Kokosování se Soaphoria


Chcete říct něco, co vás vůbec nepřekvapí? Miluju kokosový olej! Miluju ho tak moc, že bych si ho chtěla vzít za manžela. Miluju tu vůni, chuť a účinky. Bez něj byl můj život poloviční a představa, že by mezi nás někdo postavil bariéru, je nemyslitelná. Přeplavala bych oceán a vyždímala ho klidně z kokosu holýma rukama, jen abych si ho mohla dát na konečky! Když jsem si objednávala slovenskou přírodní kosmetiku Soaphoria z eshopu NuSpring, tak jsem si přála vyzkoušet i nějaký jejich aromatizovaný kokosový olej. Už nevím, který jsem si vybrala, ale bohužel byl skladem jen čistý kokosový, takže mi domů přišel ten. 


Kokosové oleje většinou kupuju v drogérkách a jsem zvyklá je taky pojídat a vařit na nich. Těšila jsem se, že budu mít další skleničku do zásoby. Soaphoria totiž balí své produkty do ůžasných skleniček a lahviček, které připomínají babiččinu spíž plnou marmelád. Červená mašlička je malý detail k dokonalosti. 


Otevřela jsem skleničku a těšila se na čerstvou vůni kokosového oleje. Ale! Něco bylo jinak. Kokosový olej Soaphoria je jiný! Má méně znatelnou vůni. Při chladnější teplotě je také v pevném stavu, ale na omak je takový tekutější, jemnější, jinější, než jsem zvyklá. Řeknu vám, že mě to moc nepotěšilo a rozhodně mě to odradilo od ujídání. Jenomže, kdybych se měla vztekat pokaždé, když nemůžu ochutnat nějaký krém, tak by mě brzy zavřeli do blázince.


Řeknu vám to na rovinu. Čistý přírodní kokosový olej od Soaphoria mi přijde zbytečný, protože se dá pořídit ve větším množství za lepší peníz a ještě se dá jíst. Tenhle je něčím podezřelý. Mazací účinky má ale skvělé, stejně jako jiné oleje. Pokožku krásně hydratuje, je heboučká a sušenkám se obrovsky uleví. Ale líbilo by se mi, kdyby se ke mě býval byl dostal aromatizovaný. Vsadím se, že u něj bych byla mnohem spokojenější. Ale takhle? Takhle mu nějak nemůžu přijít na chuť a nevím, proč bych si ho měla pořizovat znovu, když mou představu o kokosovém oleji splňuje jen z poloviny.



Komentáře

  1. Soaphorii miluju a tento kokosak taky💖💖💖
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle by se mi zase líbilo :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si teď taky koupila kokosový olej od jiné značky než jsem zvyklá, tak jsem na něj zvědavá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Aj mne príde tento olej zbytočne drahý, preto som ho nikdy neskúšala a kukla som ho u konkurencie. A ja rada kokosák využijem aj v kuchyni, preto sa mi tento moc nepáči.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! Taky ho ráda jím, proto mi přijde zbytečné si kupovat nejedlou verzi :D

      Vymazat
  5. Značku mám moc ráda a kokosák musí být super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně čtu u nějaké blogerky opravdu pravdivou recenzi, kdy nepotřebuje produkt chválit až do nebes :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já už jsem taková :D Taky je příjemné číst komentář čtenáře, který recenzi opravdu přečetl :)

      Vymazat
  7. Já mám kokosák od Saloos a jsem s ním moc spokojená, ale už mi dochází, takže si plánuji pořídit druhé balení :)


    Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥