Unboxing: Lisa Angel


Do třetice všeho dobrého se dnes podíváme na další rozbalování. Tentokrát je úplně nekosmetické a kdo sleduje Instagram, už jste můj poslední okrasný úlovek určitě viděli. Udělala jsem si jarní radost a z mého oblíbeného eshopu s překrásnými cetkami Lisa Angel si objednala náramek a náhrdelník. 


Celá objednávací "storka" spočívá v tom, že jsem měla na paypalu volných 5 liber z věrnostních programů a nevěděla, co si s takovým jměním počít. Nemám paypal propojený s účtem ani platební kartou, protože jsem na to moc paranoidní a prakticky vůbec ho nepoužívám, takže jediná logická možnost byla peníze utratit. A když už mám libry, proč si za ně někoupit něco z UK! Už dlouho mám zálusk prakticky na všechno, co eshop Lisa Angel nabízí. Rozhodla jsem se, že když je to jaro, náramek bude to, co mě učiní šťastnou. Využila jsem probíhajících slev a po hodině kombinování všemožných cetek tak, abych se vešla do šťastné pětky, jsem vybrala tyhle dvě nezbytnosti. 


Co se mi při rozbalování balíčku líbilo nejvíc, byly všechny obálčičky, které ke šperkům dorazily. Miluju veškeré papírnictví a jakmile má něco puntíčky, jdu za tím až na konec světa. Náramek s nápisem Believe mě rozhodně motivuje, jen ještě nevím k čemu. Zlatý náhrdelník nosím taky jako náramek, protože už jsem taková. Všechny šperky nosím jako náramek, protože čím víc náramků, tím je člověk víc boho chic, a to je rozhodně můj životní cíl.




Komentáře

  1. Pěkné věcičky jsi vybrala. Líbí se mi taky puntíkaté obálečky, věc která se dá v klidu dál použít :-). Lisa Angel eshop nabízí pěkné věci ale pár věcí bych řekla že nejsou cenově nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto doporučuji sledovat slevy a výprodeje, kde spousta věcí jednou za čas skončí a dají se nakoupit levně. Takhle jsem na podzim ulovila jednu šálu během black friday za minimum penízků i s poštovným zdarma, které Lisa Angel běžně má :)

      Vymazat
  2. Krásné věci sis objednala. Hodně se mi líbí náramek. Jo a puntíky taky zbožňuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Náramek se mi moc líbí a měla jsi to pěkně zabalený :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥