Vanilkové potěšení od Sportique


V dnešním článku se podíváme na to, jak se mi nepovedlo upravit všechny fotky tak, aby byly stejné. Pak si taky řekneme něco hezkého o voňavém tělovém másle od českého výrobce přírodní kosmetiky Sportique. Máslíčko mi přišlo společně s dalšími produkty v balíčku už před nějakou dobou, z rozbalovacího článku jste byli docela nadšení, tak doufám, že se vám zalíbí i konkrétní produkty. 


První věc, která na vanilkovém tělovém másle zaujme, je obal. Hrozně mě baví. Máslo je zabalené v klasické plastové šroubovací krabičce, ale ta je okrášlena ještě ozdobnou krabičkou. Tělo krabičky je papírové, z takového toho vroubkovaného hnědého papíru, po kterém jsem hrozně toužila ve třetí třídě, protože jsme ho sem tam používali v družině při kreativních činností a bylo mi tak ohromně vzácné. Krabička je vystlaná ochrannou slámou. No a víčko, to je teprve ta pravá zábava. Víčko je dřevěné se stužkovým poutkem. Tělové máslo vanilka od Sportique už samo o sobě vypadá jako dáreček, nemyslíte?


Na krabičce si rovnou můžeme přečíst, s čím máme tu čest. Máslo obsahuje karité, neboli bambucké máslo, aloe vera, extrakt z mořských řas, extrakt ze zeleného čaje nebo makadamiový olej. Samé dobroty! Máslo slibuje hloubkovou výživu pokožky, zabraňuje jejímu vysychání. Na pleti vytvoří takový jemný propustný film, který pokožku chrání a zároveň ji nechává volně dýchat. Zelený čaj je přírodním antioxidantem, mořské řasy urychlují regeneraci, aloe vera má zklidňující účinky. K tomu navrch vanilková vůně, kterou musí všichni příznivci vanilkových rohlíčků milovat.


Česká značka přírodní kosmetiky Sportique - jak už název napovídá - má co do činění se sportem. Ve škále jejich produktů najdete všemožné kouzelné mazání pro sportovce. Perlička přímo od výrobce! Vanilkové produkty (tedy máslo z dnešní recenze a vanilkové mléko) byly vyvinuty speciálně pro ty sportovce, kteří používají neoprén. Má první myšlenka při zjištění této informace byla "to aby to klouzalo a neoprén šel lépe obléknout?" Nutno podotknout, že jsem na sobě nikdy neoprén neměla. Je to proto, že z neoprénu se sportovcům často tvoří různé kožní problémy, vanilkové máslo a mléko těmto problémům pomáhá předcházet a léčí je.

Sportique mají ale i Welness řadu, ze které je právě toto vanilkové tělové máslo. Co se mi na kosmetice Sportique hodně líbí, je její účinnost a funkčnost. Vyzkoušeli ji v extrémních podmínkách při sportování, zdolávání hor a péči po náročných závodech, to nejlepší pak zkombinovali s krásnými vůněmi a udělali z toho relaxační edici pro nás líné smrtelníky. Mám z této kosmetiky dobrý pocit, protože je mi už jen při pohledu na ty horaly jasné, že prostě bude fungovat. A taky že ano! Máslo je nejen voňavé a konzistencí správně máslovité, jak to mám ráda, ale taky pokožku krásně vyživí a zklidní. Mazat se s ním je za odměnu. Tělo si mažu po sprše večer před spaním, proto mám ráda všechno voňavé, co provoní nejen koupelnu, ale co mě vůní ukolébá i do říše snů. S vanilkovými rohlíčky se usíná tůze pěkně.


Obal tělového másla je poměrně jednoduchý - bílá krabička se žlutě vanilkovou přelepkou. Musím zatleskat šroubovacímu víčku, které se neprotáčí. Zní to hloupě, ale mám doma tolik krémů (ahoj Baleo) se šroubovacím víčkem, které prostě nezavřete, protože se vám protáčejí. Funkčnost obalu je zaručena. Pokud jste stěhovavý typ a co týden přenášíte spoustu kosmetiky sem a tam, musíte takovou fungující drobnost s nadšením ocenit.


Když řeknu, že bylo vanilkové máslo na tělo zabaleno pořádně, tak myslím opravdu pořádně. Kromě dárkového krabičkového obalu (chtěla bych vidět, jak se někdo pokouší takový krásný obal ještě zabalit jako dárek) jsem byla nadšená i z poklopu, jak tomu odborně říkám, který byl pod víčkem. Jestli něco opravdu nemám ráda, tak je to upatlané víčko a krém, který zalézá do šroubovacího mechanismu víčka. Tyhlety poklopy jsou super, protože se přes ně krém nedostane a protože jsou ploché, krém z nich jde skvěle setřít rovnou na požadované partie.


Na závěr malé shrnutí dnešního voňavého potěšení od Sportique. Tělové máslo vanilka krásně voní (kdo má rád vanilku ruce nahorů). Je husté a máslovité. Na dotek je jemné. Dobře a celkem rychle se vstřebává. Na pokožce zanechává neznatelný nemastný film, který poskytuje hloubkovou výživu třeba přes noc, pokud se mažete navečer stejně, jako já. Máslo má zklidňující účinek, takže je ideální po koupání nebo i po holení. 


Máslo jsem dostala od Sportique a bylo mi potěšením ho zkoušet a recenzovat. Moc děkuji!



Komentáře

  1. Mnaaaam😋😋😋😋😋 tak to je neco pro me😘

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno co je vanilkové, tak můžu :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Milovnice vanilky se hlásí! :) I když víc mě láká varianta piňakoláda.
    P. S.: Ta super plastová víčka se dají použít jako paletka na make-up.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja veľmi vanilku nemusím, takže dnes chvalabohu odolávam... Ale... spomínal tu niekto piňakoládu? :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥