ze svých růžiček. Barva je jemně žlutá, konzistence tekutá a olejová. Obal je skleněný s kapátkem a gumovou hubičkou, kterou se nabírá potřebné množství. Na můj malý obličejík bohatě stačilo pár kapek, maximálně půlka odměrky. 


Co bych vám ještě tak řekla pěkného, abych vás na pleťový olej navnadila? Po nanesení budete mít pleť mastnou, kdo toto nemá rád, asi by nebyl spokojen. Je třeba chvilku počkat, než se olejíček vsákne. Krásně ale voní, takže stačí zavřít na chvilku oči, nasávat vůni čajových růžiček a představovat si sebe sama někde daleko mezi kytičkami. Pro mě je to výrobek, který se krásně hodí na jaro. Ať už je to svěží kytičkovou vůní, nebo jemnou konzistencí, nevím. Vyživí hezky, takže i v zimě přidá ruku k dílu v boji proti suchému obličeji. Ale pro mě je to prostě jaro.



Jaký je váš nejoblíbenější díl Pingu?


Komentáře

  1. Když jsem měla naposledy krémy s vůní růže, tak na můj vkus voněly dost silně a nebylo mi to příjemné. Oleje jsem si v poslední době hodně zamilovala a možná se podívám i po tomhle. Třeba bude úplně o něčem jiném. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní moc hezky, zkus tester, když budou mít, třeba se ti zalíbí. Pro mě je to opravdu skvělý produkt :)

      Vymazat
  2. Miluji růže a růžovou vůni! Oleje mám ráda, tak se po něm určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budeš nadšená! Za mě je to opravdu jeden z top produktů :)

      Vymazat
  3. Trochu mě zaráží, že na obale není, že se má používat na navhlčenou pleť. Pokud vím, čisté oleje by se na suchou pleť nikdy dávat neměly, protože pak ji při dlouhodobém používání naopak vysuší a pokožka zkřehne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To o olejích vůbec nevím :) Moc tam o používání v českém přelepku není...

      Vymazat
  4. Tento si chcem kúpiť aj ja, len teraz mám ešte veľa prkotín doma, ale určite ho kúpim. Počula som naň veľa pozitívnych reakcií ,tak som zvedavá a plus mám Alverde veľmi rada :)
    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K pozitivním ohlasům se přidávám i já, protože jsem byla moc spokojená :) Určitě vyzkoušej, jsem zvědavá, jak ti sedne :)

      Vymazat
  5. Vypadá to moc dobře, mě bohužel ale olejíčky na pleť moc nesedí, zatím jsem jich vyzkoušela jen pár, ale většinou se mi do druhého dne udělaly velké pupínky :(
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :( Pak radši nepokoušej ani tenhle, každému sedne něco jiného a byla by škoda, kdyby ti pleť reagovala dalšími pupínky :(

      Vymazat
  6. Kouknu se po nem, takova vune muze byt dobra. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem tuhle testery, tak můžeš alespoň očuchat :)

      Vymazat
  7. O oleji slyším poprvé, určitě se po něm podívám.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento pleťový olej jsem měla a hodně mě nadchnul, pasuje mi líp než růžový Saloos, ale momentálně mám největšího oblíbence mandlový Weleda. To je jako nebe a dudy :). Ale když si mám vybrat nějaký levnější, tak jedině právě tento Alverde, nebo třeba Saloos Lemon Tea Tree, ty asi vedou bych řekla :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥