První zimní spotřebováno

Víte, co mě hodně baví? Když naberu poslední ždibíček krému, prstem objedu všechny rohy a podle potřeby a vhodnosti krabičku buď vyhodím do tříděného, nebo ji omyju vodou, dám uschnout na topení a schovám pro další využití. Ráda vypotřebovávám produkty, protože to znamená, že se mi uvolní místečko na poličce na další. Mám ráda nové věci! Vždycky jsem nadšená, když můžu otevřít nový krém, nebo vyzkoušet nový šampon. Ale pak trvá měsíce, než je vypotřebuji a dostane se na další. Snažím se nekupovat kosmetiku do zásoby a nehromadit jeden stejný otevřený produkt. Proto mám tak ráda spotřebováno, protože je to takové malé pápá produktům, se kterými se už možná nikdy neuvidím.

Alverde Maximize Volume Lashes řasenka byla má první přírodní řasenka, první od Alverde. Recenzi jsem psaly TADY. Chytáčkem byla u této řasenky krátká doba spotřeby, pouhých 6 měsíců. Půl roku je dost dlouhá doba, řekli byste si. No, není! Půl roku uteče jako voda. Přišlo mi, že už od druhého měsíce po otevření dělá řasenka hrudky, na konci už byla úplně vyschlá a na řasách zůstávaly úplné hroudy barvy. Kartáček byl gumový, protože ty já ráda, ale byl hrozně ostrý, až jsem se bála, že si vypíchnu oko. Řasenka voněla podivně chemicky (co bych v tu chvíli dala za typickou Alverďáckou citrusovou vůni!). A výdrž? Za hezkého počasí na oku jakž takž držela. Lezla do koutků, rozpíjela se a v dešti jste se mohli ucházet o práci v ZOO jako panda. Prostě jedno velké ne. Ráda bych vyzkoušela i jiné Alverde řasenky, ale nevím, jestli nebudou všechny stejné. Napište mi do komentáře, jestli máte s jiným zkušenosti a jaké doopravdy jsou.



Tenhle pidikrém od Dioru jsem dostala loni k Vánocům od kamarádky. Vůni Miss Dior Chérie neznám a neznala jsem ani krém. Musím říct, že nejsem velký fanoušek parfemovaných krémů, tedy takových těxh dvojek parfém + krém se stejnou vůní. Často se totiž stává, že ač je parfém kouzelný, krém je až příliš navoněný a tím i v praktickém životě nepoužitelný. Stejně to tak bylo i u tohoto krémíčku. Nosila jsem ho s sebou v kabelce, protože rozměr byl prťavý a tím i na nošení ideální. Konzistence byla na můj vkus moc tekutá a hydratace jsem se nedočkala ani omylem. A ještě ta intenzivní vůně. Víte jak, darovanému koni na zuby nekoukej, zvlášť když je to Dior, ale sama bych o něj asi ani nezavadila.



Olej na rty Alverde oriental Bazaar jsem si zamilovala a měla jsem ho moc ráda. Taky jsem ho hned spotřebovala! Byl příjemný, olejový, hezky voněl, mé rty s ním byly spokojené. K nevýhodám ale patřila právě ta olejovost. Olej se vždycky trochu dostal ven, při položení vytékal a upatlával všeho kolem, při postavení pak dělal mastná kolečka. Měla jsem ho v plastové krabičce od nějakých vitamínů na stojáka a používala jen na doma. Tím olejováním vnějšku se začala odlepovat i přilepená etiketa, jak je vidět i na fotce. Naopak bych vyzdvihla skvělý aplikátor, který měl zajímavý tvar alá činka a byl otočný, takže stačilo jednou máznout na celé rty. Jsem zvědavá, co dalšího Alverde vymyslí.


Pleťový krém Ziaja kakaové máslo ohromně zbožňuji! Má hrozně zvláštní konzistenci, poměrně hutnou, ale zároveň jemnou a jakoby vodovou. Dobře pleť hydratuje a přes zimu byl ideální. A ta vůně čokolády! Recenze se na něj určitě někdy objeví a bude velice pozitivní, byla jsem s ním moc spokojená. 


Balzám na rty v kelímku Bio Karité Saloos s rakytníkem je jednoznačně nejlepší produkt péče o rty roku 2015! Recenzi si na něj můžete přečíst po kliknutí na název. Saloos balzámky bio Karité jsou vůbec skvělé, teď mám bambucké máslo a konopný a nevím, co bych si bez nich počala. Za mě tedy určitě ano!


Ziaja olivová maska na ruce a nehty je další Ziajácký produkt, který mě okouzlil. Krásná jemná vůně a pěkně hustá konzistence. Používá se 1-2x týdně jako maska a účinky jsou vidět okamžitě, hned jsou suché ruce hebké a nehty vyživené. Všemi deseti hebkými prstíky říkám ano a doporučuji pro všechny zájemce.


Alverde tělové máslo makadamiový oříšek a bambucké máslo je hodně profláklý produkt, proto jsem ho musela taky vyzkoušet. Četla jsem hezké recenze o jeho sladké vůni, jako sladký popkorn nebo cukrová vata. Nu, upřímně, vůně mě zas až tak moc nenadchla. Konzistence příjemně hutná, vůně takové sladké něco nic. Hydratační a výživné účinky super. Nevím, jestli je to něco, co k životu potřebuji. Špatný krém to není, to ne, ale čekala jsem od něj asi trochu víc omamné vůně.




Odličovací pleťové mléko L'Oréal Paris jsem už v jedné recenzi představovala. Považuji ho za jedno z nejlepších odličovacích mlíček. Můžu s ním odličovat i očička, dostane dolů i voděodolné řasenky nebo tekutou rtěnku, která se odličuje horko těžko. Nevysušuje, voní jemně a docela hezky, prostě trefa do černého.


Miluju řadu Dermacol Aroma Ritual! Jojo, přírodní kosmetika a všechno, ale tohle jsou tak božské vůně! :D Po melounovém peelingu jsem toužila už nějaký pátek a když jsem ho v tom DMku viděla, neváhala jsem ani vteřinu (ho koupit pro sebe a všechny své přátele a rodinu jako dárek k Vánocům). Co se mi na něm moc líbilo je to, že je na cukrové bázi a rozpustí se úplně celý. Neobsahuje žádné pevné částečky, kolem kterých je teď úplné haló, protože si s nimi příroda neumí poradit. Za mě ano, naprosto skvělá voňavá sladká věc!






Další peeling, který jsem dopotřebovala, nebo tedy Sprchový gel s peelingem Bio Vanilka Yves Rocher, už takový zázrak není. Je to opravdu spíš sprchový gel, než peeling. Obsahuje drobné částečky (přírodní vanilku říkají), které jsou ale tak drobné, že nepeelingují ani omylem. Voní hezky vanilkově, umývá se s ním taky hezky, ale ty částečky jsou tam takové k ničemu. Buď by neměly být vůbec a je z toho skvělých sprcháč, nebo by jich mělo být víc a je z toho skvělý scrub. Takhle je to taková kombinace co vítr, tam plášť, ale na závěr vlastně nic.






Poslední spotřebovaný produkt je Balea Soft Creme, recenze je TU. Používala jsem ho na ruce, byl hodně tekutý a takový vlastně nijaký. Víčko se mu protáčelo, znovu už si ho pořizovat nebudu. Na druhou stranu byl ale opravdu za hubičku.








Komentáře

  1. Ziaja masku na ruce a nehty jeste mam a jeste jsem ji nepouzila, takze to budu muset napravit.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám moc ráda, nedávno jsem měla ve Spotřebováno jejich denní a noční krámy s kozím mlékem, jsou úžasné.

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kozím jsem taky něco zkoušela, ale nevybavím si, co :D

      Vymazat
  3. Na testování přírodní dekorativní kosmetiky tu mám tebe. :-D Řasenku od Alverde jsem neměla a vůbec mě tedy neláká, protože vždy, když si nevezmu deštník, tak začne pršet a vypadala bych jako panda. :-) S žádným z tvých spotřebovaných výrobků nemám zkušenost, ale také mě hodně lákají peelingy od Dermacolu a ten melounový musel nádherně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli budeš chtít zkoušet přírodní řasenky, tak asi rovnou přeskoč o úroveň výš, než jsou ty z drogérky. Zatím můžu poradit jen Couleur Caramel, tu teď zkouším a recenze bude koncem měsíce. Nebo radši počkej, až jich vyzkouším víc, brousím si zuby na další. Vyzkouším je i v dešti, ať vím i panda efekt :D

      Vymazat
  4. Peeling od Dermacolu je super, jen hrozně barví :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :D Ale ta melounová vůně to vynahradí :D

      Vymazat
  5. No co se týče těch přírodních řasenek, tak u nich si člověk musí prostě zvyknout na nic moc zvýraznění řas a nic moc výdrž. Na druhou stranu mně po používání jen přírodních řasenek řasy hodně povyrostly sami od sebe a zhoustly, takže vlastně se efekt teď už vyrovnal efektu chemických řasenek které jsem používala dřív, ale řasy byly prostě zničené. Tuto jsem od Alverde neměla, ale zkoušela jsem jiné a dle mě je od Alverde nejlepší ta XXL a pak taková ta klasická v tenkém zeleném obalu, ta obyč. Ale ani jedna nemá gumový kartáček, ty já zase nerada :D. Nejhorší přírodní řasenka byla za mě Lavera, tu už ani zadarmo nechci. Tělové máslo Alverde mám moc ráda, když se musím spokojit s něčím levnějším, kupuju si ho opakovaně, protože ta vůně mi právě pasuje :D. Ale když mám možnost, tak si raději připlatím za Weledu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď zkouším řasenku Couleur Caramel a ta je naprosto božská! Až jsem z toho sama v šoku, myslela jsem, že všechny budou takové, jako to patlátko Alverde. Ještě jsem slyšela hodně dobré zvěsti o 100% Pure. Weledy jsem se teď zmocnila se slevovými kuponky v DMku, zatím pleťového krému a sprcháče mandle a to je opravdu úžasné, ta vůně! Ale za ten peníz to asi bude jen sváteční kamarádění :(

      Vymazat
    2. No jo, Weleda je hold dražší a třeba co se týče pleťových krémů, tak si raději než za 500 od Weledy koupím už za těch 500 Dr. Hauschku, ale když nemám na Houschku, tak používám od Weledy třeba Coldcream, ten je úžasný a není tak drahý, sprcháče u mě budou také spíš sváteční záležitost, teď zrovna mám taky ten mandlový a ještě růži :). Člověk si zkrátka musí najít co se mu vyplatí a co ne. 100% Pure bych moc ráda zkusila, ale na mě je to už moc drahé :(. A třeba laky 100% Pure mají skoro stejné složení jako laky na nehty od Essence, tak proč dávat za lahvičku 300 Kč když můžu dát 50 :D. Tu řasenku co píšeš určitě v budoucnu zkusím!

      Vymazat
    3. Hauschku vůbec vyzkoušeného nemám, jsem ještě v úplném začátku, ale určitě na něj dojde taky. Děkuju za tip!

      Vymazat
  6. Sprchový gél/peeling od YR som mala aj ja, iba malinový a ten bol vážne úžasný :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě jsem měla ostružinový a to byla vůůůně ♥

      Vymazat
  7. Vidím ,že nie som jediný "úchyl" ktorého teší spotrebúvanie produktov. Tiež som celá šťastná ,keď nejaký produkt miniem, lebo si môžem kúpiť niečo nové :D To maslo od Alverde som milovala ,mne sa neskutočne páčila jeho vôňa :)

    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že v tom taky nejsem sama! Zrovna jsem dopotřebovala jeden krém a úplně se těším, až ho zařadím do dalšího spotřebováno a vyhodím :D Máslíčko nebylo špatné, ale nějak mě neuchvátilo, co se dá dělat :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥