Make-up True Match od L'Oréal Paris


Jestli v něčem rozhodně nejsem expert, tak to jsou makeupy. Proč? Protože jsem v životě vyzkoušela jen jeden jediný a to True Match od L'Oréal Paris. Byl to můj úplně první makeup a milujeme se dodnes. Sedl mi jako poklice na hrnec, vydrží tisíc let, mám už několikáté balení, tak proč měnit? 

Jak jsem k téhle makeupové lásce na první pohled vůbec přišla? Myslím, že to bylo dík DM slevovým kuponkům, kde před lety byl. Vyzkoušela jsem nejprve tester a nadšeně si hned odnesla plné balení domů. Je to jeden z mála produktů, u kterého se mi povedlo na první pokus trefit i odstín.


Jaký makeup True Match od L'Oréal Paris je? Je tekutý, příjemný, má jemnou nenásilnou konzistenci, která dobře splyne s pletí. Dobře kryje a vydrží celý den. Nedrolí se, nezvýrazňuje šupinky nebo suchá místa. Nanáším na něj ještě pudr, protože jsem zvyklá, ale i makeup sám pleť docela zmatní. Sjednocuje a "zdokonaluje", jak se nestydí říct popisek na lahvičce. Dobu spotřeby má sice "jen"12 měsíců, ale zpravidla mi vydrží skoro dvojnásobek. Stačí mi ho totiž opravdu jen špetička na celý obličej. Dávka na fotce je moje pravidelná běžná denní, víc ho potřeba není.


Co bychom si ještě mohli říct? Obal je z bytelného skla se stříbrnou pumpičkou a plastovým víčkem. Přes skleněnou nádobku je dobře vidět odstín, který odpovídá i po nanesení na pleť. Já jsem spokojená s odstínem R3-C3 Rose Beige (což zní jako něco ze Star Wars).


Osobně myslím, že dobrý produkt nepotřebuje zbytečné okecávání. Makeup True Match od L'Oréal Paris je prostě super, tečka.


Komentáře

  1. Zatiaľ som žiadny make-up od L'orealu nemala, no rada by som práve tento vyskúšala, už som naňho zopár krát pozerala, no potrebovala by som zrejme bledší odtieň, ktorý v našej ponuke chýba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nedostatek odstínů jsem už nářky slyšela, je to škoda no. Mě naštěstí tento sedl :)

      Vymazat
  2. Také ho používám. Je dobrý, ale mám pocit, že by krytí a splynutí s pletí mohlo být ještě lepší. A tak hledám dál.. :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) já makeupy moc nepoužívám, ale máma používá přesně tento a moc jí vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda slyším, že je mamka s makeupem spokojená. Alespoň vidím, že jsem volila správně :)

      Vymazat
  4. True match je taková ta klasika, kterou člověk nikdy nešlápne vedle. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem neměla možnost tento make-up vyzkoušet, ale vypadá dobře!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, jak říkají holky, taková makeupová klasika :)

      Vymazat
  6. Taky jsem ho měla... Byl super... Já spíše tak různě zkouším, i podle ceny i podle značky... Ale tenhle ještě mám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušení není vůbec špatné, kdyby všichni používali ten jeden stejný produkt, tak se nic nového nedozvíme :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥