Letní parádnice Lisa Angel

Končí červenec a na mě padá nostalgická nálada, kterou jsem vždycky cítila v půlce prázdnin. Už jen měsíc a zase do školy! Teď už jsem veliká a místo flákárny chodím v létě do práce. Abych si udělala při té vší pracovní povinnosti dospělého člověka trochu rozmarné radosti, pořídila jsem si další parády z anglického eshopu Lisa Angel. Dneska si trochu odpočineme od toho neustálého návalu kosmetiky, kterou zaručeně musíte mít, a podíváme se, co si rozmarnice parádnice Primadonnka pořídila nového. 




Všechno od Lízy chodí zabalené v krabičce s vlastním potiskem, každá drobnost má svou vlastní obálku. To v případě, že byste chtěli daný šperk třeba někomu věnovat. Zamilovala jsem se do motivačních náramků. Už jsem to zmiňovala v článku o Weledí akci #mujduvod - potřebovala bych náramky na všechno! Je toho totiž spousta, co si potřebuju zapamatovat. A jsou to maličkosti, třeba být pokorná, hodná a milá sama k sobě a shovívavá k ostatním lidem. Měla bych se radovat z maličkostí, žít v přítomnosti, ale rozhodně se nepouštět svých snů a stanovit si reálné cíle, které bych chtěla dokázat. Taky bych neměla stláskat tři kousky dortu denně, ale stačil by mi jen jeden. Nebo bych se měla obrnit svatou trpělivostí při srážce s blbcem a nebrat si věci tolik osobně. Je toho spousta. 



Ke svému Believe náramku jsem přidala ještě další dva "hvězdičkové" a midi prstýnek, do kterého jsem se obrovsky zamilovala. Mám ráda šperky, ale nikdy je nenosím. Jsem parádivka rozmarná, ale vždycky si najdu víc důvodů, proč něco nenosit (ať už je to řetízek nebo rtěnka), než třeba čas si přivstat a načančat se. A když už se třeba jednou za čas nějakými krásami ověnčím, většinou je sundavám po příchodu do práce, protože se mi s těmi všemi náramky prostě špatně píše do počítače. Stejně jsem to měla jako malá i s účesy. Maminka mě načančala do školy, vlásky zapletla, ozdobila sponkami (vše dle mé dětské diktatury), načež jsem si cestou do třídy zase všechno z vlásků vyndala. 




Takže dneska jenom takhle rychle parádivě, ať vás neunavím zdlouhavým psaním. Co vy? Parádíte se rádi?



Komentáře

  1. Krásne náramky a to balenie je úžasné! Akurát pozerám ich e-shop, majú tam množstvo nádherných vecičiek, asi budem musieť aj ja niečo objednať :) Vďaka za skvelý tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač, ale pozor, je to hrozně návykové :D Velké slevy mají během podzimního Black Friday :)

      Vymazat
  2. Jééj, náramky sú krásne, ale mňa veľmi zaujal najmä ten prstienok. Vždy som nejaký taký easy chcela, lebo také masívne a ozdobné sa mi už k obrúčke nehodia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prstýnek miluju, ten je můj nejoblíbenější a je tak jemňoučký, že o něm skoro nevím :)

      Vymazat
  3. Ty jsi teda parádivka, já se taky ráda parádím :D. Moc se mi líbí náramky i ten prstýnek, ten bych si zamilovala taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem jak straka, jakmile se něco třpytí, už je to moje :D

      Vymazat
  4. Já šperky moc nenosím, ale ty náramky mě naprosto uchvátily :)

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  5. jezisiiii,to je dokonaleeee 😍😍😍😍😍
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  6. Ty náramky vypadají parádně. Já bych jich taky potřebovala dost na spoustu věcí :DD Bohužel srážka s blbcem je srážka s blbcem a neznám nic horšího. Co se týče náramků a řetízků nosím jen zásnubák a řetízek co jsem dostala od mé drahé polovičky. Poslední dobu nenosím ani naušnice :DD aa to jich mám tolik a pořád málo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥