KIKO: stíny v tužce


KIKO MILANO patří k těm nejlepším kosmetickým značkám, které jsem měla tu čest vyzkoušet. Proč? Protože jejich dekorativka prostě funguje, drží a je hezká. Nemám jí moc, ale o to víc jí miluju a používám. Další věc, kterou taky hodně miluju jsou praktické věci, které se rychle nanášejí a bez problémů přenášejí. Proto tak holduji všemožným pastelkovým záležitostem. Rtěnka v tužce? Moje řeč! Když se mi pod ruku dostaly stíny v tužce, nevěřila jsem svým očím a vlastnímu štěstí. Komu se chce pořád přenášet štětečky a ostatní příslušenství. A tak se do mého kosmetického arzenálu dostaly stíny v tužce KIKO Longlasting stick eyeshadow.


Odstín stínů v tužce jsem si vybrala s číslem 18, což je taková pěkná tmavě stříbrnošedá třpytkatá metalická barvička. Stačí pootočit točítkem (neboli tělem tužky), stín vyjede nahoru a už se můžeme s radostí malovat podle libosti. Stíny jsou pevné, ale ne suché, jsou takové jemné a máslovité, ale ne moc, prostě ohromně perfektní záležitost. Na očích mi i bez báze drží jako přibité celý den. Neslévají se do vrásek na víčku a můžete se spolehnout i na jejich výdrž pro večerní společenské akce (ať už je to posezení u sklenky vína, nebo divoké tancování do rána bílého). Prostě a jasně naprosto skvělý produkt.


Vždycky, když se snažím předvést, jak vypadá nějaký produkt, tak to dopadne hrozně, stejně jako v tomto případě. Má snaha byla "hele, co všechno se dá se stíny dělat" a je z toho spousta nicneříkajících čar a šmuh. Doufám ale, že pro představu vám bude stačit i mé barvité vyprávění.

Co vy a stíny v tužce? Máte? Znáte?


Komentáře

  1. Moc pěkný produkt, na mě by byla tužka asi příliš tmavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec ne, se stíny se dají vyzkouzlit i jemné odstíny :)

      Vymazat
  2. Keď som objednávala z kiko stránky, pozerala som na tieto tiene, no nevzala som si ich... Aspoň už viem, že nabudúce si ich stopro objednám!

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy jsem stíny v tužce neměla ráda, protože se mi většinou slévaly. Ale aspoň vím, kterou značku si příště koupit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiné jsem ani jindy neměla (když nepočítám nějaké z top dívky :D) a s Kiko jsem maximálně spokojená. Vůbec se vší jejich kosmetikou se mám ráda :)

      Vymazat
  4. Já mám od Kika stíny pudrové a jsou super.. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé Kiko bych ráda vyzkoušela :) Ještě od nich nic nemám :) lákají mně rtěnky a pak stíny. Tato tužka-stín může být jistě šikovný produkt. Náhodou jsi to předvedla správně!

    OdpovědětVymazat
  6. Vtipné.. Tuhle tužku v tomhle odstínu jsem si objednala nedávno, když měli ty novoroční nebo jaké slevy.. A jsem s ní spokojená asi podobně jako ty. Neodolala jsem ještě zářivě zelenému odstínu, který je snad ještě božejší než tenhle šedivo třpytkatý :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥