Cukrový peeling od Yves Rocher


Vždycky si říkám, že do Yves Rocher už nikdy nepůjdu, protože se setkávám s čím dál horšími produkty. Pak mi to nedá a stejně se tam jdu na ty barevné lahvičky podívat. Všechno očuchám a nakonec odcházím s nějakým novým úlovkem. Naposledy jsem objevila třeba parfém So Elixir, který voní jako něco mezi La Vie Est Belle a Black Opium, ale stojí o dost méně a vydrží k mému obrovskému překvapení fakt celý den. Kromě parfému jsem si taky odnesla kokosový cukrový peeling.


Peeling vůní kokosu moc nepřipomíná, voní spíš po vanilce. Ale voní krásně a navíc je cukrový, takže jsem si ho s úsměvem přinesla domů a hned ten večer s ním šla do sprchy. Zabořila jsem do něj prsty, pod kterými se prolomila svrchní krustička a pod ní byla obrovská díra. PODMÍRÁK chtělo se mi křičet. To nám to dobře začíná, říkala jsem si. 


Napočítala jsem do sta, zhluboka se nadechla a tu díru jak prase peelingu odpustila. Nepřipravím se přeci o voňavý zážitek kvůli takové prkotině. Začala jsem peeling nanášet na tělo a hned si všimla, že vlastně ani moc nepeelinguje. Je jemný a cukrové krystalky se rychle rozpouštějí, takže pokud máte rádi hrubší drhnoucí scruby, tak to bude jak peelingovat se kouskem cukrové vaty. Peelingovací schopnost tedy téměř žádná.


Vzápětí jsem si všimla, že je peeling poměrně dost mastný. Na kůži vytvořil mastný povlak. Co povlak, peeling se na kůži přisál jak klíště a nešel smýt! Teď už přestává všechna legrace. Jedna věc je, že produkt neplní svůj účel, ale aby se ještě přicuc na kůži a nešel smýt? To už je vrchol. Obyčejnou vodou ho z kůže prostě nedostanete. Mýdlem ano, ale doporučuji opravdu vydatně mydlit. Nejlepší by bylo sundávat ho jiným peelingem. Ta vrstva na kůži je tak mastná, že ji můžete seškrábnout prstem. Jedním slovem prostě fuj. 


Peeling nepeelinguje, pod svrchní krustou byla obrovská díra, peeling je mastný, přicucne se na kůži a špatně se smývá. Ale voní po vanilce. I když to má být kokos. Upřímně nevím, jestli si jen vybírám špatné produkty, nebo to je znamení, že do toho obchodu prostě nemám chodit. Můj argument "ale vždyť je to tak hrozně hezky barevné" už začíná být docela nudný v porovnání s hrůzami, které pak doma zkouším. Máte někdo zkušenosti s tímto peelingem? Třeba jsem zase jen chytila nějaký vadný produkt, nebylo by to poprvé. Dejte mi vědět v komentářích!





Komentáře

  1. Jeej, tak to je zklamání. Já taky přednostně kupuju věci, co mě okouzlí barevností a ne vždy se to vyplatí. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoznačně souhlasím, Katy. Barevné věci jsou sice hezké, ale pak to takhle dopadá :D

      Vymazat
  2. Tak ještě, že jsem ho nezkoušela, no za tu původní cenu 300 korun mě už od začátku vůbec nelákal :D výborný znamení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš dobrý smysl, Veru :D Ušetřila sis tím peněženku a vztekání ve vaně.

      Vymazat
  3. Hmm... tak tento asi v obchode obídem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak to koukám. Mně vždycky přišla tahle značka jako spolehlivá, od které nemůžu čekat nějakou tragédii.. a už vůbec né zrovna u peelingu, na kterém se (podle mě) nedá nic moc zkazit. Pochopila bych to spíš třeba u něčeho pleťového, protože tam je logické, že to pleti sednout nemusí, to nebývá ani problém produktu, dejme tomu. No, jsem zklamaná s tebou a mám radost, že mě nenapadlo si ho pořídit. A to jsem na peelingy fakt ujetá. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, a mě přijde stále horší a horší... Jen málo produktů mi opravdu vyhovovalo a spousta z nich byla hrůza. Gratuluji k silné vůli a nepořízení peelingu :D

      Vymazat
  5. Do YR chodím, ale tyto produkty se zeleným bodem naprosto přehlížím, protože na ně není žádný sleva :D Škoda, že tě produkt takhle zklamal.

    Vyvolej.to | Památka na celý život

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se ty ze zeleným bodem líbí zrovna ze všech nejvíc, ale ne vždy to dobře dopadá :D

      Vymazat
  6. já ho mám a pořád ho nemůžu spotřebovat. s tím peelingováním to zas tak černě nevidím, to mi vyhovuje, ale spíše mě rozčiluje to, že fakt ta mastnota nejde smýt no... určitě se k němu znovu nevrátím.

    OdpovědětVymazat
  7. To je škoda, já jsem si ho chtěla pořídit.

    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥