Drbárna: Perličky z Vinted 4. díl

Perličky z Vinted, čtvrté vydání! Řeknu vám, že to není zase až tak jednoduché, když Vinted nesleduji co pět minut, nějaký klenot zachytit :D Pojďme se spolu dneska podívat na to, co hýbe votoč světem a třeba si filozoficky uvědomíme, že jsou naše životy fajn a není důvod se trápit maličkostmi. Odkaz na původní fórum (pokud ještě existuje) najdete po kliknutí na nadpis každého příspěvku.


Ahoj holky, už jsem tak zaoufalá, že to píšu sem. Hledám kluka 15-17, Praha. Nemáte nějaké kamarády, příbuzné? Mám úchylku na asiaty, takže mi nevadí pokud mi dohodíte i asiata. Negativní ohlasy si nechte.

Primadonnka říká: Slečně bych poradila výlet do Sapy :D Ale ne, vážně, obdivuju všechny, kdo jdou s kůží na trh a veřejně se na něco zeptají, tuplem když to jsou vztahy. Fórum na Vinted mě absolutně děsí, protože se tam kumuluje zvláštní sebranka tvorů, chtivá urážet a komentovat všechno, co jde. Po tom, co mi vynadali prakticky za každý dotaz (ptala jsem se tak třikrát) dávám radši ruce pryč. Naposledy jsem to zkoušela v létě, kdy mě na stáži ubytovali v bytě, kde byly blechy a já se jich potřebovala okamžitě zbavit. Vyslechla jsem si, jaká jsem pitomá a kdesi cosi, ale rada žádná :D


Ahoj :-) Nedávno jsem zašla do Bílé Labutě koupit si boty, mají tam v přízemí vzadu takový obchůdek, kde jsou boty opravdu levné. Koupila jsem si 1 pár za 300,-, moc se mi líbily, tak jsem si je hned oblékla. Po 2 hodinách nošení se mi z nich udělal "žralok", a tím se odlepila i vrchní vrstva (látka-bylo to něco jako plátěnky, ale měli pod tou látkou ještě jednu vrstvu). Šla jsem je ještě ten den reklamovat, po 30 dnech byla reklamace vyřízená s vyjádřením "Vaše reklamace byla zamítnuta s důvodu obvyklého nošení." Když jsem se zeptala prodavačky, řekla mi, že kdybych se zeptala před nákupem, odpověděla by mi, že všechny jejich boty "nejsou určeny na běžné nošení." A na co tedy určeny jsou? Byla jsem z toho pěkně rozčílená! Dejte si na tento obchod pozor!

Primadonnka říká: Boty nejsou určeny na běžné nošení? :D Tohle mě pobavilo.


Ahojte holky, pomozte mi vytvořit přezdívku na jednu stránku, může to být cokoliv i anglicky něco. Jmenuju se lenka, ale nic mě nenapadá (to vyznělo divně teď) p.s. nejlíp aby tam bylo to jméno.Uf! 

Primadonnka říká: Schválně, co byste vymysleli vy?


Ahoj holky, celý život mi lidi tipují méně než mi je. Dřív mi to dost vadilo a kolikrát mě to i naštvalo. Nejvíc, když tipovali starší mou ségru. Je o 2 roky mladší. Taky jsem si myslela, že si věk domaluji makeupem. Samozřejmě neúspěšně. Posledního cca půl roku si začínám všímat, že mě to už fakt neuráží a ani mi to nevadí. Když mi doktor před týdnem po nahlédnutí do karty řekl: "Jé Vám už je. Tipoval bych o dost míň" Jen jsem se zasmála a odpověděla, že to každej. Změnil se váš pohled také časem? Nebo jste tenhle "problém" nikdy neřešili?

Primadonnka říká: Taky vypadám mladší, ale protože jsem v duši roztomilá princezna, vůbec mi to nevadí a nikdy jsem to ani neřešila. Jsem, kdo jsem, vypadám tak, jak vypadám. Co vy? 


Bylo tady toho už hodněě ale žadna seznamka pro Bi slečny takže ženy je na case uzivat toho zivota ..seznamujte se, milujte se ,plnte si sve sny, preci žijeme jen jednou)

Primadonnka říká: Zajímalo by mě, jestli se doopravdy někdo přes Vinted seznámil a žije spolu šťastně až do smrti?


Ahoj holky.. je to takové trapnější, ale zeptat se musím.. děláte to každá.. "špulíte" rty ať už ze srandy nebo aby vypadaly větší ( třeba i nevědomky to děláte).. Mě nějak úsměv nesluší, proto od mala se spíše snažím špulit. Otázka zní.. nevíte o nějakém lesku, který třeba zvětší rty ? Nebo nějaká metoda, jak našpulit rty, aby vypadaly lépe? (třeba vaši radu jak to děláte vy) Přikládám nějaké fotky, tak se prosím nesmějte, některé jsou hodně staré. Na třetí už se zlepšuji.. Na čtvrté můj přítel, taky zkouší A poslední.. úsměv mi nesluší.. Děkuji za rady a tipy 

Primadonnka říká: Nevědomé špulení rtů, aby vypadaly větší  a úsměv mi nesluší :D Já se tomu můžu smát, fakt! Protože jsem se v pubertě vůbec neusmívala! Nosila jsem rovnátka a brýle (a k tomu ošklivka Betty v TV), takže jsem se radši neusmívala (protože gothic princezny se přece neculí jak měsíčkové). Člověk z toho telecího věku naštěstí vyroste a teď se usmívám pořád. Rty nešpulím, to zase nesluší mě, ale pěkně se od ucha k uchu tlemím všemu, co jde. Třeba fóru na Vinted. 


Ahoj všichni, mám asi trochu zvláštní dotaz. Myslíte, že je možné, aby člověk, kterému je 60 let, přečetl za život 85 700 knih? Je takové číslo reálné nebo je to nesmysl? Budu ráda za všechny názory.

Primadonnka říká: Zajímavé jsou především komentáře ostatních, kde vypočítávají, kolik kdo přečte reálně knih. Co vy a čtení? Jste knihomolové, nebo nezavadíte ani o Kačera Donalda? A hlavně, myslíte, že lze přečíst tolik knih?





Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥