Krásná každý den nadílka


Každý den děkuji svému mozečku, že vymyslel založení primadončího bjůty blogu. Proč? Protože díky tomu můžu zkoušet naprosto rozkošné a skvělé produkty z eshopu Krásná každý den! Druhý testovací balíček mi dorazil začátkem února, celý provoněný! Hnedle jsem se vrhla na rozbalování a kdo mě sleduje na Instagramu, ten už ví, co jsem v balíčku našla.


Co se mi na eshopu Krásná každý den moc líbí, je způsob, jakým vypadají balíčky. Přes internet objednávám čas od času a můžu porovnat, jak prodejci balí produkty. Většinou mi přijde krabička/balíček, ve kterém jsou při nejlepším alespoň bublinky, na vrchu je hozená faktura a nazdar bazar. Kdežto přírodní kosmetika z Krásná každý den je zabalená ve slámě a v krásném balícím papíru, který ladí s ročním obdobím. Papír je přelepený krásnou barevnou lepenkou a se vzkazem DĚKUJI. Na vzkazu je malá dřevěná aplikace a ruční podpis Míši, která za eshopem stojí. Už kvůli tomu milému osobnímu přístupu je pro mě Krásná každý den jeden z nejlepších eshopů na českém trhu.


Eshop s přírodní kosmetikou Krásná každý den má v nabídce opravdu samé laskominy. V únoru jsem si k testování vybrala přírodní deodorant růžová alej Ponio, který celý balíček provoněl sladkou vůní růžiček.


Druhou věcí k testování je řasenka Couleur Caramel pro velký objem řas. Dorazila zabalená ve vlastní krásné krabičce a už teď se těším, až vám o ní budu vyprávět!


Co myslíte, jaké budou recenze na Přírodní deodorant Ponio a řasenku pro objem Couleur Caramel? Říká se nesuď knihu podle obalu, ale když jsou ty obaly tak krásné, tak si člověk to souzení nemůže odpustit. Milé Míše z eshopu Krásná každý den moc děkuji a vy se těšte na recenze, budou brzy!


Komentáře

  1. Veľmi zaujímavé produkty. O tomto e-shope som ešte nepočula, idem si ho hneď prezrieť :)

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvedava na rasenku. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem hodně zvědavá na řasenku. V pečující kosmetice jsem už přešla komplet na přírodní a jsem moc spokojená. Ještě musím spotřebovat zásoby té nepřírodní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ještě zásoby nepřírodní, tak si teď mažu ruce krémem na obličej :D Řasenka je fakt super, jsem zvědavá, co budeš říkat na celou recenzi :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥