Soaphoria: Kořeněný pomeranč


Kořeněný pomeranč. Už toto slovní spojení ve mě vzbuzuje příjemné pocit, přivírám očka a myslím na svařák a na Vánoce. Řekněte, kdo už se těší na Vánoce? Na ty bláznivé svátky plné stresu, kdy si vůbec neodpočineme, ale kdy hned těsně po nich na všechno zapomeneme a už zase toužíme po vůni vanilkových rohlíčků, domácím vaječném koňaku a františkách? Já teda jo. Někdy má člověk chuť na Vánoce i v červenci a není lepšího způsobu, jak si je dopřát, než v kosmetice.


Čtu si tak ten popisek na mýdle Soaphoria Kořeněný pomeranč a říkám si, že jsem si snad koupila hodinu jógy, než mycí prostředek. Uvolnění mysli, proti depresím, regenerace těla a ducha. Něco na tom ale bude. Není nad příjemně voňavou kosmetiku, díky které alespoň na chvilku zapomenete na útrapy všedního života. Nevím, jestli bych dala ruku do ohně za to, že tohle mýdélko vyléčí vaše deprese. Rozhodně ale slíbím to, že jestli máte rádi skořici a pomeranč, bude se vám mydlení s Kořeněným pomerančem líbit. 


Vůně mýdla Soaphoria Kořeněný pomeranč je naprosto božská a přesně taková, jakou čekáte. Prostě a jasně - okořeněný pomeranč. Hřebíček, skořice a pomeranč. Voní to krásně, jemně, sladce a nevtíravě. Vůně mě za celou dobu mydlení neomrzela ani na chvilku. V mýdélku jsou drobné částečky (ahoj skořice?), které zároveň mohou mít asi i peelingovací efekt. Osobně bych se bez nich klidně obešla, nijak mi však nevadily. Pěnu je z mýdla trochu potřeba dolovat, ale po důkladném namydlení a tření se hezky rozpění a vy se můžete umývat až do čista běloucího. 


Mýdlo poměrně dlouho vydrželo, nevysušovalo a vůbec bylo príma. Koupila jsem si ho z vlastní kasičky a klidně bych do něj šla znovu.



Komentáře

  1. A teď si představ tělové suflé Kořeněný pomeranč.....tp mám totiž já a nechci, aby ho někdy vypotřebovala. Recenze bude.
    www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být úplná božskost! Budu si ho muset pořídit na zimu ♥ Děkuju za tip Míšo :)

      Vymazat
  2. Tá vôňa je ozaj geniálna, ale pre mňa skôr na zimu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aww tak to vypadá jako naprosto luxusní záležitost ^_^ miluju tuto vůni ♥ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  4. To si vždycky vyberu jen já mýdlo, které vůbec nevoní. Měla jsem od Soaphorie karamelové nebe a vůbec po karamelu nevonělo. :-/ Jejich mýdla se mi moc líbí a možná, že časem dostanu zase chuť nějaké vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem tvojí recenzi a mrzelo mě, že nevoní po karamelu. Měla jsem štěstí, že jsem si vybrala opravdu voňavou lahůdku :)

      Vymazat
  5. Já na tuhá mýdla moc nejsem, ale plánuji si v této vůni pořídit něco jiného z jejich sortimentu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si vybereš, všechno mají takové pěkně voňavé :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥