Diářkování 2016


Diářkování je oblíbené bloggerské téma, tak jsem se rozhodla vám ukázat ty své. Miluju diáře a zpravidla mi trvá několik měsíců (jup, několik měsíců), než najdu svou správnou diářovou metodu pro daný rok. Letos jsem měla obzvlášť těžké rozhodovací období. V loňském roce mi stačil jeden diář a jeden nástěnný kalendář. Pro rok 2016 jsem ale chtěla něco speciálního a taky, že ano. Jen jsem nezušila, že specialitou roku bude to, že si pořídím rovnou tři. A kalendář. Dneska vám ukážu své tři diářky.

Na počátku mého rozhodování byla vidina diáře s hezkými stránkami s potiskem. Při internetovém surfování jsem narazila na diáře Paperchase z kolekce Nordic Nights. Na obrázku je to ten s barevnými stránkami, ze kterých mé infantilní srdce nadšeně plesá, ale který se vůbec nehodí do pracovního profesionálního prostředí. Proto jsem se dala do hledání dalšího "pracovního" diáře. Rozhodla jsem se využít plánovače, který jsem si s diářem objednala také. Náplň do něj jsem kupovala v lednu po Vánocích v Makru a bohužel už nebylo moc na výběr. S diářem "na výšku" se mi nepracuje moc dobře. Po několika týdnech jsem zjistila, že se látkový organizační diář docela pronese a rozhodla jsem se pořídit si nový do třetice za pár kaček ve výprodeji v metru. Je starorůžový, lehoučký a jeho stránky si pomalu vyzdobuji. 


Co vy a vaše diářkování? Taky jste tak nerozhodní a pořizujete si spoustu diářů, než se vám povede najít ten správný? První barevný funguje jako minideníček, zapisuji si do něj rychlé denní zážitky. Velký látkový střídám do práce s malým zdobícím. Látkový má spoustu kapsiček a tudíž výhodu v tom, že z něj nevypadávají založené vizitky, poznámky, dopisy a podobné pracovní záležitosti.


Komentáře

  1. Já jsem zůstala stále dítě a miluji barevné diáře s obrázky, jako máš ty ten první. Uznávám, že do práce asi moc vhodný nebude a taky bych si koupila i obyčejný a navíc spoustu washi pásek a sama bych si ho dozdobovala. Já mám diářů několik, ale moc je nepoužívám.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to to máme stejně, taky miluju barevné věci, ale na porady a schůzky s nimi fakt nemůžu :D Diář, co nosím teď, jsem si vyzdobila a už musím být opatrná, abych ho neměla zase moc barevný. Ale hlavně, mám z TIGER nějaké blbé pásky, co lepí, tak mám některé strany slepené k sobě :D

      Vymazat
  2. Ahoj, prosím nevíš kde bych mohla koupit náplň do diáře na obrázku v pravo nahoře ? Děkuji za odpověď
    zuzkadoanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥