Avril Organic rtěnka Bois de rose


Prohlížím si tak zásobu fotek produktů k recenzování a co nevidím! Zapomenutá nafocená rtěnka v tužce Avril Organic z eshopu s přírodní kosmetikou NuSpring, kterou jsem chtěla zrecenzovat už dávno! Ostuda Primadonnka si sype popel na hlavu, že vám takovou dobu upírala takovou jemnou krásnou rtěnku. Tak, jdeme na to!

Avril Organic  je ještě poměrně mladá značka dekorativní kosmetiky, která svými produkty oslovuje trh od roku 2012. Jedná se o francouzskou značku s cílem zajistit svým zákaznicím přírodní produkt v bio kvalitě s důrazem na šetrnost k přírodě. To zní dobře, co myslíte? 


Rtěnku v tužce Avril Organic v odstínu Bois de rose jsem si vybrala z několika důvodů. První je ten, že se mi světloučce starorůžovoučký odstín ohromně líbí. Je jemný, jako když se vrátíte ze zimy venku a vaše tváře a rty chytnou jinou zmrzlíkovskou barvičku. Že je rtěnka v tužce se mi líbilo o to víc, protože jsem v tu dobu sháněla nějakou nude konturku a říkala jsem si, že by se třeba tahle paráda mohla osvědčit dvojím způsobem.

Rtěnka je při nanášení jemná, máslovitá a moc příjemná. Má docela dobré krytí, ale trochu zvýrazňuje nedokonalosti a šupinky. Výdrž je taková klasická u přírodních dekorativních produktů, čili nic moc. Zvládne nějaké to napití, ale je potřeba ji kontrolovat. Naštěstí má hezký a jemný odstín, který není při "mizení" tak nápadný.

Co se podkladových konturkovacích schopností týče, jsem s ní ohromně spokojená. Sice je máslíčkovitá, ne matná, jako mé jiné konturky, takže může nastat souboj při nanášení, ale když už je všechno nalíčené, výrazně zvyšuje drženlivost rtěnky. Dávám si ji pod Alverde rtěnku z limitky Oriental Bazaar a byla jsem v naprostém šoku, že najednou drží.



Rtěnka v tužce na rty Avril Organic Bois de rose je takový milý produkt, za mě spíš průměrná kvalita a výkon. Pořídit si ji můžete v eshopu NuSpring.

Znáte kosmetiku Avril?


Komentáře

  1. Tuto kosmetiku nepoznám, ale odstín vypadá nádherně. Škoda, že zvýrazňuje suché místa, ale když ji používáš jako konturku, tak může být fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu zase dobře kryje a je na rtech moc příjemná. Teď se ke mě dostala hodně podobná od Maybelline - Colordrama a ta tolik příjemná není.

      Vymazat
  2. Kosmetiku vubec neznam, ale tuzka odstinove vypada v celku dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je moc super :) Je to francouzská značka, v Anglii asi nebude moc k sehnání :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥